Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Афіша » Sensation
Sensation
justvisДата: Неділя, 08.05.2011, 20:03 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
08-05-2011
Сьогодні в Києві відбудеться шоу Sensation

8 травня 2011 в київському Міжнародному виставковому центрі вперше в Україні пройде легендарний танцювальний фестиваль Sensation з шоу The Ocean of White.

Шоу стане одним з найдорожчих за всю історію вітчизняного шоу-бізнесу - його бюджет складе 10 мільйонів гривень, як повідомили Новинарю київські організатори події.

Однією з відмінних рис Sensation від інших музичних фестивалів є його унікальний дрес-код - відвідувачі зможуть потрапити на захід тільки в білому одязі.

Хедлайнерами шоу, як повідомлялося раніше, стануть голландський музикант Fedde Le Grand і французький діджей і продюсер Martin Solveig.

Також у рамках шоу виступлять відомий американський електронний дует Gabriel & Dresden, німецький музикант Jerome Isma-Ae і український діджей Lutique.

Незважаючи на зоряний лайн-ап, головним у Sensation залишається унікальний концепт події - стовідсотковий білий дрес-код, масштабна сцена, розміщена в центрі залу, передові спецефекти, футуристичні декорації, а також театралізовані номери за участю акторів, акробатів і каскадерів.

За словами організаторів, майже половину з проданих на шоу квитків викупили жителі інших країн, в першу чергу, Італії, Росії, Білорусі та Великобританії.

З кожним роком географія Sensation розширюється, і на сьогоднішній день шоу проводиться у 18 країнах: Австралії, Бразилії, Чилі, Німеччини, Бельгії, Чехії, Польщі, Росії та ін. Цього року Sensation вперше відбудеться у 5-ти нових містах, серед яких Київ та Лондон.

Оскільки в більшості країн немає техніки, необхідної для проведення івенту, обладнання та декорації загальною масою більше 80 тонн, прибули до Києва з Нідерландів. Разом з ними до столиці України прилетіли десятки представників технічного персоналу і акторів, що беруть участь у перформенсі.

Вартість квитків у касах і на v-ticket.com.ua: 649 грн. за стандартний і 1199 грн. за Gold-квиток.

У день заходу квитки будуть продаватися в касах МВЦ за ціною: 800 грн. за стандартний і від 1199 грн. за Gold-квиток.

Вхід в МВЦ відкриється о 21.00 Початок шоу - 21.00. Sensation триватиме до 6:00.


http://justvis.at.ua
 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 12:47 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Не такі вже й дорогі ці квитки. У багатьох Українців зарплата більша.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Афіша » Sensation
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: