Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 01:06
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Еліта центр
Еліта центр
УКРАЇНЕЦЬДата: Субота, 12.03.2011, 15:12 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Києві - чергове шахрайство а-ля Еліта-центр

У Києві викрито службовців кредитної спілки, які розтратили 8,5 млн. грн. коштів вкладників.

Про це УНІАН повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України.

Зокрема, службовців цієї спілки упродовж 2002-2007 років, під виглядом інвестування будівництва житлового будинку в Києві, уклали інвестиційні договори з фізичними особами та отримали від них 8,5 млн. грн., які використали не за призначенням.

Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України.

 
nataДата: Неділя, 13.03.2011, 11:28 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
Міліція запевняє, що ніхто не "скручував" журналіста газети
Неділя, 13 березня 2011, 10:47

Співробітник підрозділу "Грифон" не застосував силу в залі Печерського суду Києва до кореспондента газети "Сегодня".

Про це повідомляє департамент зв’язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України.

В міліції повідомили, що за цим фактом була проведена службова перевірка, яка не виявила порушень в діях співробітників підрозділу.

"Один із громадян, присутніх на засіданні, дістав мобільний телефон й, неодноразово піднімаючись зі свого місця, почав фотографувати конвой і підсудного. При цьому даний громадянин намагався наблизитися до металевої огорожі, за якою знаходився підсудний", - розповіли в міліції.

"Старший конвою усно зробив громадянинові кілька зауважень, після чого той самостійно залишив зал судового засідання", - повідомляє МВС.

Слідом за цим чоловіком вийшов старший конвою, звернувся до громадянина, відрекомендувався і попросив засвідчити його особу.

"Чоловік показав паспорт громадянина України. При цьому жодних документів, які б засвідчили про його відношення до засобів масової інформації, він не надав", - уточнили в прес-службі.

Працівник міліції повідомив чоловікові, що по даній кримінальній справі протокольною постановою суду, з посиланням на положення Конвенції про захист прав і основоположних свобод, заборонено фото- і відеозйомку в залі судового засідання.

"Після цього громадянин самостійно видалив відзняте на телефон та залишив приміщення суду. Жодних заходів фізичного впливу, тим паче спецзасобів, до даного громадянина не застосовувалося", - заявили в міліції.

"Будь-яких скарг на дії працівників міліції він не висловлював, що у подальшому підтвердив в телефонній розмові", - повідомляє прес-служба МВС.

Раніше повідомлялося, що інцидент стався під час засідання Печерського суду у справі організатора афери "Еліта-Центр" Олександра Волконського (Шахова).

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 15.03.2011, 11:17 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Кримінальну справу за обвинуваченням Олександра Волконського (Шахова) в організації будівельної афери «Еліта-центр» направлено на дорозслідування.

Про це повідомив голова ГО «Центр правозахисту» Юрій Федоренко, яка об'єднує постраждалих інвесторів,

Печерський районний суд Києва ухвалив дане рішення 14 березня.

Федоренко відзначив, що суд постановив, що надалі справи проти всіх підозрюваних в організації цієї афери мають бути об'єднані в одне провадження, пише ЛIГАБiзнесIнформ.

Нагадаємо, за даними МВС, в результаті будівельної афери „Еліта-Центр“, яку було розкрито в лютому 2006 року у Києві, постраждали 1750 осіб.

Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов заявив, що для забезпечення житлом постраждалих від афери «Еліта-центр» знадобиться як мінімум три роки і мільярд гривень.

 
svetДата: Середа, 16.03.2011, 12:50 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Слово, то, яке хороше. Еліта. Це наша Еліта.
 
grozaДата: Середа, 06.04.2011, 13:40 | Повідомлення # 5
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Нова "еліта-центр" у Києві: 600 сімей без даху над головою
06.04.2011

Ошукані інвестори із вулиці Сім'ї Сосніних у столиці уже четвертий рік на барикадах - люди вклали гроші в будівництво ще 6 років тому, але заселитися не можуть і досі.

Про це повідомляє телеканал Сіті.

Так, інвестор Віра Давиденко продала свою квартиру в хрущовці, щоб купити нову на Борщагівці - усі кошти, які мала родина, вклали в нове житло, а нині мусять поневірятися по родичах.

"Ми вклали кошти, мріяли про те, як будемо меблі розставляти. Але будівництво зупинилося. Ми нині живемо з батьками, син спить з нами на розкладачці в одній кімнаті", - плаче жінка.

Фірма, яка взялася зводити висотку, збанкрутіла, а квартири вже кілька разів заставляли в банках.

Тим часом 600 родин, які так і не стали сусідами, перезнайомилися родин з одним на мітингах. За 4 роки вони вже зверталися до всіх чиновників і правоохоронних органів. Останнім часом оббивають пороги Адміністрації президента, але результату нема.

"Востаннє, десь в липні минулого року виходив до нас представник юридичної служби і сказав, що до 17 липня по нашій проблемі питання буде вирішене", - сказав один з інвесторів Сергій Тарнавський.

Проблема з будівництвом вулиці Сім'ї Сосніних не єдина у столиці. Сьогодні тисячі киян є власниками віртуальних квартир - у місті заморожено роботи на понад 20 об'єктах.

 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:03 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Не переймайтеся, скоро влада все виправить.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 27.07.2011, 11:38 | Повідомлення # 7
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У скандальній "Еліта-Центр" - новий поворот

У скандальній історії з "Еліта-Центром" новий поворот: умови договору столичної влади з ХК "Київміськбуд" потрібно міняти і скоротити частку квартир, які будуть передаватися постраждалим. Про це заявив перший віце-президент ХК "Київміськбуд" Дмитро Гуленко. "Раніше на потреби постраждалих від" Еліта-Центру "планувалося передавати 25% житла. Але, за словами глави міськадміністрації Олександра Попова, умови договору потрібно міняти і зменшити частку квартир, які будуть передаватися постраждалим. Підприємство просто не витримає такого навантаження ", - зазначив Гуленко. На скільки збираються знизити відсоток квартир, призначених для елітівців, в компанії не уточнюють, посилаючись на те, що це питання будуть вирішувати депутати Київради. Тим часом серед постраждалих вкладників ходять розмови, що забудовники хочуть знизити кількість виділених квартир до 4-5%. Якщо це так, то на всіх "елітівців" житла не вистачить, оскільки на будівництво Київрадою виділено всього 14 ділянок. "Ми на такі умови не згодні. Будемо влаштовувати акції протесту", - заявляють потерпілі від афери вкладники. Юристи заявляють, що забудовник зобов'язаний виконати свої зобов'язання. Відзначимо, для будівництва житла ошуканим вкладникам виділили 14 ділянок. У будинку на проспекті Правди, 5, вже отримали квартири 31 постраждалий. Ще два будинки - на вул. Гавро, 1, та вул. Маяковського, 1-3, - здадуть в наступному місяці. Шість ділянок освоюються. Решта 5 в "Київміськбуді" вважають непридатними для будівництва житла через близькість хімічних підприємств і протестів місцевих жителів. Нагадаємо також, "Київміськбуд" отримав ділянки на будівництво будинків для інвесторів в 2006 році, і протягом 5 років компанія їх не освоїла. При цьому "Київміськбуд" звільнили від орендної плати за землю та знесення зелених насаджень, а також від відрахувань до фондів та інші держструктури.
 
гілкаДата: Середа, 27.07.2011, 19:46 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (УКРАЇНЕЦЬ)
умови договору потрібно міняти і зменшити частку квартир, які будуть передаватися постраждалим.
це в дусі регіоналів - Все міняти, щоб одним жилося краще, а іншим не зовсім.
Хоча якщо чесно, то слід запитати, а чому держава має розраховуватися з людьми які постраждали від приватного суб=єкта. Адже це не держава їх обманула. Це звичайні договірні відносини між двома суб'єктами то най між собою і розбираються. Інша справа, що держава має контролювати діяльність забудовників, щоб останні діяли в межах законодавства. Якби держава виступала гарантом, тоді б вона повинна була відшкодувати постраждалим збитки, а так - на якій підставі? Чому? Завтра ще якісь аферисти виявляться. Чому люди, які постраждали від Еліти центр отримують відшкодування, а люди які постраждали від аферистів одинаків (тощо) не можуть претендувати на відшкодування?
 
gukДата: Субота, 15.07.2017, 08:11 | Повідомлення # 9
Лейтенант
Група: Проверенные
Повідомлень: 48
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи не стануть постраждалими після арешту допкіна
всі, хто будує квартири через кооперативи ?


www.ihor-hook.blogspot.com/
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Еліта центр
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: