Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 08:14
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » Тягнибок проти Могильова
Тягнибок проти Могильова
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 13.05.2011, 19:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
3.05.2011 19:08
У Тягнибока увірвався терпець через Могильова

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов "знущається над українцями і нахабно бреше".

Так прокоментував Gazeta.ua сьогоднішню доповідь Могильова у Верховній Раді голова Всеукраїнського обєднання "Свобода" Олег Тягнибок.

На його переконання, сьогоднішня доповідь Могильова є однобокою.

"Ще не почавши проводити розслідування, у МВС вже мають ухвалене політичне рішення, під яке потім будуть підлаштовувати результати кримінальних справ, які вже сьогодні були відкриті", - сказав Тягнибок про події 9 травня у Львові.

Крім того, говорячи про твердження Могильова щодо відсутності 9 травня проросійських радикальних партій у цьому місті, націоналіст порадив зайти в Інтернет, на соціальні мережі, подивитись відео, на якому видно, що представники цих партій були у Львові.

"Можна також підняти їхні заяви, інтерв'ю. Вони були у Львові вже 7 травня. Більше того, ці події висвітлювались самими представниками проросійських сил", - наголосив політик.

Він нагадав, що голова Львівської облради Панькевич, керівники фракцій "Свободи" у Львові та області напередодні 9 травня проводили зустрічі з представниками міліції та СБУ, давали звернення, наводили конкретні факти про те, що прибувають агресивно налаштовані люди з метою проведення різних провокацій до Львова.

"Ми попереджали, зокрема, на сесії обласної ради, що будуть кастети, ножі, зброя з гумовими кулями... Але коли на чорне говориться біле, та ще й робиться це під аплодисменти комуністів та Партії регіонів, які сидять у залі ВР, стає абсолютно очевидним те, що це є знущання над українцями. Людина, яка займає посаду міністра внутрішніх справ, виходить на трибуну і нахабно бреше - це вже є переливання через вінця", - резюмував Тягнибок.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов під час свого виступу у ВР пообіцяв народним депутатам розібратись, чому 9 травня у Львові міліція діяла так м'яко і не проявила рішучості.

Денис ТИМОШЕНКО

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » Тягнибок проти Могильова
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: