Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 04:12
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Слава Україні ! (Героям Слава !)
Слава Україні !
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 06.07.2011, 09:17 | Повідомлення # 16
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
В перший день суду 24.06 Юлія Тимошенко на завершення свого клопотання в суді проголосила: "Слава УКРАЇНІ ! "
Всі присутні дружньо відповіли: "Героям Слава !"

Було б оригінально, якби і Юлія Тимошенко і її захисники всі свої виступи завершували гаслом "Слава Україні !"
Пропоную всім юристам, адвокатам, іншим особам, які беруть участь у судових справах підтримати Юлію Тимошенко проти банди і у всіх судових справах завершувати всі виступи гаслом "Слава Україні !"


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Середа, 06.07.2011, 09:24
 
justvisДата: Четвер, 07.07.2011, 10:52 | Повідомлення # 17
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Продовжуються заяви про відвід. Суддя не витримує.

http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 11.07.2011, 11:08 | Повідомлення # 18
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Народний комітет захисту України просить країни демократичного співтовариства допомогти захистити свободу й демократію в Україні.

Про це йдеться у переданій УНІАН заяві комітету з приводу ”судилища” над колишнім прем’єр-міністром і лідером партії «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

«Просимо Уряди країн демократичного співтовариства посилити увагу до негативних процесів, які відбуваються в нашій країні, та допомогти захистити свободу й демократію», – йдеться у заяві.

У Комітеті зазначають, що у приміщенні Печерського суду м. Києва «відбувається не просто судилище, а справжнє антилюдське знущання над лідером опозиції Юлією Тимошенко. Це видовище, якому позаздрили б середньовічні інквізитори та сталінські прокурори. Демонстративно й зухвало порушуються права підсудної, представників засобів масової інформації, перекреслюються основи судочинства».

«Це означає: режим Януковича поклав собі за мету кинути за ґрати й усунути головного свого опонента з політичного життя України. Олігархічно-кримінальний клан привселюдно топчеться по основах законності та справедливості, зневажає права та свободи громадянина. Мета цього фарсу – залякати народ, змусити його терпіти необмежену диктатуру президента», – наголошується у заяві.

Представники Народного комітету захисту України вважають, що процес над Ю.Тимошенко викликаний неприязню до неї чинного президента Віктора Януковича. «Янукович ненавидить Юлію Тимошенко, бо вона не йде на компроміси, говорить правду, захищає зубожілий народ, руйнує плани нинішнього режиму з перетворення України на підсобне господарство для кількох родин, які мають членські квитки Партії регіонів», – говориться у заяві.

У комітеті наголошують, що «яким би не був вирок суду у так званій «справі Тимошенко», він не матиме законної сили, адже процес відбувається з численними порушеннями законності, має відверто політичний, замовний характер».

У зв’язку з цим Народний комітет захисту України вимагає припинити знущання над справедливістю, законністю, демократією та забезпечити об’єктивний розгляд справи проти Ю.Тимошенко.

Крім того, Комітет закликає усі демократичні, національні, суспільно-політичні сили країни згуртуватися для відстоювання державності України, прийти під стіни суду «і продемонструвати, що українське громадянське суспільство не змириться з початком масових репресій та запровадженням авторитарного ладу».

Заяву від імені Народного комітету захисту України підписав знаний український поет і громадський діяч Дмитро Павличко.


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Понеділок, 11.07.2011, 11:09
 
justvisДата: Середа, 13.07.2011, 12:05 | Повідомлення # 19
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Власенко хоче влаштувати Тимошенко очні ставки з Ющенком і Азаровим
Середа, 13 липня 2011, 11:09

Захист Юлії Тимошенко клопотатиме про направлення "газової справи" на дорозслідування.

Про це заявив захисник екс-прем'єра, БЮТівець Сергій Власенко в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, десять днів, які він був відсутній на судовому процесі, він "провів за збором доказів, причому не тільки за кордоном, але і в Україні".

"Мені здається, ми зібрали додатково до того, що є в матеріалах справи, досить цікаві факти", - сказав Власенко.

Захисник Тимошенко повідомив, що будуть заявлятися клопотання, зокрема, про допит свідків, про приєднання до матеріалів справи документів, які є у захисту, про повернення справи на дорозслідування з метою проведення очних ставок.

Зокрема, за словами Власенка, в рамках кримінальної справи не був допитаний колишній заступник глави Нафтогазу Ігор Діденко, хоча він підписав три з чотирьох газових контрактів.

"Що зробила прокуратура? Вона взяла протокол допиту Діденко з іншої справи (причому датований датою до порушення справи проти Тимошенко), просто підшила до матеріалів і сказала: "Все, Діденко допитаний", - заявив він.

"Навіть якщо Діденко підтвердить хоча б один з пунктів, які викладені в протоколі його допиту в рамках іншої справи, то доведеться як мінімум проводити очну ставку між Діденком і Ющенком, який говорить інші речі", - зазначив Власенко.

"Так само необхідно проводити очну ставку між Тимошенко і Ющенком, і між Тимошенко і Азаровим, який також був допитаний у цій справі як свідок", - заявив він.

"Насправді у мене склалося стійке враження, що ця справа взагалі толком не розслідувалася", - сказав Власенко.

"Прокуратура просто згребла якісь документи, які так чи інакше відносяться до переговорів з Росією наприкінці 2008 - початку 2009 років, у теки розклала, назвала це матеріалами кримінальної справи", - зазначив він.


http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 28.07.2011, 13:39 | Повідомлення # 20
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Тимошенко сьогодні прийде до Княжицького

Сьогодні, 14 липня, лідер ВО «Батьківщина» Юлія ТИМОШЕНКО візьме участь у прямому ефірі програми "Вечір з Миколою Княжицьким" на телеканалі ТВі.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі ТВі.

Програма вийде в ефір о 21:00.

Додано (28.07.2011, 14:39)
---------------------------------------------
Ще один свідок обвинувачення став на сторону Тимошенко
Четвер, 28 липня 2011, 13:02

Директиви, затверджені Юлією Тимошенко для делегації на переговори з Газпромом не можуть кваліфікуватися як директиви уряду.

Про це заявила у своїх свідчення екс-заступник генпрокурора Тетяна Корнякова, посилаючись на висновки науково-правової експертизи, яка була проведена в рамках її перевірки.

Вона нагадала, що свого часу проводила перевірку за запитом депутата Володимира Олійника щодо відповідності законодавству газових контрактів, укладених Тимошенко.

В рамках перевірки директиви було направлено до Інституту держави і права імені Корецького для правової експертизи.

"Відповідно до висновку за підписом заступника директора інституту, директиви затверджені Юлією Тимошенко 19 січня 2009 року, не можуть кваліфікуватися як директиви уряду, затвердження яких регулюється законодавством України", - сказала Корнякова.

Про це ж саме, за словам Корнякової, йдеться у позиції Мінюсту за підписом тодішнього міністра Микола Оніщука.

Корнякова додала, що проінформувала олійника про попередні результати перевірки, однак на момент її звільнення у 2010 році відповідна прокурорська перевірка ще не була завершена.

Як відомо, Тимошенко раніше наполягала на тому, що давала директиви особисто, оскільки нормативними актами не передбачено, щоб директиви на підписання угоди давалися всім урядом.

Вона наполягала на тому, що підписані нею директиви є її персональним дорученням, а не підробленими директивами Кабінету міністрів.

 
grozaДата: Четвер, 28.07.2011, 15:06 | Повідомлення # 21
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
До Печерського суду прибув аташе з прав людини Посольства США

До Печерського районного суду міста Києва прибув аташе з прав людини Посольства США в Україні Метт СТТАФОРД для спостереження за перебігом судового процесу з розгляду кримінальної справи екс-прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО.

Як повідомляє сайт Ю.ТИМОШЕНКО, судові засідання проходять щодня і щодня у залі присутні дипломати, акредитовані в Україні. Зокрема, судовий процес регулярно відвідують представники Посольства Франції.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: П`ятниця, 29.07.2011, 10:20 | Повідомлення # 22
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Тимошенко хоче долучити до справи прес-реліз з Банкової

Лідер партії «Батьківщина», екс-прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО зареєструвала в канцелярії Печерського районного суду Києва письмове клопотання про залучення до матеріалів порушеної проти неї кримінальної справи публікації в інтернет-виданні «Українська правда», у якій стверджується, що Адміністрація Президента нібито впливає на деяких свідків у її справі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Ю.ТИМОШЕНКО повідомила сьогодні журналістам перед початком судового процесу.

«Вони (журналісти) змогли встановити, що заяви свідків в судовому процесі, в якому я беру участь, йдуть не від свідків, а з Адміністрації Президента. Це говорить про те, що Печерський суд - безпосереднє судилище наді мною - керується в ручному режимі В.ЯНУКОВИЧЕМ і його оточенням в адміністрації», - сказала вона.

За словами Ю.ТИМОШЕНКО, цей факт підтверджує, що її кримінальне переслідування політично вмотивоване.

«Я думаю, що взагалі з такими журналістам, які є в Україні, диктатурі буде дуже важко опанувати Україну. Я всім журналістам дякую за те, що ви працюєте професійно та віддано, за те, що ви сьогодні з останніх сил утримуєте Україну від повного панування авторитаризму», - заявила Ю.ТИМОШЕНКО.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Слава Україні ! (Героям Слава !)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: