Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 23:41
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Яценюк (проти закриття шкіл)
Яценюк
квіткаДата: П`ятниця, 03.06.2011, 22:55 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Судді бояться зв'язуватися зі звіриною, яка викидає дітей зі шкіл Донецька і Макіївки
03.06.2011 13:04

Окружний адміністративний суд Києва залишив без розгляду позов лідера партії «Фронт Змін» Арсенія Яценюка про закриття шкіл у Донецьку та Макіївці. Рішення суду грунтується на абсурдних доводах - суд поставив під сумнів, що Арсеній Яценюк є лідером «Фронту Змін».

«Нагадаємо,« Фронт Змін »опротестував у Окружному адміністративному суді Києва рішення Донецької міськради від 15 квітня про закриття шкіл № № 111 і 121 і рішення Макіївської міськради про ліквідацію шкіл № № 3, 27, 94, 100.

24 травня відбулося перше засідання у справі донецьких шкіл. Суд переніс розгляд справи на 3 червня. Друге засідання тривало не більше п'яти хвилин. Суддя Григорович П.А. повернув розгляд позову по абсолютно надуманих підстав - нібито у керівника юридичного департаменту партії Павла Петренко немає достатніх повноважень для подання такого позову, незважаючи на наявність у нього довіреності лідера «Фронту Змін» Арсенія Яценюка.

У справі про макіївських шкіл суддя Песоцька О. В. навіть не стала проводити судове засідання. Представникам «Фронту Змін» просто видали постанову суду «Залишити без руху позовну заяву». Підстави такого рішення суду виявилися ще абсурдніше - до позовної матеріалу не додані документи, що засвідчують, що Арсеній Яценюк є лідером партії «Фронт Змін», його повноваження, в тому числі - на підписання доручень.

Сьогодні на суд прибула група батьків учнів шкіл, які закриваються. Одна з них - Ірина Круглова - розповіла про погрози фізичної розправи над нею і її дітьми, якщо вона не припинить боротьбу за школу № 111. Ірина розповіла, що 30 травня до неї підійшли двоє молодиків у цивільному і сказали, що «вирвуть їй язик і виколют очі, а старшому синові - ноги поламаю, якщо не припинить по судах ходити». У Ірини Кругловою двоє синів - старший мав би піти у 5 клас 111-ї школи в Донецьку, а молодший - у перший.

Це сталося після того, як Ірина Круглова отримала рішення Ворошиловського районного суду Донецька від 27 травня, який призупинив дію рішення Донецької міської ради про ліквідацію школи № 111. На наступний же день після постанови суду до директора школи № 111 приїхала завідувач відділом освіти Петровської районної у місті Донецьку ради Лариса Фофанова і в ультимативній формі зажадала зібрати з усіх батьків заяви про бажання перевести дітей до школи № 101. При цьому вона додала, що ні один з учителів сьогодні не піде додому, поки такі заяви не напишуть всі батьки. На рішення Ворошиловського районного суду вона не відреагувала ».
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Яценюк (проти закриття шкіл)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: