Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 10:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Оформлення документів » Закордонний паспорт
Закордонний паспорт
grozaДата: Понеділок, 21.02.2011, 13:53 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Українцям дозволили замовляти закордонний паспорт по інтернету

21.02.2011

МВС дозволило записуватися в чергу на закордонний паспорт в Інтернеті. Поки система працює в тестовому режимі, що дозволяє приймати не більше 10 заявок на день.

Міністерство внутрішніх справ з метою вдосконалення обслуговування вводить нову послугу замовлення закордонного паспорту попереднім записом. На офіційному інтернет-сайті passport-ua.org можна знайти новий розділ "Запис у чергу онлайн".

Щоб подати заявку на прийом документів, бажаючі повинні зареєструватися на сайті і після виконання деяких процедур, увійти на сайт під своїм логіном і паролем. Нововведення дозволяє економити час завдяки тому, що громадяни можуть самостійно вносити свої дані для оформлення закордонного паспорта.

Завдяки режиму онлайн українці можуть самостійно обирати зручний для себе день і час для зустрічі з інспектором. Подана заявка в онлайн режимі буде розглянута, і в разі її підтвердження, на електронну адресу, вказану при реєстрації, буде відправлено відповідь.

Номер, вказаний в повідомленні, слід зберегти, так як він стає віртуальним талоном, пише Сегодня.

У зазначений час необхідно прибути до київського МЦВПД з документами, які необхідні для оформлення закордонного паспорта. У разі запізнення доведеться отримувати документи у порядку живої черги.

Поки система працює в тестовому режимі, що дозволяє приймати не більше 10 заявок на день. Якщо послуга буде користуватися попитом, то можливості онлайн подачі документів будуть збільшені.

 
justvisДата: Неділя, 15.05.2011, 09:39 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Кому в Париж "по дєлу, срочно" ?

http://www.passport-ua.org/


http://justvis.at.ua
 
galaДата: Середа, 18.05.2011, 17:33 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Вже до кінця поточного року, в Україні можуть бути впровадженні біометричні паспорти, оскільки саме це є головною умовою скасування шенгенських віз для українців.

Біометричні закордонні паспорти можуть бути впроваджені в Україні до кінця 2011 року, повідомив перший віце-прем'єр, міністр економічного розвитку України Андрій Клюєв.

Перехід на використання паспортів з біометричними даними їх власників є однією з умов скасування шенгенських віз для українців.

План дій щодо скасування візового режиму був підписаний на саміті Україна-ЄС у Брюсселі 22 листопада 2010 року.

"Це дуже важливе завдання і я думаю, ми зможемо це питання вирішити у поточному році", - сказав Клюєв.

Клюєв також повідомив, що план лібералізації візового режиму також передбачає створення ефективної системи інтегрованого управління кордонами, розробку всієї необхідної для запровадження безвізового режиму нормативно-правової бази.

За його словами це також передбачає впровадження дієвого механізму управління міграцією у відповідність стандартам ЄС, створення системи захисту персональних даних європейського рівня, а також створення системи біометричної верифікації та ідентифікації громадян України.

Він нагадав, що президент Віктор Янукович поставив завдання виконати більшу частину плану вже в поточному році.

Як повідомлялося раніше, біометричні паспорти обійдуться українцям в 700 гривень.

Нагадаємо, технічною передумовою підписання Договору про режим безвізових поїздок громадян України у країни ЄС є наявність в Україні випуску паспортів із сканованими відбитками пальців або ж сітківкою ока.

 
rosaДата: Середа, 01.06.2011, 13:30 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Вартість біометричного паспорта накрутять до 3 тисяч гривень. Таку думку висловив народний депутат з фракції НУ-НС, член "Народної самооборони" Геннадій Москаль.

Як повідомляє прес-служба НС, нардеп звернувся з депутатським зверненням до першого віце-прем'єр-міністру України - міністру економічного розвитку і торгівлі України Андрію Клюєву з проханням надати роз'яснення щодо його заяви, що до кінця цього року в Україну будуть виготовлені біометричні паспорти і вартість їх становитиме 700 гривень.

"Якщо врахувати всі накрутки, які бере МВС України відповідно до постанови Кабміну N795 від 4 червня 2007 року« Про затвердження переліку платних послуг, які можуть надаватися органами та підрозділами внутрішніх справ », та ще й послуги посередницьких підприємств, створених при МВС, то за самим скромними оцінками вартість кожного паспорта складе близько трьох тисяч гривень ", - підкреслив Москаль.

Він додав, що до нових паспортів необхідно закупити машинозчитувальні пристрої, адаптовані до стандартів Євросоюзу. "Ці пристрої повинні бути встановлені на всіх контрольно-пропускних пунктах прикордонної служби і всіх підрозділах (аж до районних) міграційної служби України", - зазначив нардеп.

"У зв'язку з викладеним напрошується ще одне питання - чи доцільно при такому положенні справ давати громадянам України надію - до кінця року вільно виїжджати до Європи? Адже виконати це абсолютно нереально", - вважає він.

За його словами, Україна сьогодні не може визначити установу, яка буде друкувати біометричні паспорти.
 
galaДата: Середа, 01.06.2011, 14:06 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
А є вже закон, який визначає- яку біометричну інформацію про людину будить заносити в цей паспорт?
 
GidraДата: Середа, 15.06.2011, 20:55 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Quote (rosa)
Вартість біометричного паспорта накрутять до 3 тисяч гривень. Таку думку висловив народний депутат з фракції НУ-НС, член "Народної самооборони" Геннадій Москаль.


Нифигасе.....

И где такие деньги брать....????????
 
rosaДата: Субота, 12.11.2011, 13:10 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
З Нового року в Україну будуть нові розцінки на закордонні паспорти. Оформлення стандартного - подорожчає. І обійдеться мінімум в 407 гривень. Термінового - навпаки подешевшає. Це пов'язано з новим прайсом послуг МВС.

Зокрема, вартість отримання закордонного паспорта в Державній міграційній службі зросте в 4 рази. За його оформлення в 30-ти денний термін будуть стягувати 87 гривень. Зараз послуга коштує 23 гривні. Тому за стандартний документ доведеться віддавати, мінімум, 407 гривень.

Термінові паспорта - подешевшають. Найбільше - ті, які виготовляють у триденний термін. Для таких МВС вдвічі здешевить послуги - до 174 гривень. У стільки ж обійдеться документ, який виготовлять за 10 днів. Розмір державного мита та ціни бланка, які також входять у вартість паспорта, поки не будуть змінювати.

Тому вже за два місяці українці платитимуть за оформлення термінових документів менше. У десятиденний термін - 851 гривню, і в триденний - 1205 гривень. Також на 11 гривень подорожчає переоформлення втрачених закордонних паспортів. І буде коштувати 86 гривень.
 
igmaДата: Субота, 12.11.2011, 18:15 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 121
Репутація: 28
Статус: Offline
а зараз можна виготовити паспорт ще по старому, чи вже не приймуть?
 
rosaДата: Четвер, 09.02.2012, 20:50 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Рада сказала "НІ" біометричним паспортам.
Верховна Рада відхилила законопроект "Про документи що посвідчують особу та підтверджують громадянство України".
Відповідне рішення підтримали 304 народних депутати.
Документом пропонувалося запровадити біометричні документи для виїзду українців за кордон.
Таким чином депутати підтримали вето президента Віктора Януковича на даний закон( 21 жовтня президент Віктор Янукович ветував закон про біометричні паспорти).
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 12.04.2012, 10:23 | Повідомлення # 10
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Українцям припинили видавати закордонні паспорти Україна, Сьогодні, 07:27 відео Друкувати Отримати паспорт для поїздки за кордон можна тільки заплативши у два рази більше. Закордонний паспорт Отримати закордонний паспорт можна тільки за терміновим замовленням В Україні затримують видачу закордонних паспортів, повідомляє ТСН. Нині посвідчення для виїзду за кордон отримують ті, хто робив термінове замовлення - воно коштує понад 800 гривень, а це удвічі дорожче за звичайне. Решті пояснюють, що бракує бланків. У концерні ЄДАПС, що виробляє полікарбонатну сторінку паспорта, в усьому звинувачують поліграфічний комбінат "Україна", де друкують паперові сторінки. Мовляв, комбінат вчасно не закупив необхідних матеріалів. Керівництво поліграфкомбінату ці звинувачення відкидає і стверджує, що не порушило жодного строку, прописаного в контракті. Своєю чергою, причину затримки бачить в іншому - Міністерство внутрішніх справ та концерн ЄДАПС лише днями уклали необхідний контракт. "Новий контракт, який підписаний ЄДАПС щодо постачання паспортів з Міністерством внутрішніх справ, вони підписали 9 квітня, у нас контракт підписаний раніше ", - запевнив директор поліграфкомбінату " Україна" Максим Степанов. Допоки чиновники кивають один на одного, громадянам доводиться відкладати поїздки за кордон або переплачувати за паспорти.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayin....ti.html
 
квіткаДата: П`ятниця, 20.04.2012, 07:30 | Повідомлення # 11
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Чергу на отримання закордонних паспортів обіцяють ліквідувати до понеділка

Консорціум «ЄДАПС» заявляє, що чергу на отримання закордонних паспортів буде повністю ліквідовано 23 квітня.
Паспорт
«ЄДАПС» в авральному режимі надрукував 28 015 паспортів

Як повідомили УНІАН у прес-службі консорціуму, «ЄДАПС», працюючи в тризмінному режимі упродовж 4-х днів, станом на 19 квітня 2012 р., виготовив 28 015 паспортів для виїзду за кордон і відвантажив їх Міністерству внутрішніх справ України. «При цьому держава не витратила жодних бюджетних коштів», - сказано в повідомленні.

Наголошується, що «консорціум «ЄДАПС» стримав своє слово і скоротив чергу, що утворилася через бюрократичну тяганину при підписанні контракту на виготовлення паспортних документів для громадян України».

За даними прес-служби, 23 квітня 2012 року чергу буде повністю ліквідовано, паспортна система України почне працювати в режимі стандартного якісного обслуговування громадян України, що звертаються за оформленням закордонних паспортів, і надасть всі необхідні сервісні послуги напередодні травневих свят.

*** За даними ЗМІ, останнім часом виникли проблеми з оформленням закордонних паспортів для громадян України у зв'язку з відсутністю бланків.

За інформацією газети «Дело» від 10 квітня ц. р., Міністерство внутрішніх справ (МВС) України замовило у консорціуму ЄДАПС виготовлення закордонних паспортів за 100 млн грн. Як сказано у «Віснику державних закупівель», ЄДАПС погодився надрукувати 716 тис. 070 паспортів за 100,091 млн грн.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » Юридичний форум » Оформлення документів » Закордонний паспорт
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: