Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 22:35
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Вибори 2012 » Все інше » Революції не буде (Зорян Шкіряк - прогноз невірний)
Революції не буде
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 19.08.2012, 09:27 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Політик і громадський діяч зробив припущення, що після виборів 2012 буде новий майдан і банда може застосувати танки і БТРи.
Я вважаю, що таке припущення перебільшене. Хочу всім нагадати, що заклики до бунту і припущення про падіння режиму не справджуються вже більше року.
На сьогодні ключовий момент політичного процесу в тому, що лідери опозиції не хочуть відбирати владу в окупаційної диктатури через мрії Яценюка відсидітися в опозиції до наступних президентських виборів і стати новим узурпатором ПОКРАЩЕНИМ. Українці побачили фокуси зі списками, вакханалію на мажоритарних округах....
Ніхто з опозиційних політиків не хоче вести діалог і відповідати на питання, чому опозиція планує товкти імпічмент в ступі кілька років, а не планує відбирання узурпованої окупаційною диктатурою влади зразу ж після виборів 2012
Піар з імпічментом також має на меті підтримати брехню банди про те, що ніби-то КС змінював текст Конституції України і скасував політреформу. Насправді це не так. Кожен може прочитати резолютивну частину рішення КС і окрему думку Шишкіна і впевнитися в тому, що визнання неконституційним закону 2222 з 2010 року ніяк не впливає на цілісний текст Конституції України. Цей ткст став таким зразу після прийняття закону в 2004 році і де-юре діє до сьогодні.
Те, що лавринович одноособово змінив текст Конституції на сайтах для узурпації всієї влади над українцями окупаційною диктатурою, є державним злочином і не змінює того юридичного факту, що насправді де-юре Конституція 2004 року дії і досі.
Якщо б лідери опозиції хотіли виконати вимогу Юлі про відбирання узурпованої окупаційною диктатурою влади зразу ж після виборів, то вони мали б зразу після виборів до ВР сформувати уряд антипрезидентської більшості і оголосити про відновлення дії Конституції 2004 року.
Якщо б після цього уряд хАзарова не звільнив кабінети першим рейсом, то тоді нова легітимна влада мала б повне право звернутися до народу і до урядів іноземних держав

От в такій ситуації, коли питання буде стояти руба - або опозиція відбирає узурповану владу у банди, або ПОКРАЩЕННЯ продовжується - опозицію підтримають всі.

Але на жаль Яценюк цього не хоче. Я прогнозую, що зразу після виборів він оголосить про перемогу опозиції. По спискаг ОО переможе без жодного сумніву. І навіщо танки, якщо Яценюк переміг ?

Що можна ваажати перемогою опозиції ? План Яценюка далі сидіти в опозиції і надіятися, що він стане наступним узурпатором ПОКРАЩЕНИМ ?

Наступний мій прогноз. Поки Яценюк буде кілька місяців тішитися перемогою по списках і заговорювати українцям зуби нюансами тягомотіни з законом про імпічмент - Клюєв зажене в концтабір 300 мажоритарників і заставить їх проголосувати за зміни до Конституції "Президента України Януковича обирають депутати ВР простою більшістю 226 голосів". І більше виборів ніколи не буде
А в цей час влада буде залишатися у хАзарова. ПОКРАЩЕННЯ буде продовжуватися повним ходом. Всі будуть сидіти на у визначених місцях. І тільки скромна мрія про те, що хАзаров подасть бюджет у ВР для торгів, гріє здушу лідерам опозиції .
Тому, кіна не буде. Кінщик захворів на маньку (величі узурпатора ПОКРАЩЕНОГО)
Прогноз Зоряна Шкіряка

Тут можна прочитати про план відбирання узурпованої влади, тобто, про Відновлення Конституційного ладу в Україні


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Неділя, 19.08.2012, 09:27
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Вибори 2012 » Все інше » Революції не буде (Зорян Шкіряк - прогноз невірний)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: