Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 03:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОЖИВАЧ » Продуктовий геноцид » Австралія нагодує Україну м'ясом кенгуру?
Австралія нагодує Україну м'ясом кенгуру?
LesanaДата: Середа, 18.05.2011, 08:17 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Друзья
Повідомлень: 14
Репутація: 8
Статус: Offline
Австралія зацікавлена ​​у поставках м'яса кенгуру на український ринок.

Про це повідомили в прес-службі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби.

"Австралійської стороною було піднято питання про експорт м'яса кенгуру в Україну", - повідомили в прес-службі за підсумками зустрічі голови Держветслужби Івана Бісюка з послом Австралії в Україну Майклом Поттсом.

Австралійська сторона запропонувала, щоб фахівці ветеринарної медицини провели влітку аудит австралійських переробних підприємств, уточнивши перелік підприємств, які будуть входити в програму аудиту (бойні, ферми, лабораторії).

У свою чергу українська сторона передала свої пропозиції до компетентного органу ветеринарної медицини Австралії в частині узгодження сертифікатів на яловичину та баранину.

Нагадаємо, що Україна також вже закупила гречку з Китаю. Як сьогодні заявив голова Ради міністрів Криму Василь Джарти, через погану якість гречки покупці не хочуть її купувати, тому її фасують в українську упаковку.

"Купує незрозуміла структура, за незрозумілі кошти, за незрозумілою ціною, незрозумілої якості, фасують її незрозуміло де. Більш того, розуміють, що наша ментальність така, що не хочуть її люди їсти, фасують в українськуупаковку . Люди дізнаються про це тільки тоді, коли зварять, а від неї мамалига одна залишається!", - заявив Джарти.

Нагадаємо, що китайську гречку закупила скандально відома компанія "Хліб Інвестбуд". Її голова Роберт Бровді заявляв, що компанія буде продавати цей продукт в Україні собі в збиток.

Водночас, згідно з інформацією, яку повідомили в Державній продовольчо-зерновій корпорації України (ДПЗКУ) у відповідь на відповідний депутатський запит Володимира Ар'єва, закупили цю крупу в Китаї за ціною, яка в 2,5 рази перевищує стандартну її вартість. http://gazeta.ua/articles/life/382982

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 18.05.2011, 08:47 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
З гречкою все ясно... А кенгуру в Австралії дуже багато. Дисбаланс...
Які ще тварі в якій країні заважають ? ПРдуни їх зїдять
 
svetДата: Понеділок, 30.05.2011, 15:19 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Оце правильно. Перейдемо з сала на кеньгурятину. Пропоную прислівя: "Який же пересічний Українець, не їсть кеньгурятини",
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОЖИВАЧ » Продуктовий геноцид » Австралія нагодує Україну м'ясом кенгуру?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: