Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 08:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Тимошенко звільнила свого захисника
Тимошенко звільнила свого захисника
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 11.07.2011, 11:10 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Тимошенко звільнила свого захисника

Екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася від послуг свого захисника Миколи Титаренка. Про це вона заявила під час засідання Печерського суду.

Екс-прем’єр наголосила, що до такого рішення її змусив суд, постійно відмовляючи її захиснику надати час для ознайомлення з матеріалами справи та вироблення лінії захисту.

Тимошенко наголосила, що поважає Титаренка, що він професійний, досвідчений адвокат. Однак, вона змушена звільнити Титаренка «від місії, яку він не може виконати».

«Він професійний адвокат, але він не може робити це (захищати - ред) з зав’язаними очима, він не може це професійно робити, не знаючи матеріалів справи», - заявила екс-прем’єр. «Жодна людина не піде на операцію до хірурга, який не знає історії хвороби», - додала вона.

«Відмовляюсь, на жаль, від захисника Титаренка, якому суд прямо перешкоджає виконувати свої обов’язки», - сказала Тимошенко.

Крім того, вона попросила суд надати їй три дні, щоб знайти нового захисника.
 
grozaДата: Вівторок, 12.07.2011, 12:19 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Цікаво, хто буде захисником
 
grozaДата: Середа, 13.07.2011, 11:42 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Власенко вважає свою колишню дружину "чорною технологією" Партії регіонів
Середа, 13 липня 2011, 11:31

Захисник Тимошенко Сергій Власенко вважає свою колишню дружину Наталію Окунську технологією Партії регіонів.

Відповідаючи на питання, чи була заява Окунської в суд про те, що Власенко вводить правосуддя в оману, зведенням особистих рахунків або її втягнули в політику, захисник Тимошенко сказав: "Партії регіонів просто стало явно не вистачати однієї "чорної" технології - Інни Богословської" .

Крім того, коментуючи минуле судове засідання, коли Тимошенко відмовилася від свого захисника Миколи Титаренка, Власенко сказав: "Суддя пішов у дорадчу кімнату на дві з половиною години, щоб прийняти рішення про прийняття відмови".

"Позиція номер один: для цього судді не обов'язково йти у нарадчу кімнату. Але я розумію, що молодий суддя Кірєєв цього не знає", - зазначив він.

"Друге: на ухвалення та письмове оформлення рішення (про відмову від захисника), яке він за законом зобов'язаний ухвалити, без альтернативи, йому треба 15 хвилин, а не дві з половиною години", - вважає Власенко.

"Після цього суддя виходить з нарадчої кімнати і каже: "Тут мені через канцелярію передали лист...". І зачитує якусь маячню. При цьому у мене питання: як йому в дорадчу кімнату хтось щось передає?", - додав він.

Крім того, захисник Тимошенко заявив, що буде присутній на судовому засіданні щодо "газової справи" якщо "не відбудеться нічого екстраординарного".

За словами Власенка, у п'ятницю суддя повинен допустити до участі в справі того захисника або захисників, яких вибере собі Тимошенко замість Титаренка і ухвалити рішення, скільки часу дати новому захисникові на ознайомлення з матеріалами справи.

"Більше суд не може ніяких рішень прийняти. Інакше це буде абсурд. Захисник повинен ознайомитися з матеріалами справи, щоб отримати можливість захищати клієнта, він же не просто манекен, якого допустили озвучувати клопотання", - сказав він.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Тимошенко звільнила свого захисника
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: