Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 15:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Воля-кабель
Воля-кабель
квіткаДата: Понеділок, 18.04.2011, 11:37 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
18.04.2011 11:57 _ Сергій Пантюк
Прощай, "Воля-кабель"! Прощайте, шахраї!

Коли при владі опиняються люди, які ще вчора жили по "панаятім", чекати, що і в державному управлінні буде по-іншому годі. "Развєді лоха" – одно з ключових "панятій". Але з державою все зрозуміло, хіба хтось чекав чогось іншого? Але коли так починають діяти у бізнесі, більше того, пов'язаному з наданням послуг населенню, це вже проблема значно серйозніша.

Уявіть собі, що ви постійно купуєте у крамниці, до прикладу, картоплю – по три кілограми на тиждень. Купуєте вже багато часу, за визначеною ціною. І от одного разу, коли ви стоїте на касі з черговою порцією продукту, продавець вам каже: "Я не можу вам продати цю картоплю, бо картопля, яку ви купили минулого тижня, коштує зараз вже не 5, а десять гривень. Тому, поки ви не доплатите за минулотижневу картоплю, цю ми вам не дамо. Ну, хіба оцю одну підгнилу картоплинку беріть, щоб з голоду не вмерти!"

Уявили такий абсурд? Що має зробити нормальна людина? Правильно, повернутися і піти до іншої крамниці, а в цю більше ніколи не заходити. Та й не може такого бути у крамниці, народ зараз від інших соціальних "реформ" збуджений, ще й вікна побити може. І крамницю спалити може. Але загалом у сфері надання послуг таке цілком можливо. Не вірите? Ось типовий приклад.

Співпрацю з провайдером "Воля-кабель" я розпочав 22 березня 2007 року, уклавши відповідну угоду. До певного часу все було майже гаразд, за винятком того, що розрекламовані послуги надавалися не завжди якісно. Але ми й не до такого звикли.

І от понад рік тому, "Воля" запропонувала пакет, згідно з яким я, проплачуючи щомісячно 80 грн, можу скачувати фільми з ресурсів, які належать до мережі "Дата-центр Воля" і, згідно з угодою, не тарифікуються. Все так і було, аж поки 19 березня раптом щось не сталося, незрозуміле для мене.

Вранці я виявив, що Інтернету немає. Почав з'ясовувати, що сталося. Мені повідомили, що учора я використав свій трафік і перевикористав його на цілих 125 грн. Оскільки, я не скачував фільмів ані більше, ніж раніше, ні менше, мене це здивувало. Пояснень було багато, жодного конкретного, якесь белькотіння про те, що трафіки можуть частково тарифікуватися, і про це десь є написано на сайті (я так і не знайшов цього), що, перш ніж качати фільм, мав десь перевірити, чи тарифікується він чи ні (а навіщо – у мене ж в умовах тарифу вже вказано – не тарифікується) і таке інше.

Словом, у мене склалося враження, що справи у хваленої "Волі" пішли на спад, і таким от нечесним чином вона вирішила поправити свої фінансові питання. Здогад підтвердився, коли поблукав по різних інтернет-форумах – побачив там цілу хвилю обурених відгуків щодо такої самої проблеми.

Вибачте, але це має назву – шахрайство. Але я не бажаю бути лохом! І справа не в сумі – вона справді невелика (хоча – це місячна плата за харчування дитини в садочку), а у ставленні до людей. Тому я хочу звернутися до всіх, хто потрапив у схожу халепу – НЕ ПЛАТІТЬ І ПРИПИНЯЙТЕ СПІВПРАЦЮ з нечистоплотними провайдерами!

Мені відомі випадки, коли вони прагнуть тиснути на громадян, вимагаючи сплати нібито боргу і навіть погрожують колекторами – подавайте заяву до прокуратури. Одразу ж відклеяться.

А провайдерів зараз чимало, слава Богу, закони конкуренції беруть своє. Особисто я перейшов на "Тріолан", їх мережа була в моєму під'їзді. Наразі претензій не маю.

І останнє. Коли ви телефонуєте на контактний номер "Волі-кабель", складається враження, що потрапили у Рязань. "Будєт лі вам удобно, єслі я буду гаваріть на русском?" – почуєте ви зі слухавки, причому, не залежно від того, якою мовою ви звернулися. Особисто мене таке запитання обурює. Та і якось не за Конституцією це.

Але чого я вимагаю від шахрайської "шайкі-лєйкі"?

 
AnTurДата: Вівторок, 19.04.2011, 16:01 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Модераторы
Повідомлень: 28
Репутація: 4
Статус: Offline
Представники Волі спілкуються чемно. Ввічливі, уважні і толерантні. А те, що дурять, то правда. Ошуканим себе відчував і не раз. Складається враження що у них одна ціль, аби гроші відібрати. Скоріше всього це одна з найгірших компаній. Шахрайське відношення до клієнтів.
 
KingДата: Вівторок, 17.05.2011, 02:08 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
Самые ужасные дела всегда делались с улыбкой. smile
 
MKCДата: Неділя, 22.05.2011, 10:30 | Повідомлення # 4
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Quote (AnTur)
Представники Волі спілкуються чемно. Ввічливі, уважні і толерантні. А те, що дурять, то правда. Ошуканим себе відчував і не раз. Складається враження що у них одна ціль, аби гроші відібрати. Скоріше всього це одна з найгірших компаній. Шахрайське відношення до клієнтів.

Потрібно мобілізовувати і обєднувати споживачів. Держава захищає тільки олігархів. Списали 24 млрд. боргів

 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 13:01 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Як та Воля умідряється збирати гроші при таких неякісних послугах?
 
KingДата: Середа, 08.06.2011, 20:45 | Повідомлення # 6
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
svet, реклама свое дело делает. Они много денег тратят на нее, а человек выбирает то, что на слуху, про что хоть немного знает.
 
GidraДата: Середа, 15.06.2011, 06:48 | Повідомлення # 7
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (King)
Самые ужасные дела всегда делались с улыбкой.


Истинно.....

Тут надобно всегда помнить...про Сыр......
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Життя в Києві » Проблеми » Воля-кабель
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: