Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 16.04.2024, 07:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » русские идут
русские идут
grozaДата: Понеділок, 04.04.2011, 22:04 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Делегація Русского единства з’їздила у Львів для підготовки маршу

Львів відвідала група активістів партії Русского единства з Криму, які мають намір 9 травня пройти маршем по місту на честь Дня Перемоги.

Як уточнили у прес-службі РЕ, кримську делегацію зустрічали представники Ради ветеранів Львівської області, Російського культурного товариства Львова, Координаційної ради організацій російських співвітчизників західних областей України, Антифашистського комітету, Львівської обласної організації ПСПУ, козацтва.

На зустрічі з представниками цих організацій активісти Русского единства і організатори маршу Перемоги у Львові Сергій Юхін і Михайло Шеремет обговорили спільну участь львів’ян і кримчан у заході, маршрут і формат маршу і мітингу.

Активісти Русского единства пройшли вулицями Львова і визначили на місцевості маршрут руху колон, дізналися, де можуть зупинитися автобуси, де відбуватиметься координація учасників маршу, якими вулицями рухатиметься святковий марш.

Окрім всього іншого Юхін відвідав відділ культурних заходів Львівської міської ради, де провів попередні переговори з офіційними властями міста про проведення маршу Перемоги.

"Поїздка пройшла успішно, ми вирішили конкретні питання. Сподіваємося, що у міськради Львова, обласної адміністрації вистачить розуміння поставитися, на мій погляд, до найголовнішого свята року, до всеукраїнського заходу, з усією відповідальністю; що у львівської влади вистачить розуміння не перешкоджати урочистостям і прямо виконати указ Президента України про святкування Дня Перемоги", - зазначив Юхін.

"А що стосується радикально налаштованих націоналістів-маргіналів, то, я думаю, правоохоронці не дадуть можливості їм зробити провокативні дії. Зараз уся Європа напередодні футбольного чемпіонату 2012 роки дивиться на те, як Львів організаційно готовий до спортивного свята такого рівня, і проведення урочистостей до дня Перемоги буде ще одним індикатором іміджу України на світовій арені", - резюмував кримський політик.

Раніше Русское единство опублікувало пам’ятку для кримчан, які бажають їхати на марш до Львова.

 
гілкаДата: Понеділок, 11.04.2011, 21:46 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
Ветеранів війни слід вітати, оскільки вони захищали рідну землю. Фактично національні українські сили спровокували таку ситуацію - ситуацію, коли чужорідний організм на українській землі - Русскоє єдінство приїде прощупувати західняків на міцність. Адже вони не скільки ветеранів вітати їдуть, скільки бандерівців "заспокоїти".
 
justvisДата: Неділя, 08.05.2011, 20:23 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
До Львова таки приїхали росіяни з Криму
Неділя, 08 травня 2011, 19:29

Представники партії "Русское единство" приїхали з Криму до Львова, незважаючи на судову заборону львівського адмінсуду на проведення масових заходів у місті 9 травня.

Як повідомляє прес-служба партії, її представники приїхали, "щоб привітати місцевих ветеранів зі святом, яке відзначає весь прогресивний світ".

"Ми законослухняні громадяни і, звичайно ж, будемо виконувати рішення суду, яке наша Партія вже оскаржила: ми подали апеляційну скаргу -, але 9 травня гості та жителі цього західноукраїнського міста не побачать наших орлів, нашої партійної символіки", - йдеться в повідомленні.

Кримчани, що приїхали до Львова, оглянули місце проведення молебну за полеглих на Марсовому полі, пройшли до Пагорба Слави "з метою передбачити 9 травня можливість провокацій з боку радикально налаштованих організацій".

Координатор акції, голова Сімферопольської міської організації партії "Русское единство" Сергій Юхін зазначив, що її представники провели кілька зустрічей з представниками МВС, "щоб забезпечити безпеку мирним жителям".

"Я сподіваюся, що ми знайшли з правоохоронцями Львова взаєморозуміння, адже ми як приватні особи, як громадяни цієї країни маємо повне право на те, щоб покласти вінки до меморіалів" - зазначив Юхін.

"Я привіз 30-метровий прапор Перемоги, який проїхав по всій Україні і який, у прямому сенсі цього слова, весь укритий добрими словами на адресу ветеранів. Ми його передамо львів'янам, батьки і діди яких воювали проти фашизму", - додав він.

Як повідомлялося, Львівський окружний адмінсуд заборонив проведення зборів, походів, демонстрацій та інших зібрань у Львові 9 травня.

Українська правда


http://justvis.at.ua
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 09.05.2011, 12:04 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Львові колона з червоним прапором йшла до Марсового поля і не дійшла
Львовом пройшла колона з червоними прапорами.

Сьогодні, 9 травня, у Львові вулицею Личаківською пройшла колона в складі близько 100 молодих людей. Попереду колони йшов чоловік з червоним прапором, повідомляє Кореспондент.

За даними УН, обличчя деяких учасників ходи були закриті масками-респіраторами. Колона рухалася без супроводу правоохоронців. Учасники палили димові шашки.

За інформацією ЗІКу, до Марсового поля та Пагорба Слави «червоний прапор» не дійшов: проросійські організації під тиском громадськості змушені були його згорнути.

 
MKCДата: Понеділок, 09.05.2011, 12:33 | Повідомлення # 5
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Михальчишин каже, що куля випущена в його однопартійця, призначалась йому
09.05.2011 12:53

Заступник голови Львівської обласної організації ВО «Свобода», депутат Львівської міськради Юрій Михальчишин каже, що куля випущена в його одно партійця, призначалась йому.

Про це він розповів у коментарі журналістам.

«Ми йшли зверху по Личаківський. На зустріч нам йшла колона червоних екстремістів з розгорнутим червоним прапором, перев’язаним георгієвською стрічкою. Були некультурні жести в сторону львів’ян, говорили на «общепонятном» і без попередження відкрили вогонь», - зазначив «свободівець».

Юрій Михальчишин каже, що цілилися у нього, але куля потрапила в іншого «свободівця». За його словами, він зараз в лікарні на Топольній, кулю йому вже витягнули, почувається задовільно.

Юрій Михальчишин стверджує, що куля не сертифікована в Україні, ймовірна випущена з російської зброї.

«Свободівець» запевняє, що має відеозапис цього інциденту.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » русские идут
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: