Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 07:47
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Злочинці вбили 2-х міліціонерів і поранили 4-х
Злочинці вбили 2-х міліціонерів і поранили 4-х
МагістрДата: П`ятниця, 30.09.2011, 10:46 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Злочинці вбили 2-х міліціонерів і поранили 4-х
П'ятниця, 30 вересня 2011, 09:26

В Одеській області в ніч на п’ятницю, 30 вересня, сталася перестрілка, в якій загинуло двоє міліціонерів і ще четверо поранені.

Як повідомляє центр зв’язків з громадськістю МВС, одним з учасників перестрілки був Аслан Імранович Дикаєв, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

За оперативною інформацією, Дикаєв є громадянином Росії, однак нелегально проживає в Одесі і скоює вбивства на замовлення.

Правоохоронці вичислили машину Дикаєва і почали операцію з затримання, під час якої він кинув у їхній бік дві гранати і почав стріляти з пістолета, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова.

Один із бійців "Беркута" поранив автоматника. Але третій зі злочинців встиг затягти пораненого назад у машину і вона зникли з місця події.

Внаслідок перестрілки четверо міліціонерів поранено. Двоє загинули: 21-річний працівник "Беркута" і 40-річний працівник ДАІ.

Міліція просить усіх, хто володіє інформацією про розшукуваних, терміново повідомити до міліції по телефону "102".


Дикаєв може використовувати також документи на ім'я громадянина Молдови Tabac Nicolai 1981 року народження.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 30.09.2011, 23:15 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Депутат Верховної Ради від фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Геннадій Москаль заявляє, що померли ще 2 міліціонери, що брали участь у перестрілці з кіллером-громадянином Росії в Одеській області.

Про це сказано в повідомленні прес-служби депутата.

Москаль вважає, що керівництво Міністерства внутрішніх справ було проінформовано, що із Криму в Одеську область вирушили небезпечні злочинці, однак нічого не зробило для їх ефективного затримання.

"Всі 3 кіллери, які в ніч на п'ятницю розстріляли спецпідрозділ МВС "Беркут" (зараз загиблих міліціонерів вже 4)... в Україні нелегально перебували протягом 1,5 року й були в розшуку за підозрою у вбивстві 2 людей в Ужгороді влітку цього року", - сказав депутат.

Москаль зазначає, що співробітники Головного управління МВС у Криму 28 вересня вичислили підозрюваних на території Криму й доповіли про їх плани вирушити в Одесу керівництву департаменту карного розшуку МВС.

"У свою чергу керівництво карного розшуку доповіло про ситуацію міністру (внутрішніх справ Анатолію) Могильову, що наказав оперативним службам установити за злочинцями зовнішнє спостереження, а керівнику Одеського обласного управління МВС - організувати їх затримання", - сказав Москаль.

При цьому він вважає, що керівник одеської обласної міліції не зміг організувати затримання через непрофесіоналізм.

Москаль зазначає, що керівники МВС знали, що в підозрюваних могли бути із собою гранати, гранатомети й вогнепальна зброя.

"Знаючи все це, будучи в курсі маршруту вбивць, ніхто з керівників міністерства не виїхав на затримання, не було задіяно спеціальний план, передбачений в таких ситуаціях, а затримання доручили рядовим співробітникам", - підкреслює депутат.

Він зазначає, що причиною смерті міліціонерів стала некомпетентність керівництва.

Як повідомляло агентство, за даними МВС, 2 міліціонери загинули й 4 було поранено в ніч на 30 вересня в перестрілці з кіллером-громадянином Росії в Одеській області.

При затриманні 28-річний росіянин Аслан Дикаєв, підозрюваний у замовлених вбивствах, на посту Державної автомобільної інспекції біля села Кошари кинув убік "Беркута" 2 гранати й відкрив вогонь із пістолета ТТ, а пасажир, що перебував на передньому сидінні, почав стріляти з автомата Калашникова.

У результаті кіллери зникли з місця подій, і зараз міліція їх розшукує.
 
igmaДата: Субота, 01.10.2011, 12:31 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
шкода вбитих і поранених працівників - правоохоронців, але хто так невдало організував і провів операцію по затриманню небезпечних злочинців, з

нульовою ефективністю і з великими втратами, добре, що хоть мирне населення не постраждало, чому не стріляли хоча б на ураження всього автомобіля,

а дали втекти?

професіоналізм треба набувати, а то наші правоохорнці проводять операції лише проти мирного населення, мітингів, "фемен" і ін.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » ВЛАДА УКРАЇНИ » Злочинці вбили 2-х міліціонерів і поранили 4-х
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: