Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 14:59
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ТУРИЗМ, ВІДПОЧИНОК » Європа » Бойкот владі України
Бойкот владі України
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 11.10.2011, 22:37 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Євродрузі Тимошенко оголосили бойкот делегації з України
Вівторок, 11 жовтня 2011, 22:39

Група Європейської народної партії (ЄНП) у Комітеті регіонів Європейського союзу оголосила бойкот зустрічі з офіційною урядовою делегацією України.

Про це повідомив президент групи ЄНП у Комітеті регіонів ЄС Майкл Шнайдер, повідомляє офіційний сайт Тимошенко.

"Враховуючи вирок Печерського суду про ув’язнення Юлії Тимошенко на 7 років, група ЄНП в Комітеті регіонів сьогодні прийняла рішення про бойкот запланованої зустрічі високого рівня з українською делегації в рамках Днів відкритих дверей", - зазначив він.

За його словами, судовий вирок Тимошенко є шокуючим, звинувачення - політично вмотивованим, а судовий процес відбувався з чисельними порушеннями прав людини.

"Група ЄНП хоче дати ясний сигнал, що це неприйнятно, і що не повинно бути ніякої угоди про асоціацію з ЄС до тих пір, поки демократія і верховенство закону не відновлені", - підкреслив Шнайдер.

Група ЄНП у Комітеті регіонів наголошує, що український уряд "не поважає демократію та верховенство закону і безсоромно зловживає своїми повноваженнями для усунення політичних опонентів".

Водночас у заяві йдеться про необхідність продовжувати стосунки з місцевими та регіональними органами влади в Україні.

"Але чіткий сигнал засудження недемократичної, тоталітарної практики повинен бути направлений президенту Януковичу і його уряду", - наголошується у документі.
 
justvisДата: Вівторок, 11.10.2011, 22:54 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Обама вимагає звільнити Тимошенко

Адміністрація президента США Барака Обами закликає звільнити Юлію Тимошенко та інших політичних лідерів та колишніх державних посадовців України.

Про це ідеться у спеціальній заяві Білого дому.

"Сполучені Штати глибоко розчаровані засудженням і вироком колишньому прем'єр-міністрові України Юлії Тимошенко з політично мотивованого кримінального переслідування", - зазначається в заяві.

"Обвинувачення проти Тимошенко й сам судовий процес над нею, так само як кримінальне переслідування інших лідерів опозиції й членів попереднього уряду, викликали серйозні побоювання із приводу прихильності української влади демократії й верховенству права", - заявили в Білому домі.

"Сполучені Штати рішуче підтримують цілі українського народу, щодо становлення демократичної і процвітаючої європейської держави, і залишаються прихильником зміцнення двостороннього співробітництва, заснованого на спільних цінностях та спільних інтересах", - зазначили в адміністрації президента США. "Україна, однак, не може досягти цієї мети без подвоєння зусиль по захисту і зміцненню демократії та верховенства права для всіх громадян країни", - підкреслили у Білому домі.

"З цих причин Сполучені Штати закликають звільнити пані Тимошенко та інших політичних лідерів і колишніх урядовців, і вважають, що вони повинні мати необмежену можливість повною мірою брати участь у політичному житті, в тому числі у парламентських виборах наступного року", - підсумували в адміністрації Обами.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ТУРИЗМ, ВІДПОЧИНОК » Європа » Бойкот владі України
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: