Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 15:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Америка » курйози з Америки (життя за поцілунок)
курйози з Америки
ШАЙДАДата: Понеділок, 28.03.2011, 21:39 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
Закохана 92-річна мешканка Флориди вистрелила у власного сусіда після того, як він відмовився її поцілувати.

За матеріалами слідства, 92-річна Елен Штодінгер, яка проживає у Флориді, була заарештована за незаконне вторгнення в приватну власність і спробу вбивства свого 53-річного сусіда Двайта Бертнера.

Інцидент стався після того, як Двайт попросив Елен Штодінгер, яка зайшла до нього в гості, піти геть. "Вона заявила, що не піде, поки я не поцілую її," - розповів Двайт.

Отримавши відмову, Елен Штодінгер влаштувала сусідові гучний скандал, після чого повернулася до себе додому, схопила рушницю і відкрила стрілянину по володіннях Двайта.

Сам Бертнер в ході обстрілу був поранений одним зі скляних осколків.

"Я просто хотіла розправитися з його машиною, яку Двайт любить," - заявила слідчим старенька, яка визнала, що давно закохана в Бертнера.

"Штодінгер дізналася, що у її сусіда з'явилася подружка, і на ґрунті ревнощів не раз погрожувала Бертнеру пристрелити його", - розповіли представники правоохоронних органів.

За нанесення серйозного матеріального збитку старенька заплатить 15 000 доларів.

 
justvisДата: Понеділок, 28.03.2011, 21:56 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Цікаво, який найстарший фігурант заарештований в Україні ?

http://justvis.at.ua
 
galaДата: Понеділок, 04.04.2011, 14:06 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Повні жителі і курці Арізони незабаром можуть зіткнутися з необхідністю платити податок на нездоровий спосіб життя. Про це повідомляє телекомпанія АВС.
З такою ініціативою виступила губернатор штату Дженіс Брюер. В якості заходів для поліпшення стану програми безкоштовної медичної допомоги Medicaid губернатор Арізони запропонувала стягувати плату з тих мешканців штату, хто веде нездоровий спосіб життя.
Бездітні повнолітні люди, що мають значну зайву вагу або страждають хронічним ожирінням і при цьому відмовляються виконувати розпорядження докторів, може бути обкладено новим податком у розмірі 50 доларів щорічно.Така ж сума, можливо, буде стягуватися з повнолітніх бездітних курців.
 
квіткаДата: Понеділок, 04.04.2011, 14:14 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
За бездітність будуть карати тільки курців і повних ? І жінок, і чоловіків ? А сімейний стан має значення ?
 
galaДата: Понеділок, 04.04.2011, 14:27 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Виходіть , що так.
 
rosaДата: Понеділок, 04.04.2011, 18:51 | Повідомлення # 6
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Так, це стосується тих, у кого немає дітей незалежно від сімейного статусу.
Згідно статистики під новий штраф можуть потрапити більше 762 тисяч "арізонців".

Разом з тим, у нової ініціативи з'явилися і супротивники. Зокрема, сенатор штату Крістін Сінема сказала АВС, що при всій необхідності стимулювати людей до здорового способу життя, "податок" на куріння і зайву вагу виходить за рамки моралі.
З її слів, такий захід не відповідає традиціям Арізони, яка була одним з найбільш волелюбних штатів. "Ми всі знаємо, що пити "кока-колу" і солодку газовану воду шкідливо. Але люди це роблять, та й сама губернатор серед цих людей. Це схоже на поведінку няньки, але жителі Арізони завжди були прихильниками свободи", - сказала Сінема.

 
galaДата: Четвер, 07.04.2011, 21:16 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Американка 30-річна Адель Едвардс любить незвичну їжу — жує гуму, шматки дерева, паски. Найбільше їй смакують дивани та крісла. Вона зриває оббивку і виїдає поролон. За 20 років спожила вісім диванів і п'ять крісел.

— Лікарі застерігають, що можу померти. Нічого не вдію. У мене залежність, — розповідає. — Найбільше люблю чисті ділянки меблів. У дивані багато пилу. Лікарі кажуть, у мене анемія. Неїстівне я споживаю, аби компенсувати брак заліза в організмі. Боюся, що діти колись скажуть: "Моя мати — наркоманка. Померла, бо їла дивани".

Нещодавно Едвардс викликала "швидку" — розболівся кишечник. Говорить, не допомагало жодне знеболювальне.

Жінка з п'ятьма дітьми і чоловіком живе в американському штаті Флорида. Звинувачує у своїй хворобі двоюрідного брата. Мовляв, 20 років тому той порадив їй спробувати набивку подушки.

— Вона мені здалася смачнішою за будь-які цукерки. Була схожа на цукрову вату, — згадує Адель. — Відтоді їла подушки регулярно. Прокидалася вранці, дрібнила шматок поролону й напихала в кишені, щоб у школі з'їсти. Перші проблеми зі здоров'ям почалися у 15-річному віці. Постійно болів живіт. Медики діагностували крайню кишкову непрохідність. Мати почала ховати всі подушки. На столі залишала кілограми цукерок і тістечок, але я їх не хотіла. Коли не знайшла подушки, почала виїдати поролон із диванів.

 
rosaДата: Вівторок, 26.04.2011, 21:26 | Повідомлення # 8
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
У США мешканка міста Палметто, штат Флорида, знайшла в одній зі спалень свого будинку живого алігатора завдовжки близько 1,8 метра.
Як з'ясувалося, тварина заповзла в будинок із сусідньої водойми, поки господарі були відсутні, і розташувалася в кімнаті для гостей. Алігатор проліз через спеціальний отвір у вхідних дверях, що служить входом для хазяйських кішок.
Алексіс Данбар виявила крокодила, коли повернулася додому. За її словами, підлога в квартирі була в крові, і вона подумала, що хижак з'їв її кішок. Насправді виявилося, що кров йшла з ран алігатора - він поранився, коли залазив до хати. Вихованці Данбар не постраждали.
Крокодила впіймали представники служби з нагляду над тваринами, яких викликала жінка. Спочатку тварину загнали у ванну кімнату, а потім накинули на нього мотузку і виволокли на вулицю. Незабаром після цього алігатора відпустили.
Американські алігатори живуть на території штатів Флорида, Луїзіана, Північна і Південна Кароліна. Також вони зустрічаються біля узбережжя Мексиканської затоки. Алігатори живуть в прісній воді, вибираючи для проживання ставки, болотисті місцевості та річки.
 
galaДата: Понеділок, 27.06.2011, 14:11 | Повідомлення # 9
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Американець вперше одружився в 99 років.

Колишній поштовий службовець і ветеран Другої світової війни Гілберт Херрік вперше вступив в законний шлюб в 99 років. Окільцював переконаного холостяка мати п'ятьох дітей Вірджинія Хартмен, повідомляє Иокі.ру.

Чоловік стверджує, що ніколи не був одружений, оскільки не було відповідної кандидатури. Перша зустріч з майбутньою дружиною відбулася минулого року в будинку престарілих, де вони обидва живуть, повідомляє «РСН». Відразу після знайомства Гілберт став щодня відвідувати 86-річну Вірджинію і хотів оселитися з нею в одній кімнаті.

Однак за правилами лікувального закладу зробити це можливо тільки уклавши шлюб, додає «Ехо планети». Це і спонукала Гілберта зробити Вірджинії пропозицію. Весілля молодята зіграли на початку червня в колі родичів.
 
гілкаДата: Середа, 29.06.2011, 09:04 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Quote (ШАЙДА)
Закохана 92-річна мешканка Флориди вистрелила у власного сусіда після того, як він відмовився її поцілувати.

Quote (gala)
Американець вперше одружився в 99 років.

Кохання, кохання. Вік для тебе не перепона. heart

Quote (gala)
Коли не знайшла подушки, почала виїдати поролон із диванів.

wacko wacko wacko
 
IVKДата: Субота, 09.07.2011, 05:06 | Повідомлення # 11
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 150
Репутація: 19
Статус: Offline


Робінєтте була заарештована 25 червня. Коли поліція спробувала витягнути її з машині вона зняла свій ліфчик і обприснула їх материнським молоком. wacko
 
rosaДата: Вівторок, 02.08.2011, 21:03 | Повідомлення # 12
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
100-річна американка перемогла на конкурсі краси.
У США обрали найкрасивішу пенсіонерку, яка проживає в будинку престарілих. Нею стала 100-річна Фелма Шрімшайєр. Усього за корону боролися 75 літніх жінок.
Конкурс краси відбувався в Алабамі. У ньому брали участь 75 мешканок будинків престарілих з усього штату. Кожна з конкурсанток захищала честь свого будинку престарілих. У фінал пройшли тільки десять бабусь, яким на заключному етапі конкурсу потрібно було виступити перед журі і розповісти історію свого життя.
100-річна Фелма Шрімшайєр з міста Андалусія, яка згодом перемогла на конкурсі, вразила суддівську колегію розповіддю про себе. Жінка поділилася спогадами про подорож всіма штатами США, канадськими провінціями і більшою частиною Європи; також Шрімшайєр розповіла про службу в армії під час Другої світової війни і про багато інших занять та подій, що відбувалися в її житті.
За перемогу Фелмі Шрімшайєр, за традицією конкурсів краси, вручили корону, букет квітів і грамоту, повідомляє Oddity Central.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СВІТ » Америка » курйози з Америки (життя за поцілунок)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: