Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 07:11
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ФІЛОСОФІЯ » Українська національна ідея » Земля і воля
Земля і воля
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 08.09.2011, 11:29 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
В Україні створено Комітет захисту рідної землі
Новини / Новини України
сьогодні, 11:05

В Україні створено Комітет захисту рідної землі
Джерело: forum.maxatma.com
У Києві було проголошено Маніфест про створення Всеукраїнського Комітету захисту рідної землі. Про це журналістів повідомив один із членів Комітету, народний депутат України Іван Заєць.

Маніфест підписали 16 громадських організацій та професійних асоціацій, серед них – Асоціація фермерів та приватних землевласників України, Союз учасників сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України, Всеукраїнський громадський комітет підтримки аграрної реформи, Центр стратегічних досліджень тощо, повідомили ZAXID.NET у прес-службі народного депутата України Івана Зайця.

Як зазначається в Маніфесті, представники громадських організацій об’єднуються в ім’я України і проголошують створення "Всеукраїнського Комітету захисту рідної землі" та закликають до єдності в суспільстві всіх навколо недопущення розпродажу української землі за сумнозвісним сценарієм та на умовах запланованого владою запровадження з 01.01.2012 року ринку землі сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, 19 липня 2011 року у парламенті зареєстрований урядовий проект закону «Про ринок землі».

Нагадаємо, що 16 серпня у Києві відбулися всеукраїнські громадські слухання з питань земельної реформи, на яких обговорювався урядовий проект закону України «Про ринок земель» № 9001-1. На слуханнях були висловлені серйозні зауваження широкого загалу сільгоспвиробників, фермерів, науковців і юристів до законопроекту та створена робоча група для його доопрацювання і внесення пропозицій до Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.

За підсумками громадських слухань більшість учасників також підтримали ініціативу створення "Всеукраїнського комітету захисту рідної землі", до складу якого були запрошені громадські організації, професійні об’єднання і асоціації, а також громадяни, які усвідомлюють свою відповідальність перед майбутніми поколіннями щодо недопущення втрати української землі.


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Четвер, 08.09.2011, 11:30
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ФІЛОСОФІЯ » Українська національна ідея » Земля і воля
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: