Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 12:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Київ в тіні Космоса
Київ в тіні Космоса
grozaДата: Субота, 19.03.2011, 10:14 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Юристам вдалося скласти схему тіньового управління столицею, яка, власне, і забезпечила — у всіх сенсах — успіх команди Леоніда Черновецького.

«Кожен гвинтик системи відповідав за свою ділянку, — ділиться знаннями один зі співрозмовників DT.UA. - Про „клієнта“, що потрапляє на будь-якому етапі в розробку, сповіщали „центр ухвалення рішень“. В'ячеслав Супруненко — його ключова фігура. Зять Черновецького здійснював глобальний контроль. А також здійснював відсіювання неефективних чиновників-учасників. Земельний кадастр і управління земельних ресурсів були під Супруненком. Євлах — ініціював розгляд потрібних рішень у комісіях, а також внесення питань з голосу, які стали одним з найулюбленіших способів хлопців у вишиванках «вирішувати питання». За Довгим — оперативне проведення рішень в раді. За Черновецьким — підписи під рішеннями Київради».

«Решта відповідальних гвинтиків чітко виконували покладені на них функції, — продовжив джерело. - Включаючи організацію потрібних погоджень та дозволів, а також роботу з депутатами, судами, оцінювачами тощо. Їх фінансову мотивацію у тому числі. Діяли правила підписання рішень і розпоряджень у вигляді прямих вказівок про підписання, умовних позначень на документах або використання спеціальної людини, документи з рук якої підписувалися автоматично. Питання, які стоять „на контролі“, на будь-якому етапі вирішувалися з вражаючою легкістю, що було першочерговим завданням земельного управління та управління комунальної власності. При „збої“ на будь-якій ділянці системи „винні“ суворо каралися. Реєстр „контрольних питань“ був єдиним і обов'язковим для виконання всіма учасниками. Без узгодження «центру прийняття рішень» жодне питання не виносилося на комісію і сесію. Таким чином, відсікалися будь-які спроби домовитися з «клієнтами», минаючи верх».

За словами співрозмовника DT.UA, очевидно, що в столиці діяла юридично грамотне і дуже заповзятливе угруповання. «З чітким розподілом ролей. І часткою. Була задіяна вся вертикаль влади. Прокуратура протестувала. Іноді. Навіть у суді відстоювала свої позиції. Але виграти суди було практично неможливо. 80% вкраденого, за нашою інформацією — продано. Кількість кешу головної столичної Сім'ї може їй дати підставу звернутися до «Форбсу» з гнівним питанням: «А хто такий Ахметов?». Більше того, щодня, вся країна працює на подорожчання активів Києва (читати — Черновецького) та його мандрівну по світу родину. Це реальна національна загроза», — сказав співрозмовник «ДТ».

Як результат, команда Олександра Попова виявилася вельми обмеженою у своїх можливостях. 1 млрд 300 млн грн від приватизації, закладені і в без того скромний бюджет — сьогодні цифра непідйомна. «Продавати ж нічого! - у свою чергу не приховують розчарування люди з Хрещатика, 36. - Міністерство просить 500 квадратів під свою структуру — немає цих квадратів! Національний олімпійський комітет робить заявку на майданчик у 1000 квадратів — немає таких майданчиків! Все, що мало хоч якийсь інвестиційний інтерес, вичищено. Все в оренді, у власності, у користуванні...Залишилися одні околиці. Без комунікацій. Їхні схеми виявилися прості і геніальні».

Детальніше читайте у свіжому випуску «Дзеркала тижня. Україна» у статті Інни Ведерникової «Як грабували Київ. Основні схеми».
Znuasmall

 
svetДата: Понеділок, 28.03.2011, 11:24 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Та нині всі грамотні, чого дивуватися.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 28.03.2011, 12:21 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Дивує масштабність
 
AnTurДата: Вівторок, 19.04.2011, 16:09 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 28
Репутація: 4
Статус: Offline
І яка оце Вам різниця, хто розбере все в свої руки? Космос розбере, чи його наступник добере? Власність заберуть а працівників викинуть на вулицю. І жодна влада не потурбується.
 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:11 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Це хороше. Пайки хороші давали. Безкоштовно. А більше ніхто нічого не давав.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Київ в тіні Космоса
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: