Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 17:44
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Черновецький подає в суд на Кличка (а Кличко викликає його на ринг)
Черновецький подає в суд на Кличка
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 24.10.2011, 13:38 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Черновецький подає в суд на Кличка
Понеділок, 24 жовтня 2011, 12:51

Київський міський голова Леонід Черновецький буде судитися з лідером партії УДАР Віталієм Кличком, оскільки вважає, що той образив його честь і гідність.

Черновецький просить Кличка негайно з'явитися в прокуратуру з конкретними доказами його злочинної діяльності або понести кримінальну відповідальність за безпідставні обвинувачення, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У своїй заяві мер наголошує, що коментувати його змусили "мерзенні образи, що не припиняються, … з боку окремих політиків-невдах", а також "претендентів на пост мера Києва на найближчих виборах".

"Усі заяви про нібито мою причетність до якихось зловживань на посту мера не мають під собою ніяких підстав і робляться аморальними політиками винятково для того, щоб притягнути до себе увагу виборців і таким нечесним способом завоювати їхню довіру. Цей наклеп, на превеликий жаль, буде звучати все частіше з наближення виборів у Київраду", - сказав він.

За словами Черновецького, ні в Києві, ні в Україні, ні за її межами немає ніяких свідчень його протиправної діяльності.

"Усе, що я робив на посту мера Києва, я завжди погоджував зі своєю совістю, з думкою киян", - заявив він.

Черновецький визнав, що, напевно, зробив і багато помилок: "Але я всього лише людина, і помилки не робить тільки той, хто нічого не робить".

При цьому міський голова Києва стверджує, що намагався залучити опонентів до керування містом: зокрема, у присутності свідків пропонував Кличку готовити спільні рішення, екс-мера Олександра Омельченка у перший день після свого обрання кликав на посаду першого заступника.

Однак, каже Черновецький, обидва політики проігнорували його пропозицію.

"І той, і інший відмовилися від співпраці зі мною в інтересах киян тільки з одної причини, у чому я переконався пізніше. Ні Кличка, ні Омельченка не цікавило створення. Їм потрібна була тільки влада й реванш на виборах", - переконаний мер.

Тепер Черновецький вимагає від Кличка, щоб депутат Київради негайно "заявив про відомі йому фактах моєї нібито злочинної діяльності, про яку він підло, оскільки розраховує на безкарність, заявляє в засобах масової інформації, або сам поніс карне покарання за навмисне обвинувачення мене в злочинах, які я не робив".

"І подаю позов до суду про захист моїх честі й гідності, хоча й не вірю в результативність судового розгляду, оскільки вже маю на руках цілу низку рішень такого роду на мою користь і жодного публічного вибачення, незважаючи на рішення судів", - відзначив мер.

Як відомо, днями Кличко заявив, що має намір брати участь у виборах мера Києва, а також про те, що влада сьогодні тільки декларує боротьбу з корупцією.

"У в'язниці чомусь сидить Луценко якого обвинувачують у розтраті 40 тисяч гривень на зарплату водієві, а мер Черновецький, який украв 70 мільярдів (і влада про це заявила привселюдно), подорожує за кордоном, просто не ходить на роботу", - відзначив лідер партії УДАР.
 
justvisДата: Понеділок, 24.10.2011, 13:40 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Точно. Потрібно спочатку Космоса випхати на ринг проти Кличка.
Якщо потім захоче - нехай судиться


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Черновецький подає в суд на Кличка (а Кличко викликає його на ринг)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: