Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 08:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » YouTube (шовіністи проти українців)
YouTube
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 27.07.2011, 22:09 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline


Ми Українські користувачі сайту YouTube стурбовані масовою антиукраїнською діяльність деяких користувачів іноземних країн. Іноземні провокатори які облюбували цей сайт створюють відео, пишуть коментарі які ображають нашу культуру та мову. Ці провокатори відкрито демонструють пропаганду фашизму, нацизму, расизму, шовінізму, ксенофобії, етноциду і міжнаціональну ворожнечу до Українців. Адміністрація сайту YouTube, в своїх правилах поведінки відверто вказала що такі дії є не допустимі www.youtube.com/t/community_guidelines

Провокатори різного рангу ігнорують правила спільноти YouTube. Такі користувачі сайту мають одну мету це маніпуляція думкою людей, і активно залякують наш народ фашизмом, нацизмом, також створюють відео які ображають українську культуру, щоби ми цуралися своєї культури та мови.

Ми просимо адміністрацію сайту звернути увагу на такі дії які направлені на розпалення міжнаціональної ворожнечі в Україні. І маємо надію що адміністрація сайту видалить відео які провокують наш народ до ненависті до інших народів.

Ми Українські користувачі сайту в YouTube поважаємо демократію і свободу слова, та вважаємо що ці святі принципи порушуються коли йде відверта дискримінація інших народів.

Розміщення на сайті YouTube подібних відео підпадає під дію приписів Міжнародної конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації від 21.12.1965, а саме статті 1 (1) – «Расова дискримінація – це будь–яка «відмінність, виключення, обмеження або перевага на підставі ознак раси, кольору шкіри, родового, національного або етнічного походження, що мають метою або наслідком знищення або применшення визнання, використання або здійснення на основі рівності прав людини і основних свобод у політичній, економічній, соціальній, культурній або будь–яких інших сферах суспільного життя» (права українського народу на самовизначення, на вільний соціальний та культурний розвиток, вільно розпоряджатися своїми природними багатствами і ресурсами).

А також статті 4 (а) Конвенції, за якою злочинним і караним є підбурювання до актів насильства, спрямованих проти групи осіб іншого етнічного походження (заклики до боротьби з українцями та українською державою).

Окрім того, згідно із положеннями частини другої статті 20 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права вiд 16.12.1966 будь-який виступ на користь національної ненависті, що являє собою підбурювання до дискримінації, ворожнечі або насильства, повинен бути заборонений законом.

Тому ми звертаємо увагу адміністрації сайту в YouTube на такі відео які порушують не тільки «Правила спільноти» самого сайту а навіть «Міжнародну конвенцію з прав людини ». Просимо вас ці відео видалити.

Враховуючи думку Миколи Пономаренка перелік антиукраїнських відео витертий. Його можна подивитися у закритому розділі ПРИВАТ http://forumkyiv.at.ua/forum/13-618-1


Ми українські користувачі сайту YouTube, які підписалися під заявою до адміністрації сайту.

AlexaVolia,

Друзі хто бажає підписатися під заявою скиньте своє ім'я в YouTube. Хто бажає додати відео до заяви яке ображає нашу державу і народ скиньте посилання на відео. Ця заява буде перекладена на англійську мову і буде розміщена на всіх можливих сайтах де УВО має свою присутність.
Дякуємо за підтримку Слава Україні!!!

На ютубі є функція "позначити як неприйнятне". Вибір причини >> Ненависницький або образливий вміст >> Заохочує до ненависті чи насильства >> етнічне походження / національне походження. Будь ласка, зайдіть і позначте ці відео як неприйнятні!


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Четвер, 28.07.2011, 14:01
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Імперія проти України » YouTube (шовіністи проти українців)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: