Вітаю Вас Гість!
Четвер, 18.04.2024, 23:16
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Арешт Тимошенко
Арешт Тимошенко
justvisДата: Понеділок, 19.12.2011, 15:12 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Розгляд апеляції на арешт Тимошенко у справі ЄЕСУ перенесли на 21 грудня

Апеляційний суд Києва оголосив перерву в розгляді апеляції на постанову Шевченківського суду Києва про арешт екс-прем'єра Юлії Тимошенко у справі ЄЕСУ до 21 грудня у зв'язку з тим, що її не було доставлено до суду.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про це в п'ятницю повідомила головуюча суддя Ольга Єфімова через декілька хвилин після відкриття засідання.

Суддя оголосила, що до суду надійшла заява Ю.Тимошенко про те, що у зв'язку зі станом здоров'я вона не може бути присутньою на засіданні. Проте суд має медичну довідку про те, що стан її здоров'я дозволяє їй відвідати суд.

Колегія суддів поставила на розгляд питання щодо можливості розгляду апеляції без участі Ю.Тимошенко. Керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко, посилаючись на слова Ю.Тимошенко, заявив, що відсутність все одно не вплине на рішення суду. Проте суд не врахував цієї усної заяви, зазначивши, що для розгляду апеляції без участі екс-прем'єра необхідна підтверджувальна документація з СІЗО.

Гласність процесу забезпечується аудіо- та відеотрансляцією в конференц-зал суду, як і під час розгляду апеляції у "газовій справі".

Як повідомлялося, 8 грудня Шевченківський райсуд Києва задовольнив подання слідчого СБУ про обрання щодо заарештованої вже раніше у "газовій справі" екс-прем'єра Юлії Тимошенко запобіжного заходу у вигляді арешту у зв'язку з розслідуванням справи корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ). Рішення суду "заарештувати Тимошенко вдруге" оскаржив захист екс-прем'єра.

Екс-прем'єр перебуває в СІЗО з 5 серпня 2011 року. 11 жовтня Печерський райсуд засудив Ю.Тимошенко до семи років ув’язнення за перевищення повноважень під час підписання газових угод із Росією у 2009 році.


http://justvis.at.ua
 
гілкаДата: Понеділок, 19.12.2011, 21:22 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (justvis)
за перевищення повноважень під час підписання газових угод із Росією у 2009 році.


Юля засуджена, а особа, що підписала контракт - вільна. Правосуддя по - українськи. Значить Юлю засадили за директиви (які вона не вправі була давати), а Дубина підписав "класний" контракт.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Суди » Арешт Тимошенко
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: