Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 03.05.2024, 20:26
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Huawei подала судовий позов проти ZTE
Huawei подала судовий позов проти ZTE
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 29.04.2011, 13:38 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Huawei подала судовий позов проти ZTE

29.04.2011 | 13:46

Компанія Huawei подала судові позови в Німеччині, Франції та Угорщини проти ZTE Corporation (ZTE) у зв'язку з порушенням прав на патент і використання торговельної марки.
Позови подані на підставі того, що ZTE порушила права на низку патентів Huawei, пов'язаних з картами передачі даних і технологіями LTE. А також ZTE незаконно використовувала зареєстровану торговельну марку Huawei на деякій своїй термінальної продукції.

Директор Huawei з правових питань Сун Люпин (Song Liuping) пояснив: "Huawei була змушена розпочати ці дії з метою захисту наших інновацій та зареєстрованої інтелектуальної власності в Європі. Нашою метою є припинення незаконного використання інтелектуальної власності Huawei. Нам хотілося б досягти домовленості з ZTE, але при цьому добитися законного використання наших технологій ".

Ці позови були пред'явлені після того, як ZTE не відреагувала на листи-попередження з вимогою припинення незаконних дій відносно інтелектуальної власності. Huawei також неодноразово запрошувала ZTE до переговорів про крос-патентної ліцензії, але ці зусилля також виявилися безуспішними. Оскільки Huawei не отримала жодної відповіді чи коментаря від ZTE з приводу припинення незаконних дій, компанія не мала іншого виходу, окрім як використовувати юридичні засоби з захисту своїх законних інтересів.

Huawei поважає права власників інтелектуальної власності і рівним чином здійснює захист своїх інновацій та інтелектуальної власності. Компанія підписала ряд крос-ліцензійних угод з основними постачальниками телекомунікаційних послуг та іншими власниками прав інтелектуальної власності. У 2010 р. Huawei витратила 222 млн доларів на патентні ліцензії для отримання законних прав використання патентів і технологій інших провідних компаній в галузі. Huawei також інвестує значну частину свого річного доходу в дослідження і розробки. Витрати на НДДКР тільки в 2010 р. склали 16556 млн китайських юанів (2,5 млрд доларів США).

"Інтелектуальна власність є для Huawei найціннішим активом. Оскільки ми несемо відповідальність перед нашими замовниками та акціонерами, то вважаємо за необхідне захищати ці активи будь-якими правовими засобами по всьому світу. Де б не відбувалося порушення, ми будемо робити все необхідне, щоб гарантувати використання інтелектуальної власності Huawei будь-якою компанією на базі визнаних міжнародних законів і практик "- підкреслив Сун Люпин.

 
MKCДата: Понеділок, 02.05.2011, 11:13 | Повідомлення # 2
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Цікаво, чи Компанія Huawei буде з кимось судитися в Україні

З Укртелекомом, наприклад

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Huawei подала судовий позов проти ZTE
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: