Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 21:08
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Спасибі жителям Донбасу (найсвіжіші пропозиції)
Спасибі жителям Донбасу
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 28.08.2011, 09:39 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
http://spasibodonbassu.com/home/1.htm
 
grozaДата: Неділя, 28.08.2011, 11:59 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Я хочу білу
 
justvisДата: Неділя, 28.08.2011, 14:41 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Будь ласка, біла

Прикріплення: 7585299.jpg (18.3 Kb)


http://justvis.at.ua
 
igmaДата: Неділя, 28.08.2011, 16:37 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
а для жителів Донбасу будуть скидки, чи всім по 20$? cool
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 28.08.2011, 17:29 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Свободу жителям Донбаса
від президента ананаса
 
ШАЙДАДата: Неділя, 28.08.2011, 17:50 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
Quote (igma)
а для жителів Донбасу будуть скидки, чи всім по 20$?

скидки мабуть будуть для жителів Зах.України...
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 28.08.2011, 18:09 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
і Києва
 
igmaДата: Неділя, 28.08.2011, 20:33 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
Донбас сьогодні гуде! з днем шахтаря! хай не забудуть випити за здоров'я любимого Віктора Федоровича і всю партію регіонів booze
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 07.09.2011, 14:28 | Повідомлення # 9
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Власник розгромленої через футболки компанії готовий просити політичного притулку за кордоном
Власник інтернет-сервісів ProstoPrint.com та FUTBOLKA.ua Денис Олєйніков, в офісах яких УБОЗ проводив обшук, звернувся до президента Віктора Януковича з офіційним листом, який розміщений на сайті Агентства інтернет-новин.

У листі Олєйніков зазначає, що ніколи не був прихильником Януковича.

«Я ніколи не був Вашим виборцем. У 2004 році на Майдані в Києві я протестував проти Вашого обрання Президентом, кілька місяців тому брав активну участь в «податковому Майдані». І саме тому я сьогодні звертаюся до Вас - нижче поясню чому», – йдеться в листі.

За його словами, розгром офісу його фірми – політичне замовлення.

«Розгром офісу ProstoPrint.com - це політичне замовлення. Про це знають слідчі та оперативники, і не особливо соромляться говорити вголос. Ніяких товарів з символікою Євро-2012, крім тих, які замовили самі співробітники міліції (і які ми надрукували, бо ми виготовляємо товари на замовлення клієнта) при обшуку у нас не знайшли - і тому вчора ввечері «докази провини» посилено фабрикували, але так нічого суттєвого придумати і не змогли. Людей, у яких сім'ї та діти, утримували в приміщенні УБОЗ до пів на п'яту ранку. Мені не пред'явили ніяких офіційних документів про те, що відбувається, а майно компанії (яку в 2000 році я починав створювати, маючи в активах 300 доларів стартового капіталу і вагітну дружину) вивезли в невідомому напрямку, не надавши опису або хоча б можливість бути присутнім при завантаженні», – пише Олєйніков.

«Я звертаюся до Вас як до все ще гаранта Конституції в надії на законність і правосуддя - це все, чого ми хочемо, оскільки за законом і справедливістю вся ця «справа» розсиплеться як картковий будиночок, а виконавці як мінімум позбудуться погон», – додав підприємець.

Олєйніков також заявляє про те, що на його родичів чиниться тиск.

«Вікторе Федоровичу, моє звернення набагато важливіше для Вас, ніж для мене. Я - досвідчений фахівець, який побудував не одну інноваційну компанію в Україну. Моя дочка - чемпіонка України з тенісу. Сьогодні моя сім'я піддається політичним переслідуванням з боку Ваших підлеглих, ми можемо це довести і отримати притулок в Європі або США», – додав він.

Нагадаємо, за словами власника компаній Prostoprint та futbolka.ua Дениса Олєйнікова, УБОЗ захопив офіси його фірм нібито через друк футболок з написом "Спасибо жителям Донбасса…".

Пізініше в Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ в Києві пояснили, що обшук у столичній компанії з виробництва футболок Prostoprint пов'язаний з підробкою сувенірної продукції до Євро-2012.

Як відомо, у серпні у мережі інтернет з'явилися відеоролики з матчу Динамо (Київ) - Карпати (Львів), де вболівальники ображають президента Віктора Януковича і тих, хто голосував за нього. Образливе гасло розпочинається словами “Спасибо жителям Донбаса....”
 
гілкаДата: Середа, 07.09.2011, 20:36 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (УКРАЇНЕЦЬ)
http://spasibodonbassu.com/home/1.htm


судячи з усього сайт уже не працює.
sad
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 04.10.2011, 21:22 | Повідомлення # 11
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Опозиція звернулася до Платіні у справі ProstoPrint

Провідні представники парламентської опозиції звернулися з листом до президента УЄФА Мішеля Платіні, у якому повідомили, що під виглядом боротьби з порушеннями прав інтелектуальної власності УЄФА українська влада розгорнула кампанію з незаконного переслідування громадян України за їхні політичні переконання.

Про це повідомляє прес-служба громадянського руху «Спільна Справа».

«6 вересня 2011 р. внаслідок міліцейського рейду на офіс компанії ProstoPrint, діяльність популярного в Україні принт-сервіса була паралізована, обладнання арештоване, проти 10 ключових працівників порушено кримінальні справи. Їх обвинувачують у незаконному нанесенні логотипу Євро-2012 на предмети одягу. Як відразу з’ясувалося, нанесення вказаного логотипу замовили самі працівники міліції, щоб отримати формальні підстави призупинити діяльність компанії», – зазначається у листі.

За словами народних депутатів, співробітники міліції не мали жодних підстав для проведення таких заходів щодо ProstoPrint, оскільки відповідальність за дотримання прав інтелектуальної власності несе замовник продукції, який є її власником, а не компанія, що надає принт-послуги.

«Це регламентується як нормами українського законодавства, так і відповідними директивами Європейського Союзу. Працівники ProstoPrint навіть не зобов’язані були перевіряти право замовника на використання логотипу Євро-2012», – йдеться у листі.

Його автори зазначають, що справжньою причиною «нападу» на компанію стали не футболки, виготовлені внаслідок міліцейської провокації, а зовсім інша продукція, яка містить написи «з гострими критичними висловлюваннями на адресу президента Януковича і користується сьогодні великою популярністю в Україні».

«Під виглядом захисту прав інтелектуальної власності УЄФА недемократична українська влада розгорнула кампанію з незаконного переслідування громадян за їхні політичні переконання. Особливе обурення викликає пряма причетність до вчинення злочину проти ProstoPrint патентних повірених УЄФА в Україні, чия заява стала приводом для брутальної міліцейської провокації», – підкреслюється у листі.

Народні депутати закликали М. Платіні невідкладно втрутитися в ситуацію, відкликати заяву патентних повірених проти ProstoPrint та перешкодити використанню УЄФА в якості інструмента політичних репресій.

Лист підписали віце-спікер парламенту Микола Томенко, голова депутатської фракції НУНС Микола Мартиненко, перший заступник голови фракції «БЮТ-»Батьківщина» Андрій Кожемякін, заступник голови фракції «БЮТ-»Батьківщина» Юрій Одарченко, народні депутати України Арсеній Яценюк, В’ячеслав Кириленко, Віктор Олійник, Сергій Пашинський, Андрій Сенченко.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Спасибі жителям Донбасу (найсвіжіші пропозиції)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: