Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 05:46
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ОСВІТА » ВНЗ » ЗНО (проба платна)
ЗНО
grozaДата: П`ятниця, 03.06.2011, 19:02 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Табачник таки зробив пробне тестування платним

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання буде платним.

Відповідна постанова оприлюднена на сайті уряду.

Цим документом Кабмін вніс до переліку платних послуг, які можуть надаватися навчальними закладами, іншими установами системи освіти проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання Українським центром оцінювання якості освіти та його регіональними підрозділами.
 
justvisДата: Вівторок, 07.06.2011, 10:22 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Що ж це діється ? Може він і за українське повітря встановить плату ?

http://justvis.at.ua
 
АрнікаДата: Середа, 12.10.2011, 17:08 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Інформація щодо реєстрації на ЗНО-2012 з’явиться до кінця жовтня

Інформацію щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році планується оприлюднити в останній декаді жовтня.

До кінця жовтня на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти має з’явитись інформація щодо умов реєстрації та особливостей проходження зовнішнього незалежного оцінювання у 2012 році. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

Також до кінця жовтня планується остаточне затвердження Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році (документа, який об’єднує нормативно-правові акти, що врегульовують підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році).

Нагадаємо, у серпні Міносвіти видано наказ про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявлять бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2012 році.

Як відомо, відповідно до листа МОНмолодьспорт, зовнішнє незалежне оцінювання у 2012 році планується провести з 14 травня по 7 червня. Враховуючи кількість випускників у 2012 році, тестування з української мови і літератури, математики та історії України буде проведено у дві сесії, пише Освіта.ua.

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 21.11.2011, 19:36 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
16:55, 21 листопада 2011, понеділок
Реєструватися на ЗНО-2012 можна з 1 січня

Реєстрація для проходження ЗНО-2012 року розпочнеться 1 січня. Про це повідомила директор УЦОЯО Ірина Зайцева, передає «Освіта України».

Ірина Зайцева зазначила, що тестування у 2012 році стартуватиме 13 травня і має закінчитися до 7 червня. Такі зміни в часі проведення ЗНО зумовлені футбольним чемпіонатом EURO-2012. Тобто ЗНО у 2012 році практично співпаде із закінченням навчального року.
Сама ж реєстрація на ЗНО триватиме півтора місяця – з 1 січня до середини лютого.

Ірина Зайцева наголосила, що цього року випускники матимуть можливість складати тестування з всесвітньої історії. Проте сам тест з цього предмету ще не готовий.

Нагадаємо, що 1 листопада в Україні почалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Реєстрація триватиме до 30 листопада включно.
 
квіткаДата: Понеділок, 07.05.2012, 16:53 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Абітурієнтам обіцяють, що "Євро-2012" їм не нашкодить
Четвер, 19 квітня 2012

В Українському центрі оцінювання якості освіти вважають, що проведення "Євро-2012" суттєво не впливатиме на абітурієнтів.

Про це сказала директор центру Ірина Зайцева в коментарі "ВВС Україна".

"Завершення навчання у школах в середині травня надало змогу розпочати тестування з усіх навчальних предметів об 11.00, оскільки переважна більшість пунктів тестування створюється на базі загальноосвітніх навчальних закладів", - повідомила вона.

Водночас, за словами Зайцевої, через скорочений термін, який лишається для проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників шкіл, тести з географії та іноземних мов складатимуть по суботах.

Як відомо, через проведення у червні чемпіонату Європи з футболу в Україні навчальний рік скоротили, і тестування почнуться 15 травня, а закінчаться 7 червня, хоча у попередні роки їх проводили в червні.

Вищі навчальні заклади, які і зазвичай, почнуть прийом документів абітурієнтів для вступу на навчання у липні.

Додано (07.05.2012, 16:53)
---------------------------------------------
Перед тестами абітурієнтів пропустять через металошукачі
Більше 20% пунктів проведення незалежного тестування вже обладнані системами відеоспостереження.

Про це повідомила директор Українського центру оцінювання якості знань Ірина Зайцева

За її словами, багато пунктів буде обладнано рамками металошукача, і прохід через таку рамку буде обов’язковим – за умови присутності співробітника правоохоронних органів. При цьому вона зазначила, що спочатку випускникам запропонують самостійно здати мобільні телефони та інші пристрої, заборонені на тестуванні. У разі їх виявлення, такі пристрої будуть вилучені. Якщо ж їх знайдуть уже в процесі ЗНО, то випускник буде видалений з приміщення, а робота анульована.

Також вона підкреслила, що вже більше 20% пунктів тестування обладнані системами відеоспостереження, або ж з адміністрацією пунктів є домовленості про обладнання засобами контролю, зокрема металорамками і металодетекторами. Крім того, за словами Зайцевої, діятимуть декілька мобільних груп з необхідним обладнанням. Такі нововведення будуть задіяні у всіх регіонах України, але, звісно, найбільше таких пристроїв буде встановлено у Києві.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ОСВІТА » ВНЗ » ЗНО (проба платна)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: