Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 14:15
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » 14 травня - День гніву
14 травня - День гніву
grozaДата: Середа, 13.04.2011, 14:33 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
14 травня в Україні відбудеться День гніву
Сьогодні, 14:02

14 травня в Україні відбудеться загальнонаціональний День Гніву, повідомили Корреспондент.biz представники Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.

Як йдеться у повідомленні, за словами лідера організатора протесту, громадянської об'єднання Спільна справа, Олександра Данилюка, акції протесту пройдуть у Києві і у всіх регіонах України.

"Сьогодні необхідно продемонструвати влади реальний рівень суспільного незгоди з її діями, яке накопичилося в суспільстві. Ця акція має стати сигналом того, що ні псевдореформи, ні псевдореформатори України більше не потрібні", - сказав він.

При цьому він повідомив, що з кожним днем ​​життя українців "значно погіршується". "Якщо не зупинити цей процес зараз, завтра це буде безглуздо. Швидкість, з якою Україна летить у прірву, не залишає часу для роздумів", - підкреслив Данилюк.

За його словами, "14 травня всі громадяни, яким небайдужа доля України, повинні вийти на вулиці і показати всьому світові, що українці не є мовчазним стадом, яке можна безкарно гнати на забій".

Разом з тим, він повідомив, що протести у всіх містах, які приєднаються до акції, почнуться синхронно в 11:00. У Києві протестувальники вийдуть на площу перед Верховною Радою, в регіонах - до державних адміністрацій. Для координації дій з підготовки акції створюється оперативний штаб.

Нагадаємо, що 21 березня акції протесту педагогів проходили в Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Львові. 22 березня близько 10 тисяч педпрацівників пікетували будівлю уряду.

 
grozaДата: П`ятниця, 29.04.2011, 21:29 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
В Україні готують День Гніву через соцмережі?

У популярних соціальних мережах почалася оперативна координація дій з підготовки та проведення всеукраїнської акції протесту День Гніву, яка призначена на 14 травня.

На Facebook і в соцмережі «ВКонтакте» були створені офіційні сторінки, через які здійснюється інформування та мобілізація учасників майбутніх протестів, повідомив лідер громадянського руху «Спільна справа» Олександр Данилюк, який координує підготовку акції, – передає ТСН.

«Ми орієнтуємося на активну та інформовану частину суспільства, для якої Інтернет є базовим майданчиком для комунікацій і отримання інформації. Можливість миттєвого поширення повідомлень, притаманна соціальним медіа, стала головним аргументом на користь координації нашого протесту саме через соцмережі», – розповів Данилюк.

За його словами, в різних мережах виявлено вже десятки неофіційних аккаунтів на тему організації Дня Гніву і з відповідним контентом.

«Очевидно, що є серед них сторінки, створені нашими однодумцями, які щиро хочуть допомогти, але є й такі, які зареєстровані особами, які відомі нам як відверті провокатори. Тому приносимо вибачення громадянам, які намагаються нам чесно сприяти, але з огляду на ризики просимо всіх довіряти тільки інформації з наших офіційних сторінок», – зазначив координатор руху.

Зазначимо, що схожі технології поширення інформації та підготовки мітингів добре зарекомендували себе під час підготовки «арабських революцій» – в Єгипті, Тунісі та Лівії.

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Субота, 14.05.2011, 16:37 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Києві міліція затримала учасників «Дня гніву»
14.05.2011 17:06

Сьогодні у Києві працівники міліції затримала п’ятьох учасників акції «День гніву», які вчинили бійку біля приміщення парламенту з бійцями спецпідрозділу «Беркут».

У Києві працівники міліції затримала шістьох учасників акції «День гніву», які вчинили бійку біля приміщення парламенту з бійцями спецпідрозділу «Беркут». Двох із числа затриманих правда пообіцяли пізніше відпустити. Про це повідомляють київські інформагентства.

Сьогодні в Києві проходила акція «День гніву». Після мітингу учасники акції намагалися підійти до будинку Верховної ради, аби встановити намети – громадські приймальні народних депутатів. Бійці «Беркуту» перешкоджали цим діям. Внаслідок чого сталася бійка між учасниками акції та правоохоронцями.

 
квіткаДата: Неділя, 15.05.2011, 16:38 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline


Повідомлення відредагував квітка - Неділя, 15.05.2011, 16:39
 
KingДата: Вівторок, 17.05.2011, 01:50 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
Боятся таких акций, ох как боятся... Даже тех 600 человек что пришли на акцию, и то, боятся.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » 14 травня - День гніву
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: