Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 06:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » На городі бузина, а в Києві дядько
На городі бузина, а в Києві дядько
justvisДата: П`ятниця, 11.03.2011, 23:35 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
12.03.2011 00:25 , ОСТАННІ НОВИНИ

У прямому ефірі побилися Бузина з Поярковим

У прямому телеефірі каналу “Інтер” в передачі “Велика політика з Євгеном Кисельовим” побилися її учасники: художник Сергій Поярков та журналіст Олесь Бузина. Під час суперечки на теми літератури, зокрема, про творчість Шевченка О.Бузина напав на С.Пояркова, обоє зчепилися в бійці. Ведучий Є.Кисельов у категоричній формі попросив О.Бузину залишити студію. Учасники продовжили суперечку та за хвилину знову зчепилися в бійці: Бузина, виходячи із студії на вимогу Кисельова, вдарив Пояркова по голові. Їх кинулася розбороняти охорона.


http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Субота, 12.03.2011, 15:21 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
В кого є якісь ідеї щодо бузини ?

Додано (12.03.2011, 16:21)
---------------------------------------------


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Субота, 12.03.2011, 15:21
 
grozaДата: Субота, 12.03.2011, 19:40 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Божевілля вурдулаків на телеканалі "Інтер"
Сегодня, 17:21 Олександр Горобець

Як сказав поет: "Навала дурнів в Україну, навала ворогів…"
Кожний п’ятничний випуск передачі Євгенія Кисельова на телеканалі "Інтер" наче ніч відвертого, незамаскованого публічного українофобства. Акція з киданням кинджалів у душі українців. Котре супроводжується картинним напиндюченим московським чванством (найрозумніший, найудатніший ведучий!) в оточені доморощених борозняків, які повилазили за повівом із-за Сіверського Дінця та річечки Дурної (тече така в Донецьку). І плюють вони, цвіркають, харкотять на українських героїв, наші святині, на наші образи. Без стиду й сорому.

І цей ганебний приступ вседозволеності, схоже, не має вже меж і зупину.

Остання прямоефірна розмова щодо ролі образу Тараса Шевченка в душі українського народу, як на мене, межувала на грані цинічного святотатства. Я хотів би помилитися, але мені здалося, що кусючі слова московського ведучого щодо начебто приземленості поезії Кобзаря, його мало значущості були не просто журналістським ходом заради пожвавлення дискусії в студії, але зверхнім "великобратським" переконанням: що, мовляв, вони вкраїнці знаходять у тих хрущах, гнучких вербах та калинах?

Ні, ніколи заїжджим московітам не збагнути тонку душу українця!

У підпасичах відвертого україножера завжди викрутні гавкуни. Їх із десяток, і їх уже знає в обличчя, на подих вся приголомшена Україна. Вони готові тут же, у прямому ефірі, з піною і кров’ю на устах роздерти, пошматувати кожного, хто бодай заїкнеться про українські святині, традиції, або ж бодай криве слово скаже у бік влади, яка немилосердно душить усе національне, глибоко народне.

Рік циніків і українофобів!

На цих безпощадних, бузувірських собачих боях особняком у "конюшні" московського ведучого б’є копитами у ранзі експерта вурдулак, цинічності якого, схоже, немає меж. Те що він почасти верзе, неодмінно ж у показному стилі принижуючи все українське, свідчить лише про одне - про обмеженість і низьку душевну культуру.

Але вчора його, либонь, переситили. Явно передражнили ще до раунду. Він улаштував у прямому ефірі справжнісінький фізичний мордобій із таким же баламутом як і сам. З огляду на те, що телеканал і не думав іти на рекламу в ході рукопашної двох не сповна розуму експертів пана Кисельова, немає ніякого сумніву в тому, що все відбувалося відповідно до заздалегідь розробленого сценарію.

Божевілля на московській стайні українофобського телеканалу "Інтер" лише зайвий раз підкреслило, що словами вони вже брати не можуть. Їм уже подавай костоломство у прямому ефірі.

Як написав поет Володимир Мацуцький (http://lyrik.rc-svit.com/gedicht1200033.html), на мотив віршів Тараса Шевченка:

Навала дурнів в Україну,

навала ворогів.

Чи гине Світ, чи я загину,

моя країно?

З берегів

Дніпра зникають сиві кручі,

чуже, неначе, стало все.

І не реве колись ревучий,

і кров ворожу не несе

у синєє море.

Як подолати моє горе,

Тарасе мій, єдиний Боже?

Хто із народу в силі зможе

народ повести за собою

до того праведного бою,

коли народ себе спасе?

 
justvisДата: Субота, 12.03.2011, 23:33 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
"Окна" "Великої політики"
Субота, 12 березня 2011, 21:17

Ось вже котрий тиждень поспіль в гонитві за видовищність між “програмами свободи слова”, як їх називає президент Янукович, сумнівну пальму першості впевнено тримає “Велика політика” на телеканалі “Інтер”.

Автори цього взірця пропагандистського телебачення першу половину програми традиційно віддають на відкуп владі, створюючи для звіту “команди професіоналів” максимально комфортні, сервільні умови. Прем’єр –міністр і його підлеглі вже приходять до студії як на роботу, хоча ще вчора критикували уряд Тимошенко, що, мовляв, замість по студіям бігати, краще б економікою займалися.

Але ж на цих монотонних монологах про “покращення життя вже сьогодні” і “21 структурну реформу” рейтингу не заробиш, от і вирішили автори ВП другу половину програми перетворити на собачі бої без правил, куди для створення відповідного фону запрошують бультер’єрів, дворняжок і шавок від політики.

Прикро тільки, що в цій атмосфері взаємного нетерпіння, непрофесійності, ненависті та хамства у студії обговорюють такі делікатні і вразливі теми, як українська історія, культура, музика, література.

Отже, на глядача, який в кої-то часи сподівався почути на українському телебаченні інтелектуальну, цікаву і фахову дискусію щодо необхідності чи шкідливості квотування, нових тенденцій в літературі і перипетій навколо шевченківської премії, валяться безапеляційні висловлювання, псевдонаукові теорії, антиукраїнські заяви, антигуманні ідеї.

Чого варте обговорення на “Інтері” останнього історичного роману Василя Шкляра, де політики хизувалися, що покреслили художній твір наче контрольну недбайливого студента, жінки в студії ледве не вчепилися одна одній в зачіску, а видавці на повному серйозні ототожнювали автора з його героєм, чіпляли на письменника тавро ксенофоба - добре,хоч не маніяка чи серійного вбивці, що закликає знищувати москалів.

Очевидно, те, що відбувається в студії, не має жодного відношення ані до цивілізованої дискусії, ані до плюралізму думок, ані до свободи слова.

Більше того, складається враження, що ці бридкі сцени – аж ніяк не експромти, від яких не застраховані прямі ефіри, де сходяться епатажні опоненти. Схоже, що насправді це добре сплановані провокації, мета яких не так телевізійна - підняти рейтинги нудної програми за рахунок скандалу, як ідеологічна – нав’язати глядачеві позицію, що української культури не існує, що все це – водевіль.

Подібні передачі якнайкраще формують суспільну думку, що українська література, музика, історія - це несерйозно, це лише фон для бійки і скандалу.

Ще більше переконатися в цьому змусила остання програма, яку колишній флагман справжньої інтелектуальної і вільної журналістики пан Кисельов присвятив Тарасові Шевченку. В студійній атмосфері зашкалювало від “високого стилю“ та “літературних виразів” опонентів, а їх брутальна бійка стала апофеозом цієї “інтелектуальної” дискусії.

Чи можна уявити собі, аби для обговорення творчості і особистості Пушкіна до студії російських телеканалів запросили навколополітичних клоунів чи професійних провокаторів, які б при цьому вирядилися в косоворотки, єрмолки чи спортивні костюми і замість пушкінської поезії годували глядача матюками? Питання риторичне…

Росіяни шанобливо ставляться до своїх літературних святинь і не дозволять принижувати своїх великих поетів. В українському ж телеефірі останнім часом кожна програма, присвячена начебто високому, закінчується “низьким”: скандалами, обпльовуванням і рукоприкладством.

Чи не для того, аби змоделювати ситуацію меншовартості української культури, опереточності її письменників, низькопробності їх творів - чи то мова йде про класиків, чи сучасних літераторів. Все це підозріло гармонійно співпадає з ідеологією “единого русского мира”, де немає місця культурі “провинциальных окраин”, все це добре вписується в антиукраїнську гуманітарну політику нинішньої влади.

Кажуть, вже скоро “Інтер” порадує своїх втомлених від засилля 95 кварталу і розваг глядачів новим соціальним шоу Нагієва. Харизматичний ведучий “Окон”, подейкують, був приємно вражений тим, що в українській студії всі історії справжні, всі герої невигадані.

Отже, не треба запрошувати маловідомих акторів, які будуть розігрувати перед довірливим глядачем дешевий спектакль: всі лайки, бійки, сльози, соплі і плювки тут будуть справжніми.

Втім, судячи з останніх тенденцій, Нагієва тут чекає серйозна конкуренція з “програмою свободи слова” Кисельова…

Ірина Геращенко


http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Неділя, 13.03.2011, 17:38 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
правильний хід, бо більшість вже призабула за Бузину, а так вже у всіх на устах.
 
svetДата: Середа, 16.03.2011, 13:08 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Шуміла лепеха дерева гнулися, а владні билися, а ми дивилися.
Хліба та видовищ!
Видовища надивилися. зарплати б добавилося.
 
grozaДата: Середа, 16.03.2011, 14:19 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Є пряма залежність. Чим більше таких україножерів як бузина, тим легше нами маніпулювати.
Якщо кількість бузини збільшуватиметься, то можна народ не годувати. Достатньо буде видовищ
 
IVKДата: П`ятниця, 18.03.2011, 14:38 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 150
Репутація: 19
Статус: Offline
Це добре що побилися. У черговий раз я переконався в убогості цих персонажів.
 
AnTurДата: Вівторок, 19.04.2011, 16:15 | Повідомлення # 9
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 28
Репутація: 4
Статус: Offline
Оці знамениті ведучі про все що завгодно проведуть передачу. І про дрібнички, і про природу і про все , про все. Тільки про те, що великі українські підприємства переходять у приватну власність слова не скажуть. І про те, що працівників на вулицю після приватизації виганяють теж промовчать.
 
justvisДата: Вівторок, 19.04.2011, 16:20 | Повідомлення # 10
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
якщо буде замовлення - то розкажуть і про це

http://justvis.at.ua
 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:12 | Повідомлення # 11
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Вам розповідають, розповідають, а ви все своїм умом жити хочете.
 
gukДата: Субота, 15.07.2017, 08:20 | Повідомлення # 12
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 48
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата AnTur ()
Тільки про те, що великі українські підприємства переходять у приватну власність слова не скажуть.
Хтось замість бузини мав би про це говорити


www.ihor-hook.blogspot.com/
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » На городі бузина, а в Києві дядько
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: