justvis | Дата: Неділя, 27.02.2011, 20:10 | Повідомлення # 1 |
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Статус: Offline
| Чи любите Ви суші ? А ікру ? Смачного...
http://justvis.at.ua
|
|
| |
гілка | Дата: Неділя, 27.02.2011, 21:07 | Повідомлення # 2 |
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Статус: Offline
| жах. Дивилися всією сім'єю. Дочка часто відвідує з друзями ресторанчики японської кухні. На петрівці Євразія, на Оболоні - Маффі, Сушія - де вийде. Дуже хочеться вірити, що рецепти приготування суші там інакші, ніж у цьому "веселому кулінарному шоу". Ікру люблю, але розумію, що гарантії якості мені ніхто не дасть - ні в маленькому продуктовому магазинчику, ні у великому маркеті. Хто кого їсть? Ми їжу? Чи вона нас?
|
|
| |
ШАЙДА | Дата: Середа, 23.03.2011, 21:45 | Повідомлення # 3 |
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Статус: Offline
| Це іграшковий набір
Повідомлення відредагував ШАЙДА - Середа, 23.03.2011, 21:45 |
|
| |
justvis | Дата: Середа, 23.03.2011, 21:56 | Повідомлення # 4 |
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Статус: Offline
| Вчені попрацювали над цією хімією спеціально, щоб діти поргалися ? Я вважав би для іграшки простіше зробити пластикові варіанти кінцевого продукту
http://justvis.at.ua
|
|
| |
ШАЙДА | Дата: Четвер, 24.03.2011, 05:54 | Повідомлення # 5 |
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Статус: Offline
| для дітей випускають багато наборів для самостійної творчості. я вважаю що ці фігурки діти повинні зробити. а потім суші висихають і стають іграшками
|
|
| |
nata | Дата: Четвер, 24.03.2011, 18:58 | Повідомлення # 6 |
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Статус: Offline
| Та ні, це в шикарних ресторанах дають гурманам
|
|
| |
svet | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 12:50 | Повідомлення # 7 |
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Статус: Offline
| Українці їдять сало. То в Японії суші. Так у звязку з радіацією скоро і японці сала нашого попросять.
|
|
| |
ШАЙДА | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 14:01 | Повідомлення # 8 |
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Статус: Offline
| це точно, хай їдять сало для виведення радіонуклідів, а я буду їсти суші.
|
|
| |
groza | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 14:04 | Повідомлення # 9 |
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Статус: Offline
| Quote (ШАЙДА) а я буду їсти суші. Такі як ТУТ
|
|
| |
ШАЙДА | Дата: Понеділок, 28.03.2011, 14:25 | Повідомлення # 10 |
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Статус: Offline
| о, тільки би хто дав!
|
|
| |
svet | Дата: Понеділок, 30.05.2011, 14:46 | Повідомлення # 11 |
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Статус: Offline
| Самі корисні і ходові продукти продають в переходах. Суші в переходах не продають. Не дефіцитне. А сало інколи продають.
|
|
| |
justvis | Дата: Четвер, 19.07.2012, 19:09 | Повідомлення # 12 |
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Статус: Offline
| Експерти: українцям продають суші з аскаридами та кишковою паличкою
Лікарі просять українців дуже обережно ставитись до такої продукції як суші.
Українські суші можуть бути небезпечні для життя,
Якість суші українського виробництва, які швидко завоювали серця і шлунки українців, вразила експертів, пише ТСН.
Як з'ясувала програма "Гроші", у більшості перевірених українськими експертами зразків суші була виявлена кишкова паличка.
"Ми робили два тести суші, один тест ми брали з суші з ресторанів, другий - суші з доставкою. В обох тестах результати вийшли насправді жахливі. У більшості зразків була виявлена кишкова паличка. Це говорить про те, що в незадовільних санітарних умовах вироблявся цей продукт. Або зберігали його неправильно", повідомила Ніна Кильдій, керівник експертно-аналітичного відділу центру незалежних споживчих експертиз "Тест".
Кишкова паличка може добряче вдарити по організму людини. "Протягом двох-трьох днів симптоматика наростає, не проходить, підвищується температура. Кишкова паличка при потраплянні в урогенітальні області може викликати запалення, часто хронічні цистити", - розповіла лікар-гастроентеролог Інна Павлік.
Українські виробники суші також порушують вимоги щодо зберігання риби – основного інгредієнта суші. "Гістамін - це речовина, яка накопичується в рибі, якщо її довго зберігали. У нас були порушення і по цій речовині. В деяких зразках, які подавали на дегустацію, було волосся", - сказала Ніна Кильдій.
"Навіть один кричущий випадок був, коли ми прийшли в дуже відому мережу ресторанів, в якій подають суші, і нам продали абсолютно несвіжий зразок. Запах був жахливий", - розповіла експерт.
Проте антисанітарія може залишити по собі не лише запах. "На практиці були випадки і дизентерії при прийомі суші, і харчових отруєнь. Може бути ускладнення з проривом кишечника, з кровотечею і потім з язвами на стінці", - розповіла лікар Інна Павлік.
Аскариди, токсокари, опісторхії - це не екзотичні назви видів суші. Глисти у сирій рибі - звичайне явище. "Глистова інвазія на сьогоднішній день - дуже поширене явище. Є такий небезпечний вид глистів, як ехінакок. Ехінакок вражає печінку, легені, він може створювати цілі кістозні утворення, розмножуватися і дуже важко виводиться з організму", - каже лікар.
Тому їсти суші треба намагатися лише у перевірених місцях. Хоча таких, за досвідом експертів, не багато. "В Україні і в Києві потрібно дуже обережно ставитись до такої продукції як суші. Я скажу чесно, я б не радила щось із сирої риби вживати", - порадила Ніна Кильдій. Якщо ж ви так любите суші, що не можете від них відмовитись, то лікарі радять їсти їх не з сирої, а з обробленої риби – вареної чи копченої. Або найкращий варіант – приготувати їх самотужки.
http://justvis.at.ua
|
|
| |
ШАЙДА | Дата: Субота, 20.10.2012, 18:24 | Повідомлення # 13 |
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Статус: Offline
| згідно тестам кишкова паличка трапляється всюди
|
|
| |
tarasova87 | Дата: П`ятниця, 09.02.2018, 15:56 | Повідомлення # 14 |
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 3
Статус: Offline
| Очень люблю.
|
|
| |