Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 15:10
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ОСВІТА » ВНЗ » Диплом
Диплом
nataДата: Понеділок, 18.04.2011, 12:38 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
Бродський домовився з Табачником про зниження вартості дипломів

Михайло Бродський з’ясував, чому для випускників шкіл та вишів бланки дипломів про освіту коштують від 35 грн і більше.

«Довго розбирався, чому дипломи та атестати коштують так дорого: на поліграфкомбінаті «Україна» їх випускають по 3-5 грн, а людям їх потім продають по 35-50 грн», – написав Урядовий уповноважений з питань дерегуляції Михайло Бродський у своєму блозі.

«Був такий міністр освіти Згоровський. Він очолював міністерство з 1994 до 1999 року. При міністерстві було створено реєстр всіх дипломів. Зважусь припустити, що або він, або члени його родини мають до рєстру безпосередній стосунок. Бюджет у цього реєстру – 100 млн грн на рік. Тому школярі та студенти платять за атестати та дипломи не по 5-10 грн, а по 35-50. Непогано вигадав обілечувати», – написав Бродський.

Зокрема, Урядовий уповноважений з питань дерегуляції навів приклади завищеної вартості документів. Так, бланк суворої звітності для виготовлення свідоцтва про базову загальну середню освіту коштує у виробника 2,03 грн, а кінцевому споживачу вони продаються по 35,64 грн.

Михайло Бродський також додав, що перед засіданням Кабінету міністрів у понеділок міністр освіти та науки Дмитро Табачник пообіцяв, що гроші за дипломи та атестати надалі будуть надходити до держбюджету.

«Табачник пообіцяв перед засіданням Кабміну, що все буде переведено до держбюджету, і вартість таких документів зменшиться. Сподіваюся, ми це зробимо», – наголосив Бродський.

 
ОмутДата: Середа, 08.06.2011, 06:48 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 44
Репутація: 13
Статус: Offline
Как по мне....пластинка размером с проездной в качестве Диплома о Высшем образовании выглядит крайне убого....

То ли дело дипломы и значки советских времен.....
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ОСВІТА » ВНЗ » Диплом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: