Вітаю Вас Гість!
Середа, 08.05.2024, 00:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Міжнародна політика » Україна втратить політичну незалежність (Ющенко критикує противсіх)
Україна втратить політичну незалежність
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 14.04.2011, 18:22 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Україна втратить політичну незалежність

Після вступу в Митний союз України може втратити політичну незалежність. Про це заявив екс-Президент Віктор Ющенко журналістам.

"Мова йде про те, як зберегти українську незалежність. Це навіть не про економічні питання. Надмета цього процесу - Україна втрачає політичну незалежність. Це суть всього, що відбувається навколо Митного союзу", - зазначив він.

"Питання в тому, до якого ринку повинна приєднатися Україна - до меншого, або до більшого. Ми говоримо про вихід з СОТ, але як ми пояснимо 150 країнам-партнерам СОТ у світі і політикам, що ми серйозна країна", - сказав екс- Президент.

"Я не розумію, як ми пояснимо суспільству створення наднаціональних структур. 90% всієї каси Митного союзу має йти у Росію. 92% Митного союзу базується на законодавстві Росії. Передзвоніть до Казахстану і запитайте, що в них робиться з цінами" - заявив Ющенко.

На питання, розмовляв він про це з Президентом Віктором Януковичем, Ющенко відповів: "Під час зустрічі у нас була розмова про внутрішню політику, і я почув, що він зі мною згоден". "У той же час я говорив про зовнішню політику. У нас залишилося якихось 5% для євроінтеграції. Все що потрібно: формальна підпис під угодою про асоціацію, зону вільної торгівлі і дорожня карта дій щодо безвізового режиму", - підкреслив екс-Президент .

На прохання висловити свою думку, чи погодиться діюча влада на вступ до Митного союзу, Ющенко відповів, що політика українсько-російських відносин у минулі роки була великим уроком для діючої влади. "Це капітуляція з питань безпеки, це кабальний договір 2009 року, який поставив Україну на коліна, і також угоду про базування Чорноморського флоту Росії на 18 тисячах гектарів земель, ціна оренди яких не розглядалася", - підкреслив екс-президент.

"Якщо ми віддамо шельф для видобутку нафти і газу - це буде повна антиукраїнська політика", - цитує Ющенка Українська правда .

Як повідомляв MIGnews.com.ua , Президент Віктор Янукович, виступаючи з посланням до Верховної Ради "Про внутрішнє і зовнішнє становище України у 2011 році", заявив, що допускає пакетну угоду щодо Митного союзу за формулою "3 +1" .

Надзвичайний і Повноважний Посол України Олександр Чалий вважає неможливим на сьогоднішній день вступ України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану по ряду причин. "Є чотири причини. Причина номер один - треба змінювати Конституцію. Причина два - треба вийти з СОТ. Причина три - треба відмовитися від підписання угоди про асоціацію з розширеною зоною вільної торгівлі з Європейським Союзом і забути про безвізовий режим. І, причина чотири - якщо яка-небудь влада візьме стратегічне рішення щодо вступу до Митного союзу, це поставить безпеку Україні на межу територіального розколу країни ", - сказав Чалий.

 
СвятоДата: П`ятниця, 15.04.2011, 16:44 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 26
Репутація: 8
Статус: Offline
Того ПРОТИВСІХА нічого слухати. Цей ПРОТИВСІХ нас і втягнув в союз з бандитизмом...
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Міжнародна політика » Україна втратить політичну незалежність (Ющенко критикує противсіх)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: