Вітаю Вас Гість!
Неділя, 24.09.2017, 04:00
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Київський форум УКРАЇНЦІ » КУЛІНАРНИЙ ФОРУМ » Консервація » Кабачкова ікра (Смачна, корисна! Сподобаєтсяь Вам і родині!:))
Кабачкова ікра
TasinjkaДата: Понеділок, 09.07.2012, 21:42 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Інгредієнти (на 5 кг кабачків):
1 кг моркви
1 кг цибулі
500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
1 банка (250 гр) майонезу
1 стакан олії
4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна»
1 головка часнику
Червоний мелений перець (за смаком)
1,5 стол. ложки цукру
3 стол. ложки солі
Приготування:
1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » КУЛІНАРНИЙ ФОРУМ » Консервація » Кабачкова ікра (Смачна, корисна! Сподобаєтсяь Вам і родині!:))
Сторінка 1 з 11
Пошук: