Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 22:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Студенти проти (блискавка, ексклюзив)
Студенти проти
grozaДата: П`ятниця, 01.04.2011, 14:15 | Повідомлення # 16
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Адмін: Повний текст ПОСТАНОВИ СУДУ

Завантажити повний текст постанови суду щодо постанови Кабміну №796 одним файлом

 
grozaДата: Неділя, 03.04.2011, 22:23 | Повідомлення # 17
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Юристи: чи є щось корисне в повному тексті постанови суду ?
 
justvisДата: Четвер, 07.04.2011, 11:04 | Повідомлення # 18
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Якщо цю ж позовну заяву подадуть студенти чи курсанти, які носять обмундирування, то вони виграють позов.

http://justvis.at.ua
 
квіткаДата: Субота, 09.04.2011, 11:22 | Повідомлення # 19
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Студенти, в яких ВНЗ носять обмундирування ?
 
nataДата: Понеділок, 11.04.2011, 15:53 | Повідомлення # 20
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
В ВНЗ, які повязані з транспортом: авіація, залізниця, водний транспорт...
 
квіткаДата: Середа, 13.04.2011, 09:26 | Повідомлення # 21
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
А в ВНЗ, де вчать на міліціонерів, податківців, пожежників, - є обмундирування ?
 
grozaДата: Вівторок, 19.04.2011, 19:13 | Повідомлення # 22
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Якщо хтось з цих студентів звернеться до суду, то оплату за обмундирування відмінять.
Залишилися дипломи. Але Бродський казав, що зменшить вартість дипломів до 2 грн
 
MKCДата: Понеділок, 20.06.2011, 18:20 | Повідомлення # 23
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Объявление от 08.11.2010
Доступ к полному тексту платный:
Войти или Оплатить

ОГОЛОШЕННЯ

Повідомляємо, що ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 20.10.2010 відкрито провадження в адміністративній справі N 2а-14787/10/2670 за адміністративним позовом Т. І. Гука до Кабінету Міністрів України про визнання частково незаконною постанови Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 N 796 "Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами та закладами системи освіти, що належать до державної і комунальної форми власності".

Судовий розгляд справи призначено на 03.11.2010 о 9 год. 30 хв. у приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва (м. Київ, вул. Десятинна, 4/6, кабінет N 11).

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/OG100160.html
 
квіткаДата: Понеділок, 22.08.2011, 15:36 | Повідомлення # 24
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Студенти оточили маяк на мисі Сарич

20 активістів Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентське братство» встановили по периметру огорожі маяка на мисі Сарич 13 «панцерних» наметів і проводять пікет із вимогою повернути Україні використовувані Чорноморським флотом Росії навігаційні маяки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістів прес-секретар цієї громадської організації Святослав СІРИЙ.

За його словами, встановлення наметів стало відповіддю учасників протестної акції на відмову військовослужбовців ЧФ Росії на висунуту в неділю ввечері «Студентським братством» вимогу - на виконання рішення Господарського суду Криму повернути маяк державі Україна.

Біля входу на об`єкт активістами розміщено також друковані матеріали, сенс яких полягає в тому, що ЧФ РФ незаконно використовує цей та інші кримські маяки.

Як сказав С.СІРИЙ, активісти мають намір дочекатися приходу представників виконавчої служби з метою здійснення процедури передачі маяка Україні.

Проте, додав він, російські військові наполягають, що маяк вони використовують на законних підставах.

Як повідомлялося, ввечері 21 серпня активісти Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Студентське братство» почали громадянську акцію з метою активізації діяльності виконавчої служби щодо повернення Україні кримських маяків. Зокрема, вони проникли на територію маяка, здійснювали демонтаж колючого дроту, вивішували таблички «Об`єкт Міністерства інфраструктури України». 8 активістів тимчасово, до появи керівництва Балаклавського райвідділу міліції, утримувалися російськими військовослужбовцями на території маяка.

2 серпня Господарський суд Криму скасував прийняту 23 вересня 2010 року постанову Виконавчої служби Мінюсту про відмову у відкритті виконавчого провадження щодо виконання судових рішень про передачу "Держгідрографії" кримських маяків.

 
justvisДата: Вівторок, 23.08.2011, 16:34 | Повідомлення # 25
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Активісти "Студентського братства" заблокували блокпост ЧФ РФ
Вівторок, 23 серпня 2011, 16:09

Активісти "Студентського братства" заблокували блокпост Чорноморського флоту Росії, установлений у районі Козачої бухти.

"Близько 20 активістів "Студентського братства" установили 10 наметів біля блокпоста", - повідомив "Інтерфакс-Україна" у вівторок речник цієї всеукраїнської молодіжної громадської організації Святослав Сірий.

"Ми вимагаємо припинити обмеження руху українською дорогою, яку незаконно зайняли російські військовослужбовці", - заявив він, говорячи про дорогу, яка веде до військової частини й Державного океанаріуму й на якій розміщено блокпост.

Сірий зазначив, що на кожен намет встановили український прапор, а на огорожах блокпоста наклеєні написи "Проїзд тільки для окупантів?", "Зона військової російської окупації".

"Ми сьогодні таким чином святкуємо День Державного прапора України. Ми вимагаємо відкрити дорогу для українських громадян, щоб вони могли пройти в Державний океанаріум", - сказав Сірий.

За його словами, командування частини посилило охорону поста військовослужбовцями, які розташувалися по інший бік шлагбаума.

Як відомо, 20 серпня активісти "Студентського братства" почали акцію громадського звільнення маяка "Сарич" у Севастополі, через що були затримані черговими на маяку.

2 серпня Господарський суд Криму підтвердив законність рішень Севастопольського апеляційного суду від 11 вересня 2006 року й Господарського суду Криму від 16 жовтня цього ж року про передачу Україні маяків ЧФ РФ.

У зв'язку з цим департамент Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України повинен приступити до вилучення 5 маяків у російських військових.


http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 28.08.2011, 15:17 | Повідомлення # 26
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
28 серпня, 2011

Могилянка через суд намагається змусити Табачника не порушувати закон

Національний університет «Києво-Могилянська академія» (НаУКМА) звернувся до Окружного адміністративного суду міста Києва з позовом до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України з приводу несправедливого розподілу місць державного замовлення на 2011-2012 навчальний рік. Про це пише у своєму блозі президент НаУКМА Сергій Квіт.

Позивач вважає, що розподіл Міносвіти місць за державним замовленням мав дискримінаційний характер та завдав шкоди інтересам держави. У звязку з цим НаУКМА вимагає зобобов’язати Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України встановити обсяги державного замовлення на підготовку фахівців для Національного університету «Києво-Могилянська академія» за скороченими у 2011 році напрямами підготовки на рівні обсягів 2010 року, а також визначити критерії, порядок та терміни розміщення між вищими навчальними закладами затверджених обсягів державного замовлення на підготовку фахівців, про що видати відповідний підзаконний нормативний акт.

Як пояснює Квіт, важливо, що цей позов має на меті не лише захистити права НаУКМА, але також відстояти громадський (публічний, суспільний) інтерес, який полягає у забезпеченні справедливого, прозорого і професійно обґрунтованого розподілу державного замовлення на підготовку фахівців. У цьому, насамперед, зацікавлені українські вищі навчальні заклади для планування і забезпечення свого розвитку, громадяни України, які платять податки і прагнуть одержати якісні навчальні послуги, а також українська держава, яка зацікавлена в одержанні фахівців високого рівня для народного господарства.

НаУКМА вважає, що теперішнє керівництво Міносвіти розподіляє державне замовлення всупереч державним інтересам, вкрай суб’єктивно, непрозоро і непрофесійно, зокрема не зважаючи на критерій якості освітніх послуг. Така практика використання державних ресурсів зазвичай межує з корупційними діями й відповідно характеризує політику теперішнього міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника.

У позові НаУКМА наводить приклади напрямів і спеціальностей, які були найбільш дискриміновані нинішнього року, і які водночас є унікальними або належать до одних з найкращих за якістю підготовки в Україні. Зокрема, йдеться про маґістерську програму з журналістики, для якої державне замовлення було повністю скасовано, бакалаврські програми з права (скорочення державного замовлення відбулося на 50 %, залишилося 15 місць), філософії (скорочення склало 50 %, залишилося 10 місць), економічних наук (скорочення відбулося на 43 %, зокрема фінанси і кредит - 12 місць).

Інтереси Національного університету «Києво-Могилянська академія» у суді представлятимуть адвокати - викладачі й випускники Могилянки. Тут публікуємо повний текст судового позову та інформацію з додатків про присутність НаУКМА в університетських рейтингах. Будемо вчасно інформувати про всі нові обставини справи та перебіг судового процесу.

Як повідомлялось, про непрозорість розподілу держзамовлення також заявляв Комітет виборців України. Зокрема у КВУ наголосили, що керівництво міносвіти маніпулювало з місцями державного замовлення в усному режимі без проведення належних процедур ректорами ВНЗ.

Показово, що про припинення фінансування місць держзамовлення, Києво-Могилянську академію відомство Табачника повідомило після завершення прийому документів від абітурієнтів. Так, магістерських програм позбавили Могилянську школу журналістики та інші маґістерські програми НаУКМА.

Нагадаємо, раніше Табачник заявив, що скорочення державного замовлення на підготовку кадрів у вищих навчальних закладах буде виправданим, оскільки в 2010 році школи закінчили 340 тис. осіб, а в 2011 році випускників буде тільки 191 тис.

У травні в НаУКМА презентували книгу «Час «дешевого клоуна». Українська освіта: випробування горе-реформами».

Збірка містить документи, інтерв'ю і статті, які висвітлюють ситуацію в українській освіті, що склалася після призначення на посаду міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Ще наприкінці минулого року президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт розкритикував підготовлений Міносвіти проект закону «Про вищу освіту», який зараз знаходиться в парламенті.
 
grozaДата: П`ятниця, 27.01.2012, 22:27 | Повідомлення # 27
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Чи зараз студенти протестують ?
 
квіткаДата: П`ятниця, 17.02.2012, 18:45 | Повідомлення # 28
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
[Герб України]

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А
від 27 серпня 2010 р. N 796
Київ

Про затвердження переліку
платних послуг, які можуть надаватися
навчальними закладами, іншими установами
та закладами системи освіти, що належать
до державної і комунальної форми власності

{ Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ
N 939 ( 939-2010-п ) від 12.10.2010

{ Додатково див. Постанову Окружного адміністративного
суду міста Києва
N 2а-14787/10/2670 ( v1478805-11 ) від 17.03.2011
}

{ Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ
N 575 ( 575-2011-п ) від 01.06.2011 }


Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:
Повний текст
 
grozaДата: Субота, 29.09.2012, 10:56 | Повідомлення # 29
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Добре, що тепер немає у студентів претензій
 
iKnopkaДата: Понеділок, 18.03.2013, 21:10 | Повідомлення # 30
Підполковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 145
Репутація: 0
Статус: Offline
Претензії Є. Тільки нема кому писати ПОЗОВИ

www.iknopka.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Студенти проти (блискавка, ексклюзив)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: