Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 07:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Закопаємо (уроем)
Закопаємо
MKCДата: Понеділок, 04.07.2011, 15:34 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
закопаємо

Янукович розповів, Як «закопавши» донецький рекет
Влада

04/07/2011, 15:48
Президент Віктор Янукович в ході україно-вірменського бізнес-форуму розповів, Як будучи донецький губернатором за два Дні переміг рекет в Донецькій ОБЛАСТІ

Говорячі про дерегуляцію української ЕКОНОМІКИ, Янукович підкреслів, Що вон спріятіме боротьбі з корупцією, передає ЛІГАБізнесІнформ

«Не з кого буде збирати хабарі», - підкреслів ВІН.

«Я знаю, Що є подивись скептічні, я навіть бачу по обличчя зараз, у мене, Знаєте, зір на 360%. Ви посміхаєтеся сидите, а я скажу так - вібіваті будемо, вібіваті. Вісь хто Тільки попадеться Під кулак - Тільки брізкі полетять. Ніякої пощади не буде. Ніякої. Потрапів? Стоїш на шляху розвитку ЕКОНОМІКИ? Збіраєш корупційній податок? Тільки попадись. Попався рука - з головою відірвемо », - сказавши Янукович.

Президент навів приклад, Як Йому вдалось перемогті рекет у годину перебування на посаді губернатора ДОНЕЦЬКОЇ ​​ОБЛАСТІ. «Це Було так - чітко, однозначно Було сказано - рекет не буде. Причому так - два Дні. Через два Дні Хтось попадеться, не поніс ноги - закопаємо. На цьому все закінчілося », - Заявивши ВІН.
 
гілкаДата: Понеділок, 04.07.2011, 23:08 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Я також сьогодні в інеті прочитала статтю про одкровення пана Президента в роки його губернаторства.І перше, що прийшло на думку - ці слова віддають бандитськими розбірками. Залишилося біту в руки і вперед.
Він розповідає про боротьбу з корупцією, а звідки у нього Межигір'я (заповідні землі), а звідки у нього дорогі речі - годинник (и?),одяг, взуття, машини, тощо. Чи можливо його молоді сини свої мільйонні статки заробили отримуючи відсотки в банках з татусевої заробітної плати? Чи можливо боротьба з корупцією стосується лише дрібних і середньої ланки службовців та осіб які знаходяться в опозиції до діючої нині влади?
Особисто я не бачу задекларованої боротьби з корупцією. Я бачу відстріл неугодних плюс здача жертв (інколи і своїх). СВОЇХ не чіпають, можуть зачепити своїх, посадити чужих, але не СВОЇХ.
 
GidraДата: Середа, 17.08.2011, 07:42 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Виступаючи перед українськими та іноземними інвесторами Президент України Віктор Янукович, переплутав барометр з флюгером, а інвестиційний клімат назвав погодою.
Президент висловив важливість співпраці влади і бізнесу, акцентуючи увагу на тому що, саме бізнес повинен вказувати правильну політику веде держава.

"Для мене дуже важливе відчуття того, що барометр, який є в державі в особі бізнесу, підкаже, чи в тому напрямку вітер дме", – сказав Янукович.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Закопаємо (уроем)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: