Вітаю Вас Гість!
Середа, 24.04.2024, 20:33
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » КОД
КОД
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 18.08.2011, 21:12 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline


8 серпня, 2011

Перед "Нашою Україною" поставили ультиматум виключити зі своїх лав Ющенка і Єханурова
Комітет опору диктатурі, який об’єднує 11 опозиційних партій, вимагає від партії "Наша Україна" виключити зі своїх лав Віктора Ющенка і Юрія Єханурова.

Про це повідомив член партії "Батьківщина", віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко в ефірі 5 каналу.

"Виникла проблема: серед одинадцяти політичних партій, які підписали і з готовністю з нами працюють, є "Наша Україна", яку ми радо прийняли, надіючись, що вона буде дійсно опозиційною політичною силою", - розповів політик.

"Сьогодні, після поведінки почесного голови Віктора Ющенка, наш комітет опору прийняв рішення, що якщо протягом тижня "Наша Україна" не виключить із партії Віктора Ющенка і Юрія Єханурова, ми виключаємо "Нашу Україну" з цього комітету, тому що до опозиції така "Наша Україна" не має жодного відношення", - уточнив він.

Томенко зазначив, що в "даному випадку вона діє, як сателіт Партії регіонів".

"Вони діяли як люди, які намагалися знайти найбільш переконливі аргументи щоб захистити владу і відсутність судочинства. Тому смішно було би запрошувати їх на мітинг опозиції проти диктатури і політичного переслідування", - заявив віце-спікер.

Нагадаємо, раніше Ющенко і Єхануров виступили у ролі свідків в "газовій" справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Зокрема, Ющенко під час свідчення звинувачував екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко у зриві підписання газових контрактів у 2009 рік за прийнятною ціною
Прикріплення: 2300014.jpg (9.1 Kb)


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Четвер, 18.08.2011, 21:15
 
GidraДата: П`ятниця, 19.08.2011, 08:23 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Ну...с Ющенко давно все понятно...А уж с Хуенаровым так и тем более...
Квинтэсенция беспринципности....
 
nataДата: П`ятниця, 19.08.2011, 10:49 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
А чи змобілізується "Наша Україна" ?
 
GidraДата: П`ятниця, 19.08.2011, 11:44 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (nata)
А чи змобілізується "Наша Україна" ?


Сомневаюсь....Я очень сомневаюсь в порядочности этих людей.....
 
grozaДата: Понеділок, 22.08.2011, 10:46 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
А що думають не керівники, а прості члена "Нашої України" ?
Вони проти антинародної влади чи вони за Ющенка ?
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 23.08.2011, 09:51 | Повідомлення # 6
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Рівному суд зобов’язав протестувальників демонтувати наметове містечко
23.08.2011

Увечері у понеділок Рівненський окружний адміністративний суд задовольнив позов виконавчого комітету Рівненської міської ради в особі міського голови Володимира Хомка до Комітету опору диктатурі в Рівненській області.

Міський голова вимагав згорнути наметове містечко на період із 23 до 29 серпня, мотивуючи це тим, що остерігається безладів та провокацій, які можуть створити небезпеку для присутніх на святі дітей.

Рішення Рівненського окружного адміністративного суду оголосила суддя Оксана Дудар.

Наметове містечко в Рівному розташоване на центральній площі. Його організували низка опозиційних партій, які таким чином підтримують арештованих Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, членів об’єднань «Свобода» та «Тризуб», а також затриманих учасників Податкового майдану.
 
grozaДата: П`ятниця, 26.08.2011, 12:19 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Андрій Шкіль: Потрібно взяти з собою ноутбук, мобільний телефон і йти на вулицю

Народний депутат від партії «Батьківщина» Андрій Шкіль в інтерв’ю Тижню розповів про найближчі плани Комітету опору диктатурі та ситуацію у таборі білосердечних



УТ: Як Ви оцінюєте акції протесту опозиції, що проходили в День Незалежності? Це маленька перемога опозиції чи невдало організований захід?

АШ: Це не маленька перемога, це велика перемога об’єднаної опозиції, тому що опозиція об’єднаним фронтом вийшла на протестну акцію. Я загалом задоволений тим, що це сталося. Звичайно, можна було організувати краще, можна було щось зробити інакше. Але це буде наступним кроком. Загалом оцінка позитивна. Як у кожної людини, у мене є свої пропозиції, які завжди видаються слушнішими, але я впевнений – це перемога.

УТ: Якими є подальші плани опозиції?

АШ: Я впевнений, що треба планувати на шосте вересня, на початок сесії Верховної Ради також протестну акцію під стінами парламенту. Але треба думати над формою. Комітет з опору диктатурі має розглянути саме цю пропозицію. Акція має бути чітко під початок сесії. А що далі має робити опозиція? Коли шостого вересня вже відбудеться ця акція, оголосити, коли буде наступна. Цей процес має бути постійним, не змінюються обставини в Україні, тому ми не можемо зупиняти опозиційну напругу в суспільстві. Ми не задоволені тим, що відбувається. А небезпека з кожною нашою мовчанкою збільшується. Ми не зреагували – і знов зросла небезпека розвитку України в тоталітарному білоруському напрямку.

УТ: Ваші колеги говорять, що зараз ідуть переговори в Комітеті опору диктатурі, щодо того, яким чином домагатись дострокових парламентських виборів? Що це за перемовини, на якій вони стадії?

АШ: Ну це скоріше не перемовини, а дискусії. Бо перемовини ведуться між протилежними сторонами, а тут ведеться обговорення: яким чином. Я думаю, що це вкрай важливі питання: яким чином, але це форма юридична. А суспільна форма буде одна – це протести, мітинги. Ми будемо змушувати владу або зупиняти ці акції протесту, або дозволяти. Але в будь-якому випадку влада мусить себе чітко розташувати по відношенню до протестувальників. Чи це дострокові вибори до Верхоної Ради, чи вибори президента, чи будь-які інші вимоги до влади – єдиний спосіб їх донесення до суспільства – це мітинги та інші акції суспільної демонстрації. Але це все має відбуватись у рамках чинного законодавства. Хай вони порушують Конституцію. Ми цього робити не будемо.

УТ: Ваш колега Арсеній Яценюк направив до Верховної Ради законопроект про імпічмент президента…

АШ: Це політичний законопроект. Його не приймуть у Верховній Раді. За нього голосуватиме одна опозиція, голосів не вистачить, щоб він пройшов. Але це також метода, це форма демонстрації, що є легітимні способи. Але ці легітимні способи працюватимуть лише тоді, коли вимагати цього будуть не опозиційні депутати, а суспільство. Це демонстрація всім, хто запитує, як (домогтися відставки президента), що є і такий правовий спосіб. Я розумію, що в багатьох людей увірвався терпець. І таких людей стане ще більше, коли буде підписний пенсійний закон, бо з пенсійною реформою він не має нічого спільного. От тоді багато людей казатимуть, що треба братися з палиці й за вила. Але ж із вилами іще ніхто ніколи й нікого не переміг. Ну немає таких прикладів в історії. Якщо ми хочемо збудувати Гондурас, тоді треба брати вила. Якщо ми хочемо збудувати європейську країну, потрібно взяти з собою ноутбук, мобільний телефон і йти на вулицю. І жодних вил. І хто розповідає, що я тільки з вилами піду на вулицю, взагалі нікуди не піде.

УТ: Які стосунки з партією «Свобода» та Олегом Тягнибоком у решти опозиційних партій?

АШ: Я не хочу коментувати чиїсь із кимось стосунки. На цей момент Комітет об’єднує не членів партій, а керівників опозиційних структур. Якщо про щось домовляються, яким би не було самовип’ячування тої чи іншої структури, це питання другого плану. Перше питання – якщо є бажання спільно працювати – це вже позитивно. Але якщо це лише демонстрація того, що ми б хотіли, але вони погані, якщо це гра, то це одразу буде помітно всім. Акція 24 серпня мені тим і сподобалась, що це була перша спільна акція.

УТ: Подейкують що у партії «Батьківщина» розгортається конфлікт, що Олександр Турчинов посварився із Сергієм Соболевим. Що відбувається?

АШ: На цей момент жодних конфліктів всередині партії немає. І це у своєму інтерв’ю вже підтверджував Соболєв. Вуха в цих чуток ростуть із середовища інших опонентів. Зараз багато хто намагається спекулювати на тому, що, мовляв, заарештована голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, і починають натискати на суспільну позицію, щоб починали думати, а от що буде. Нічого не буде. Поки що жоден режим світу не може позбавити лідера партії лідерства в цій партії, у які застінки він його не засадив. Тимошенко лишається лідером і духом «Батьківщини».

УТ: Якщо вирок суду позбавить Тимошенко можливості взяти участь у виборах, як діятиме партія?

АШ: Коли винесуть вирок, ми будемо розглядати варіанти, зараз усі наші зусилля зосереджені на тому, щоб звільнити Юлію Тимошенко з-під варти. А потім виграти вибори.

УТ: Чи розглядають учасники Комітету опору диктатурі варіант висунення єдиних кандидатів по мажоритарних округах?

АШ: Це єдине, що можливе у випадку змішаної системи виборів. Але зараз про це ми не думаємо. Ніхто не домовляється на цей момент. Це поки що глибока теорія. Бо немає ні закону, ні виборів. А Тимошенко сидить зараз у в’язниці, і її звільнення – це зараз найважливіше.
 
ШАЙДАДата: П`ятниця, 26.08.2011, 20:48 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
підтримую пропозицію виключити Ющенка з НУ
 
justvisДата: П`ятниця, 26.08.2011, 20:58 | Повідомлення # 9
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Трохи дивно. Це питання про те чи буде НУ під ПРяниками, чи відчепиться.
А Ви ж за Я ?


http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: П`ятниця, 26.08.2011, 21:00 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
я - за себе
 
justvisДата: П`ятниця, 26.08.2011, 21:09 | Повідомлення # 11
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Тут ми однодумці. Дискусії не вийде. Я також за себе biggrin

http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 26.08.2011, 23:18 | Повідомлення # 12
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Лідери опозиційних партій через день збираються на засідання комітету опору

Лідери 12 опозиційних партій щодня збираються на засідання комітету опору диктатурі. Про це розповів в ефірі "5 каналу" народний депутат України з фракції НУ-НС В’ячеслав Кириленко.

"На засіданнях збираємося регулярно, через день практично. Якщо потрібно, то декілька разів на день в комітеті опору диктатурі і всі 12 партій, які утворили комітет, на рівні перший осіб беруть участь у засіданнях і ухвалюють рішення, які необхідні на цьому етапі", - зазначив політик.

В.Кириленко розповів, що опозиціонери домовилися про те, що головування у Комітеті буде почергове і відповідно будуть змінюватися території проведення засідань.

"Я думаю, що перше питання зараз потрібно напрацювати спільну платформу. Вона значною мірою вже готова і спільну програму дій поза парламентом і в парламенті. Ми повинні реагувати на те закручування гайок абсолютно антидемократичне, яке демонструє всій країні влада. Причому без абсолютної на те потреби", - наголосив парламентарій.
 
ШАЙДАДата: Субота, 27.08.2011, 08:08 | Повідомлення # 13
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
ніц з того не буде
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Субота, 27.08.2011, 12:29 | Повідомлення # 14
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Quote (ШАЙДА)
ніц з того не буде


Допоможіть Кириленку
 
ШАЙДАДата: Субота, 27.08.2011, 15:11 | Повідомлення # 15
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
Quote (УКРАЇНЕЦЬ)

Допоможіть Кириленку

він моєї допомоги не потребує
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » КОД
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: