Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 23:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » 22 червня у Львові (22 червня - свято порушення пакту Молотова- Ріббентропа)
22 червня у Львові
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 25.05.2011, 11:00 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Провокація шовіністів 22 червня у Львові . Всі розуміють, що планується провокація. Голова каже, щоб не піддавалися.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк закликає жителів Львова не піддаватися на провокації в день початку Великої Вітчизняної війни 22 червня.

Про це про повідомив на прес-конференції у Львові.

"Не піддаватися на провокації 22 червня", - сказав губернатор.

З його слів, він веде переговори із представниками Східної України, які заявляли про намір приїхати в цей день до Львова, зокрема, з губернатором Харківської області Михайлом Добкіним, щоб їх приїзд, якщо він відбудеться, був зі шляхетними намірами.

Також Цимбалюк зазначив, що зараз жодна політична сила не подала заявок на проведення акцій у Львові 22 червня.

Як повідомляло агентство, депутати Державної Думи (нижня палата парламенту) Росії мають намір відвідати Львів 22 червня для вшанування пам'яті загиблих у Великій Вітчизняній війні.

Раніше голова фракції Блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" Микола Мартиненко висловив побоювання можливих заворушень у Львові 22 червня у разі набуття чинності законом про увічнення перемоги в ній вивішуванням 9 травня червоного прапора Перемоги.

Вказаний закон набув чинності в середу.
 
grozaДата: Середа, 15.06.2011, 16:11 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Добкін злякався і майже передумав їхати до Львова в день початку війни
Середа, 15 червня

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін швидше за все відмовиться від поїздки до Львова на 22 червня, річницю початку Великої Вітчизняної війни.

Він сказав журналістам, що сумніви щодо поїздки до Львова, яку він планував здійснити з ветеранами зі сходу України, виникли після заяв голови партії "Свобода" Олега Тягнибока.

"До вчорашнього дня мої плани були абсолютно незмінні", - сказав Добкін, повідомляє УНІАН.

"Але вчора я прочитав заяву Тягнибока про те, що різні люди - у тому числі й моє прізвище назвав - збираються приїхати і топтатися на кістках безневинно убитих НКВД жителів західних областей України", - заявив Добкін.

"Це не дослівно, але близько до тексту. Я розумію, під яким соусом з’явилася ця заява, і, швидше за все, 22 червня може стати продовженням 9 травня", - сказав харківський губернатор.

Добкін зазначив, що не хотів би стати "учасником безчинства", яке відбулося у Львові 9 травні цього року.

"Ставати посібником безладів, які, я так розумію, вже закладені в сценарії, я теж не хочу. Мету, яку я ставив, говорячи про поїздку, була абсолютно іншою", - заявив він.

При цьому Добкін зазначив, що, попри все, чекає запрошення від своїх львівських друзів.

"Я чекаю запрошення від своїх львівських друзів. Буде запрошення приїхати з конкретною метою (а мету мою вони знають) - я готовий сісти в літак і прилетіти", - сказав він.

"Якщо мій приїзд ускладнить політичну обстановку в цьому регіоні, я знайду будь-який інший день, коли мене там будуть раді бачити", - додав Добкін.
 
GidraДата: Середа, 15.06.2011, 18:14 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (groza)
Добкін зазначив, що не хотів би стати "учасником безчинства", яке відбулося у Львові 9 травні цього року.

biggrin biggrin biggrin

Отжигает, палестинец.......
 
MKCДата: Четвер, 16.06.2011, 15:18 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Коммуно-провокаторы попрутся во Львов праздновать 22 июня под прикрытием детей

Память отцов и дедов 9 мая уже «отметили» – пора и детишек использовать в тех же целях.



Извращенное сознание продолжателей кровавого дела Ленина-Сталина усиленно решает извечную задачу коммунистов: как бы людям гадость сделать и по башке не получить.

Сегодня пресс-служба Луганского обкома КПУ распространила следующее известие:

«Луганские коммунисты представят выставку лучших детских рисунков конкурса «За мирное небо без бомб и снарядов» в Львовском и Ивано-Франковском областных советах 22 июня 2011 года. Творческие работы с пожеланиями школьников восточной части страны детям западной Украины разместят на 6 стендах и представят на суд местных чиновников и политиков. Об этом заявил народный депутат, 1-й секретарь Луганского обкома Компартии Украины Спиридон Килинкаров. По его словам, цель такой акции напомнить, что и на востоке, и на западе живут люди, которые пострадали от Великой Отечественной войны».

А без Спиридона Килинкарова об этом никто не догадывался!

Еще цитата: «Делегация нашей партии, которую возглавит депутат Луганского облсовета Максим Чаленко, выполняет миротворческую (!!! – «Обком») миссию. Львовяне должны собственными глазами убедиться, что и взрослые люди, и школьники Луганской области желают, чтобы над всей территорией Украины всегда светило солнце. Война не нужна никому».

Впрочем, все эти гнусные пошлости про «миротворчество» сам Спиридон и опровергает:

«По мнению нардепа необходимость в примирении была вызвана львовскими событиями в день празднования 9 Мая. Луганчане не захотели отвечать агрессией на оскорбление ветеранов. Он подчеркнул, что отношения строят люди, первый шаг к примирению сделали коммунисты, какой последует в ответ – выбор за жителями западной Украины. «Я думаю, за это время можно было переоценить свои поступки и надеюсь, что жители западной части страны признают ошибки», – сказал Спиридон Килинкаров».

Замечательно! Эти продолжатели дела палачей требуют от других «признания ошибок», не раскаявшись в собственных преступлений! Коммуняки, по дружбе с фашистами оккупировавшие в 39-м Львов, едут убеждать львовян, что «война – это плохо». Да еще и прикрываясь заботой о детях.

Подонки.

"ОБКОМ"

16 Июня 2011 15:32
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 19.06.2011, 21:41 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
"Свобода" вимагає заборонити єврейських "гастролерів" у Львові
Неділя, 19 червня 2011,

ВО "Свобода" вимагає від міської влади заборонити заплановану на 22 червня акцію єврейських організацій Одеси у Львові.

Ініціаторів акції - організацію "Євреї проти антисемітизму" представники "Свободи" називають "провокаторами" та "українофобами", повідомляє ТСН.

"Заявку на проведення мітингу у Львові ця організація оформила російською мовою, використовуючи вислови, які принижують українців", - йдеться у заяві "Свободи".

Зокрема, за даними націоналістів, у заявці зазначено, що мітинг буде присвячений пам'яті євреїв, які "загинули в гетто, концтаборах, від рук нелюдів українських націоналістів, шухевичів, бандерівців та інших фашистських покидьків".

"Свобода" розцінює таку заявку як "чергову провокацію українофобів".

Депутат Львівської міської ради Любомир Мельничук додав, що вважає заплановані заходи "повторною спробою провокацій, яку не вдалось реалізувати 9 травня 2011 року проросійським та прорадянським силам".

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав львів’ян 22 червня масово вийти на вулиці, щоб "поставити крапку" на провокаціях заїжджих "гастролерів".

Разом з тим, представники громадських організацій Львівщини вирішили 22 червня вийти на вулиці для вшанування жертв війни та недопущення масових провокацій.

Таке рішення було прийнято в п’ятницю на форумі у Львові, в якому взяли участь представники товариства "Просвіта", Всеукраїнського товариства політв'язнів і репресованих, Всеукраїнської організації Союзу українок, Братства воїнів ОУН-УПА та інших організацій.

О 10 годині ранку біля пам'ятника жертвам комуністичних злочинів на площі Шашкевича хвилиною мовчання розпочнеться молебень за жертвами війни. Після цього відбудеться покладання вінків до всіх місць, пов'язаними з масовими вбивствами жертв нацистського та комуністичного режимів у Львові.

У той же день, о 19 годині громадськість збереться на площі перед пам'ятником Тарасу Шевченку в Києві для проведення траурного віче-реквієму за жертвами масових розстрілів у Львові.
 
igmaДата: Неділя, 19.06.2011, 22:38 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
я не розумію тих провокаційних приїздів до Львова, який до другої світової війни має зовсім опосередковане відношення, ті хто закликають до цих провокацій повинні би бути притягнуті до відповідальності, хто дуже хоче нехай їздять в Берлін, або Москву
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 20.06.2011, 21:07 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Львові домовились провести 22 червня без провокацій
19:25, 20.06.2011

Правоохоронці Львівщини обмінюються інформацією зі своїми колегами з Східної України, аби не допустити приїзду до Львова на 22 червня радикально налаштованих людей, поінформував голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

У коментарі для ZAXID.NET 20 червня голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк розповів, що на нараду щодо 22 червня, яка відбулася сьогодні в облдержадміністрації, були запрошені представники усіх політичних сил, присутніх в області. За його словами, на нараді були присутні керівники силових структур, голова Львівської обласної ради Олег Панькевич та львівський міський голова Андрій Садовий, а також Герой України Юрій Шухевич, депутат Львівської міської ради Віра Лясковська та інші. Представників КПУ, за його словами, на нараді не було, зате були представники ветеранських організацій, один з яких, очевидно, представляв позицію комуністів.

«Ми ознайомились з планом офіційних заходів на 22, 23, 26 червня і вислухали всі їхні пропозиції. Відбулась певна дискусія, ми всі дійшли згоди, що Львівщина і представники всіх політичних сил зацікавлені в тому, щоб була стабільність, щоб ніхто не піддався на провокації», - зазначив Михайло Цимбалюк.

За його словами, при голові Львівської ОДА створено координаційний штаб, до якого увійшли представники Львівської обласної та Львівської міської рад і правоохоронних органів. Метою діяльності штабу буде прийняття рішень щодо тих чи інших заходів і щодо забезпечення правопорядку .

Щодо того, чи будуть цього разу у Львові забезпечувати дотримання правопорядку правоохоронці з інших областей, Цимбалюк сказав: «Поки що такої інформації немає, хоча наші правоохоронці спілкуються з керівництвом правоохоронних органів сусідніх областей, Одеської, Луганської, Донецької, обмінюються інформацією для того, щоб не допустити приїзду радикально налаштованих груп людей».

Також Михайло Цимбалюк вказав на те, що львівський міський голова Андрій Садовий уже звернувся до суду щодо заборони проведення в ці дні будь-яких заходів, окрім ініційованих органами влади. Серед офіційних заходів, за його словами, заплановано також покладання квітів і молебень на Пагорбі слави у Львові.

Як інформував ZAXID.NET , у коментарі для ZAXID.NET 20 червня речник ГУ МВС у Львівській області Денис Харчук запевнив, що у Львові для охорони громадського порядку 22 червня буде залучено достатньо правоохоронців.
 
grozaДата: Понеділок, 20.06.2011, 21:30 | Повідомлення # 8
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Цікаво, що з цього вийде
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 20.06.2011, 21:32 | Повідомлення # 9
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
20.06.2011 18:39 _ Тарас Возняк
Заява Президії Асоціації єврейських організацій і громад України (Вааду України)

у зв'язку із заходами, запланованими у Львові 22 червня одеськими громадськими організаціями, які називають себе "Євреї проти антисемітизму" і "Євреї проти Гурвіца"

Згідно з поширеною в ЗМІ інформацією, одеські громадські організації, які називають себе "Євреї проти антисемітизму" та "Євреї проти Гурвіца", запланували проведення у Львові 22 червня "антифашистського" мітингу. За наявною у нас інформацією (див. аналітичну довідку в додатку), ці організації не представляють ані єврейську громаду України, ані єврейську спільноту Одеси, і не мають жодного морального права говорити від імені євреїв України. Їх провокаційна діяльність, спрямована на дестабілізацію міжетнічних відносин в країні, раніше засуджувалася єврейськими громадськими організаціями Одеси, рабинами, організаціями колишніх в'язнів ґетто і концтаборів, Праведниками народів світу, Посольством Держави Ізраїль в Україні. Більше того, за наявною у нас інформацією, за цими ефемерними структурами стоять інтереси радикальних проросійських угрупувань, а керівництво обох Комітетів неодноразово було помічене у відвертій антисемітській пропаганді.

Асоціація єврейських організацій і громад України, що об'єднує 266 організацій з 90 міст, рішуче засуджує спробу використання трагічної дати скорботи і пам'яті в політичних цілях. Ваад України підкреслює неприпустимість провокацій цього дня і закликає усі конструктивні державні, міські та громадські сили докласти своїх зусиль для мінімізації можливих негативних наслідків діяльності провокаторів.

20.06.2011

Окрім того подаю інформацію В'ячеслава Ліхачова про організацію "Євреї проти антисемітизму": хто стоїть за провокаторами?

"Як повідомлялося раніше, дві одеські організації – "Євреї проти Гурвіца" та "Євреї проти антисемітизму" мають намір провести у Львові 22 червня акцію – мітинг, який, згідно з поданою до Львівської міськради заявкою, триватиме від четвертої години ранку до півночі.

Офіційну заявку складено російською мовою на бланку незареєстрованої громадської організації "Комітет Євреї проти антисемітизму", прикрашеному шестикінечною зіркою та малозрозумілими карикатурами, і підписано формальним головою Комітету Розою Центер. У тексті заявки зазначається, що мітинг присвячено пам'яті євреїв, загиблих від рук "нелюдей – українських націоналістів, шухевичів, бандерівців та інших фашистських покидьків", а також проти "політики фашизму, антисемітизму та голокосту [sic!], що проводиться владою м. Львова та Україною".

За межами Одеси широкому загалу Комітет "Євреї проти Гурвіца" відомий здебільшого вимогами присвоїти Йосипові Сталіну статус Праведника народів світу N1, з якими активісти угруповання останнім часом виступають особливо активно.

Внаслідок цього зрозуміло, що у Львові з пересторогою поставилися до ініціативи проведення акції сталіністів 22 червня. Настороженість львів'ян стає зрозумілішою, якщо згадати, що провокації сталінських проросійських екстремістських угруповань 9 травня ц.р. призвели до зіткненнями з представниками українських праворадикальних сил.

18 червня перебуваючи з робочим візитом у Львові голова Генеральної ради Євроазіатського єврейського конгресу (ЄАЄК), голова Асоціації єврейських організацій і громад (Вааду) України, відомий правозахисник і колишній дисидент Йосиф Зісельс в бесіді з журналістами охарактеризував ініціативу одеських організацій як "сплановану антиукраїнську провокацію"

"Більш витонченого блюзнірства годі було б придумати: скільки горя і нещастя завдала радянська влада євреям, як можна це забути?" – заявив лідер Вааду України.

Зазначені обставини змушують уважніше придивитися до організацій, які виступили з ініціативою проведення такого акції. Розслідуванням, проведене редакцією порталу eajc.org, встановило: реальне керівництво в цих організаціях, створених лише з політтехнологічними цілями, здійснюють аж ніяк не євреї, а люди, що мають безпосереднє відношення до радикальних російських націоналістичних угруповань, які активно використовують відверто антисемітську риторику.

Комітет "Євреї проти Гурвіца", створений на початку 2010 р., встиг прославитися участю у відверто антисемітській політтехнологічній кампанії, спрямованій напередодні виборів до місцевих рад проти тодішнього голови Одеської державної міської адміністрації Едуарда Гурвіца. Сам бренд "Євреї проти Гурвіца" вигадав одеський бізнесмен і опонент тодішнього міського голови Вадим Чорний, що кілька років перед тим вступив у конфлікт з Е. Гурвіцем на ґрунті комерційних інтересів. В. Чорний – колоритна фігура, яка має великий досвід проведення політтехнологічних кампаній, пов'язаних насамперед з так званим "чорним піаром" і замовною імітацією протестних дій з різних приводів. Наприкінці 2010 р. він став, по суті, "технічним" кандидатом у мери міста, що доклав зусиль до дискредитації Е. Гурвіца та був працевлаштований після виборів їхнім переможцем, новим одеським головою Олексієм Костусєвим до міськради. (У дужках зауважимо, що сам О. Костусєв і його оточення в ході виборів дозволяли собі на адресу Гурвіца заяви, що межують з антисемітизмом.) Однак В. Чорний, який раніше з політтехнологічних цілей виступав від імені найрізноманітніших груп – від Союзу анархістів до міфічного українського відділення єврейського праворадикального угруповання Бней Елім – від діяльності Комітету "Євреї проти Гурвіца" швидко відійшов, заявивши, що "вже на етапі реєстрації ми відмовилися від цієї акції, через те, що її відверто тягло в антисемітський тон".

Антисемітські і провокаційні мотиви в діяльності угруповання були очевидними. Влітку 2010 р. Комітет "Євреї проти Гурвіца" проводив акції з використанням ізраїльського прапора та плакатів типу ""Всю Одессу вверг еврей в мерзость и неразбериху. Вот как может воробей изнасиловать слониху" (Віршик явно експлуатує застаріле, але й досі вживане в розмовній мові жаргонне визначення горобця словом "жид").У липні 2010 р. Надзвичайний і Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Зіна Калай-Клайтман була змушена направити листа формальному керівникові Комітету Розі Цетнер, в якому просила припинити використовувати ізраїльську державну символіку в провокаційних акціях організації.

Від імені Комітету на всіх заходах виступає Олександр Іванович Єременко, що, як можна судити, не має жодного стосунку до єврейства, однак очолює цілий ряд досить дивних організацій (і часто є єдиним їхнім членом). Зокрема, разом з Розою Цетнер О. Єременко брав участь, паралельно з Комітетом, також в акціях ефемерної Партії Сталіна.

Започаткована 2010 р. спроба уславлення Сталіна активістами Комітету "Євреї проти Гурвіца" скінчилася скандалом. Активісти організації прийшли непроханими гостями із плакатами, що вимагали визнання Йосипа Сталіна Праведником народів світу на зустріч колишніх в'язнів ґето, нацистських концтаборів і Праведників народів світу у Прохоровському сквері Одеси, але були вигнані обуреними цими діями справжніми Праведниками, які сприйняли гасла представників Комітету як провокаційні та блюзнірські.

Діяльність Комітету "Євреї проти Гурвіца" засудили практично всі керівники єврейських організацій та громадські лідери Одеси, головний рабин Одеси і Півдня України Авраам Вольф, обласна Асоціація євреїв – колишніх в'язнів ґето і фашистських концтаборів. Однак це не зупинило провокаторів, і вони вирішили вийти на всеукраїнський рівень, анонсувавши створення міжреґіональної організації "Євреї проти антисемітизму".

Після оприлюднення ініціативи про проведення мітингу у Львові 22 червня, редакція порталу eajc.org зробила спробу зв'язатися з головою обох Комітетів Розою Цетнер, однак трубку мобільного телефону, номер якого було зазначено на її візитівці (цей самий номер наведено у бланку офіційної заявки на мітинг у Львові), зняв згадуваний вище Олександр Єременко, який представився відповідальним секретарем організацій. У ході бесіди О. Єременко звинувачував владу Україні в здійсненні "фашистської і голокостної політики", стверджував, що саме "держава Україні створена на антисемітських, нацистських, голокостних засадах", що одеське міське керівництво "займається Голокостом шляхом знищення людей, шляхом спалювання людей". "Конкретні факти Голокосту ми маємо на вищому рівні", заявив О. Єременко в подальшій розмові з членом Генеральної ради ЄАЄК В'ячеславом Ліхачовим, "Партія реґіонів свідомо підтримує антисемітські, неонацистські, голокостні відносини з метою збагачення певних осіб". Судячи з "неповторного" стилю, текст заявки на мітинг 22 червня, підписаний Р. Цетнер, написано саме О. Єременком.

Розповідаючи в ході телефонної розмови про діяльність Комітетів, О. Єременко підтвердив, що вони мають підтримку з боку радикальної проросійської організації ЗУБР (Всеукраїнське громадське об'єднання "За Україну, Білорусь і Росію"), відомої своєю відверто антисемітською пропагандою. Досить сказати, що Інтернет-видання цього об'єднання "Зазубрина" було єдиним в Україні веб-сайтом, щодо якого було порушено кримінальну справу за статтею 161 КК ("розпалювання міжнаціональної ворожнечі"), саме з приводу розміщення антисемітських матеріалів. Це, однак, не заважає "єврею проти антисемітизму" Олександру Івановичу Єременку, розповідаючи про діяльність ЗУБР, у певний момент переходити на оповідь від першої особи: "Ще 2007 року ми піднімали червоний прапор Перемоги...". На запитання, кого О. Єременко має на увазі під "ми", відповідальний секретар Комітету "Євреї проти антисемітизму" впевнено підтверджує, що говорить про ЗУБР.

Утім, це не дивно. Інша організація, яку очолює О. Єременко, має екзотичну назву "Око Діаманта" і давно відома своєю ультра-націоналістичною, православно-фундаменталістською та антисемітською спрямованістю. Досить сказати, що в офіційних документах організації, поданих в Одеську обласну держадміністрацію і підписаних О. Єременком, зазначено, що вона "протидіє" "диверсійній, бандитській і терористичній діяльності США, [...] Ізраїлю, Моссаду", а також "сіонізму, хабадізму, лібералізму [...], жідомасонству, сатанізму, талмудізму, фарисейству, встановленню ґлобальної влади Князя Світу Цього, Царства Мошиаха".

Діяльність одеського міського божевільного й антисеміта, що намагається виступати від імені євреїв, сприймалася б як кумедна, коли б не була частиною набагато витонченіших політтехнологічних схем, що мають впливових замовників і професійних організаторів. Багато хто з одеських громадських діячів і журналісти стверджує, що ЗУБР, так само, як і "Око Діаманта" фінансуються місцевим бізнесменом, депутатом міськради, лідером екстремістського проросійського угруповання "Родина", основним організатором львівських провокацій 9 травня Ігорем Марковим. Добре "відпрацювавши" торік на місцевих виборах, на наших очах антисеміти, націонал-радикали, сталіністи і просто божевільні виходять на всеукраїнську арену, і дуже важливо чітко усвідомлювати, з ким ми маємо справу в цьому випадку, і не піддаватися на провокації."
 
justvisДата: Вівторок, 21.06.2011, 09:43 | Повідомлення # 10
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
А московські камери вже розставлені ?

http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 22.06.2011, 08:25 | Повідомлення # 11
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Асоціація євреїв: Організації Маркова готують провокації у Львові

Акція одеських організацій "Євреї проти Гурвіца" та "Євреї проти антисемітизму", яку мають намір провести у Львові 22 червня, є "спланованою антиукраїнською провокацією".

Про це сказав голова Генеральної ради Євроазіатського єврейського конгресу (ЄАЄК), голова Асоціації єврейських організацій і громад (Вааду) України, відомий правозахисник і колишній дисидент Йосиф Зісельс.

"За межами Одеси широкому загалу Комітет "Євреї проти Гурвіца" відомий здебільшого вимогами присвоїти Йосипові Сталіну статус Праведника народів світу №1, з якими активісти угруповання останнім часом виступають особливо активно", - йдеться у заяві.

"Більш витонченого блюзнірства годі було б придумати: скільки горя і нещастя завдала радянська влада євреям, як можна це забути?" – обурився лідер Вааду України.

Розслідування, проведене редакцією порталу eajc.org, встановило, що керівництво в цих організаціях здійснюють не євреї, а люди, які мають безпосереднє відношення до радикальних російських націоналістичних угруповань, які активно використовують відверто антисемітську риторику.

У свою чергу відповідальний секретар цих організацій Олександр Єременко підтвердив, що вони мають підтримку з боку радикального проросійського Всеукраїнського громадського об'єднання "За Україну, Білорусь і Росію" (ЗУБР). Організація відома своєю відвертою антисемітською пропагандою.

У заяві Зісельса також говориться, що Єременко очолює ще організацію "Око Діаманта", яка відома своєю ультра-націоналістичною, православно-фундаменталістською та антисемітською спрямованістю.

"Багато хто з одеських громадських діячів і журналістів стверджує, що ЗУБР і "Око Діаманта" фінансує місцевий бізнесмен, депутат одеської міськради, лідер проросійської партії "Родіна" Ігор Марков", - повідомили у Вааді.

Додано (21.06.2011, 20:44)
---------------------------------------------
Суд заборонив 22 червня проводити масові заходи у Львові, крім офіційних
18:18, 21.06.2011


21 червня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення за позовом Львівської міської ради щодо заборони проведення масових заходів у Львові 22 червня. Завтра дозволено проводити тільки офіційні заходи.

Цю інформацію ZAXID.NET підтвердили у прес-службі Львівської міської ради.

Як інформував ZAXID.NET , судове засідання розпочалося о 9.00.

Нагадаємо, 20 червня Львівська міська рада підготувала позов до суду, аби заборонити заходи 22 червня. Як повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, позов скеровано, оскільки міська рада отримала дві заявки на проведення заходів у Львові 22 червня у однаковий час і одному місці.

Перші заявки надійшли від Комітету «Євреї проти антисемітизму» та громадської організації «Євреї проти Гурвіца», а також громадської організації «Сокіл». Загалом у справі розглядають заявки 9 організацій та об’єднань: організація «Євреї проти антисемітизму», організація «Сокіл», ЛОО ПП «Наша Україна», ЛОО ПП «Українська національна асамблея», ВГО «Руський рух України», Львівське міське відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, ЛОО ПП «Україна соборна», ВГО «За Україну, Білорусь і Росію», Партія Сталіна.

Нагадаємо, у Львові 22 червня відбудеться ряд заходів для належного вшанування пам’яті львів’ян, які протягом Другої світової війни стали жертвами нацистського та комуністичного режимів. Розпочнеться все з покладання вінків до підніжжя пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. М. Шашкевича, 1).

Додано (22.06.2011, 09:25)
---------------------------------------------
У Львові буде спокійно – мер. "Беркут" уже на чатах
Середа, 22 червня 2011, 08:31

Мер Львова Андрій Садовий запевняє, що 22 червня у Львові вдасться уникнути повторення сценарію, подібного до подій 9 травня.

"Я думаю, що всі зобов’язані виконувати рішення суду", - сказав він у коментарі Радіо "Свобода".

"Я переконаний, що 22 червня можемо спокійно молитись за тих, хто віддав своє життя, хто був закатований", - додав міський голова Львова.

Як повідомляє кореспондент "Обкому", станом на 8:30 ніяких одеських "євреїв" на вулицях Львова не помічено.

На думку місцевих спостерігачів, провокатори якщо й прибули, то "десь зачаїлися й чекають сигналу від російських телеканалів, щоб в "годину Х" виповзти з укриття й отримати по голові під об'єктивами "ФСБ-ТБ", - пише портал.

На Пагорбі Слави чергують 8 автобусів "Беркута".

О 9:00 розпочинаються офіційні заходи, організовані львівською владою.

Об 11:00 очікується вилазка місцевих "антифашистів", зазначає "Обком".

Згідно з рішенням окружного адміністративного суду, у середу, 22 червня, у Львові заборонено проводити масові заходи, окрім офіційних.

З позовом звернулись мерія, обласна адміністрація та управління міліції у Львівській області, щоб унеможливити будь-які провокації.

Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Вівторок, 21.06.2011, 19:45
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » 22 червня у Львові (22 червня - свято порушення пакту Молотова- Ріббентропа)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: