Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 23:48
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Афіша » Не быць скотам
Не быць скотам
grozaДата: Четвер, 29.03.2012, 19:21 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
1 квітня Ляпіс Трубецкой відіграє концерт в столичній Стерео плазі на Кіквідзе, 17, в рамках нового туру білорусів під назвою «Не быць скотам».

Як повідомляє кореспондент «Київ. Коментарі», така інформація розміщена на офіційному сайті групи.

Цей тур названий по рядку з вірша класика білоруської поезії Янки Купали.

«Мене вразило, що вірші, які були злободенними багато років тому, і сьогодні звучать дуже актуально, - розповідав лідер «Ляпісів» Сергій Міхалок ще до початку туру. - Для мене зараз «Не быць скотам» - тобто, не бути безмовною худобою , байдужою до всього, що діється навколо і задоволеною вмістом своєї годівниці - це взагалі головний девіз. Я навіть собі татуювання зробив з цією фразою - на животі».

«У нас зараз відбувається перезавантаження концертної програми, - пояснює Міхалок. - Ми знову граємо пісні «12 мавп», «Пульс епохи» та інші номери, які всього пару років тому багатьом здавалися надуманими, відірваними від реальності. Наші пісні про «молодість і радість, анархію і лють» виглядали буфонадою, і тільки зараз раптом всім стало зрозуміло, що це ніякі не сни і не метафори, це художній реалізм в чистому вигляді. Ці пісні тільки зараз почали по-справжньому зачіпати людей за живе - тільки цим я і можу пояснити те, що з кожним концертом на нас ходить все більше і більше народу, неважливо - мегаполіс це чи районний центр».

У нову концертну програму «Ляпіса Трубецького» увійшли і пісні з ще не вийшовшого альбому, у якого, тим не менше, вже з`явилася назва – «робкора».

«Робкора» - це дуже ємке і дуже багатозначне поняття, - говорить Сергій Міхалок. - З одного боку, це звучить як назва музичного стилю, за аналогією з хардкором, ска-кором, це така музика повсталих рабів. І я можу сказати, що новий альбом буде самим лютим і жорстким з усіх записів, коли-небудь зроблених групою «Ляпіс Трубецкой». З іншого боку, «робкора» - це скорочення від старого поняття «робочий кореспондент». А ми зараз будемо займатися саме що музичної журналістикою. Не в сенсі написання статей про музику, а в сенсі написання пісень-передовиць по гарячих слідах подій. Це не кон`юнктура, це сучасне і актуальне мистецтво, як я його розумію. Мистецтво, яке відбувається тут і зараз. Музична гонзо-журналістика. А те, що пісні, написані за таким принципом, можуть швидко застаріти - це мене не хвилює. Більше того, я до цього прагну! Я мрію про те, щоб через 5 або 10 років люди взагалі не розуміли, про що ми співали в 2012 році. Щоб усі ці проблеми зникли з життя людей. І тоді ми знову повернемося до пісень про кохання, квіточки та Чумацькому шляху.
 
arashkovetskiyДата: Неділя, 17.05.2020, 18:03 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Репутація: 2
Статус: Offline
Ляпіси дуже круті, кілька раз був на їхній концертах на різних фестах. Заводять публіку тільки так.
 
mikamido888Дата: Понеділок, 25.01.2021, 08:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
мне нравится эта группа)
 
Korov@Дата: Субота, 10.04.2021, 07:29 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
круто было)
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Афіша » Не быць скотам
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: