Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 06:02
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Тимошенко подала позов до Європейського суду (Європейський суд з прав людини)
Тимошенко подала позов до Європейського суду
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 13.07.2011, 18:51 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Тимошенко подала позов до Європейського суду

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко подала до Європейського суду з прав людини позов, в якому просить визнати незаконним її кримінальне переслідування.

Текст позовної заяви датований від 21 червня і написаний англійською мовою опублікований сьогодні, 13 липня, на офіційному сайті Тимошенко.

Нагадаємо, проти Тимошенко порушено три кримінальні справи про перевищення службових повноважень. Зараз Печерський райсуд Києва розглядає кримінальну справу проти екс-прем'єра, що стосується підписання в 2009 році газової угоди з Росією.

Заява Тимошенко до Європейського суду складено на 34 сторінках. У ньому вона детально викладає факти кожного з трьох кримінальних справ, порушених проти неї, а також хід судово-процесуальних дій в рамках цих справ.

Тимошенко вважає, що слідство порушило кілька статей Європейської конвенції з прав людини. Зокрема, вона стверджує, що порушенням є обмеження її пересувань (Тимошенко знаходиться під підпискою про невиїзд).

Екс-прем'єр також заявляє про порушення її права на свободу та особисту недоторканність, аргументуючи це тим, що її утримання під вартою не грунтується на обгрунтованих підозр.

Щоб скаргу розглянули якомога швидше, Тимошенко просить Європейський суд надати цій скарзі статус пріоритетної
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Тимошенко подала позов до Європейського суду (Європейський суд з прав людини)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: