Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 16:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ » Законодавство » Монтян оголосила голодування проти Житлового кодексу
Монтян оголосила голодування проти Житлового кодексу
justvisДата: Понеділок, 23.05.2011, 09:16 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
22.05.2011 12:25
Монтян оголосила голодування проти Житлового кодексу

Адвокат Тетяна Монтян оголосила шеститижневу голодування проти проекту Житлового кодексу в ефірі телеканалу ТВі.

"Незважаючи на всі мої зусилля, Житловий кодекс таки збираються прийняти, хоча визнають, що він нікому не потрібен. Але оскільки на його розробку витратили більше 10 років, цим людям тепер соромно зізнатися суспільству, що Кодекс насправді не потрібен - вони не порадилися з фахівцями, чи потрібен Кодекс взагалі. А тепер вони ведуть себе як п'ятирічні діти, які зжерли варення без відома мами і підпалили квартиру, щоб мама про це не дізналася ", - заявила Тетяна Монтян.Монтян оголосила голодування проти Житлового кодексу

У своїй заяві адвокат пообіцяла не є 6 тижнів, щоб привернути увагу суспільства до подій. Тетяна Монтян вимагає від депутатів замість Житлового кодексу проголосувати за проект закону № 8474 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об'єднань співвласників багатоквартирного будинку".

Раніше Тетяна Монтян неодноразово заявляла, що новий Житловий кодекс повертає Україні в рабовласницький лад.

Нагадаємо, 18 травня пройшло розширене засідання Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики Верховної Ради. На цьому комітеті знову обговорювався проект Житлового кодексу.

Редакція LB.ua разом з Тетяною Монтян запустили спеціальний проект "Управління загальним" для жителів багатоквартирних будинків. Там само докладно розбирався проект Житлового кодексу і можливі наслідки від його прийняття.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИЙ » Законодавство » Монтян оголосила голодування проти Житлового кодексу
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: