Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 01:13
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Схід і Захід разом (22 червня)
Схід і Захід разом
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 22.06.2011, 16:24 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
22 червня: Схід і Захід разом

У Львові міська влада прирівняла комунізм до нацизму. У Донецьку двоє шахтарів-пенсіонерів спалили більшовицький та фашистський прапори.
Комуністи у Львові вшановують жертв нацизму

22 червня ніхто не заважав львівським комуністам

Львівська міська влада напередодні 22 червня, проголошеного на державному рівні днем жалоби, встановила по місту білборди з написами "Комунізм=Нацизм".

Інформацію про це поширила у спеціальному прес-релізі сама міська рада, більшість у якій сформована з депутатів праворадикальної партії "Свобода". Ініціатори встановлення білбордів антикомуністичного та антинацистського змісту називають їх соціальною рекламою.

Була винищена значна частина населення міста. Тюрми та концтабори однаково використовували НКВД і Гестапо. Це однакові за своїми злочинними діями сили. А тому ми вшановуємо пам‘ять людей, які безневинно загинули в той час від їхніх рук

Василь Косів, представник міської влади Львова

У Львові все спокійно

Текст на вуличних рекламних носіях супроводжують збільшені копії фотографій, що ілюструють розстріл людей в Тюрмі на Лонцького 30 червня 1941 року та страту через повішання біля приміщення львівського оперного театру в березні 1942 року. Коментуючи встановлення білбордів, заступник міського голови Львова Василь Косів сказав, що у 40-х роках львів‘яни однаково постраждали від нацистського та комуністичного режимів.

"Була винищена значна частина населення міста. Тюрми та концтабори однаково використовували НКВД і гестапо. Це однакові за своїми злочинними діями сили. А тому ми вшановуємо пам‘ять людей, які безневинно загинули в той час від їхніх рук", - сказав представник міської влади Львова.

Ще один різновид соціальної реклами закликає львів‘ян відмовитися від агресії та насильства при вшануванні жертв війни. "Маєш голову – думай. Не піддавайся на провокації", - написано на білбордах.

Останнім часом слово "провокація" лунає у Львові часто. Саме її називають причиною сутичок, що сталися у тому місті 9 травня, коли одні святкували День перемоги, а інші сумували за жертвами війни між СРСР та нацистською Німеччиною. Вважають, що ті сутички спровокували "гості", привезені проросійськими політичними силами з інших міст, зокрема, з Одеси.
У Львові 22 червня

У Львові 22 червня сутичок вдалося уникнути

Аби подібного не сталося 22 червня, міська влада Львова, вирішивши обмежитися лише офіційними жалобними заходами, попросила суд заборонити у місті масові акції різних політичних сил. Попри погрози низки маловідомих політичних організацій привезти з Одеси "євреїв, сталіністів та комуністів" для вшанування у Львові жертв нацизму, цього не сталося, і день минув спокійно, хоча в міліції були переконані, що без провокацій не обійдеться.

В Донецьку також

Комунізм прирівняли до нацизму і двоє донбаських шахтарів. Як повідомляє сайт Майдан, 22 червня о 4 годині ранку на вершині одного з териконів у Донецьку напрочуд гарно політично підковані гірники-пенсіонери Олександр Луцик та Віктор Михащенко спалили більшовицький та фашистський прапори, назвавши офіційні символи війни "сатанинськими та антилюдськими".

Сьогодні, коли 70 років тому почалася кривавава бійня, яку розв‘язали дві сатанинські сили: одна з Москви, одна – з Берліна, солідаризуємося з рішенням ОБСЄ. У ньому ці обидва кровожерливих режими визнані винними у розпалюванні бійні

Олександр Луцик, шахтар з Донецька

"Ми – два українці з Донецької області. Сьогодні, коли 70 років тому почалася кривавава бійня, яку розв‘язали дві сатанинські сили: одна з Москви, одна – з Берліна, солідаризуємося з рішенням ОБСЄ. У ньому ці обидва кровожерливих режими визнані винними у розпалюванні бійні", - сказав пенсіонер із 27 роками шахтарського стажу Олександр Луцик. Він вважає, що, не розпрощавшись із комунізмом, Україна не зможе долучитися до європейської спільноти.

А тим часом на вулицях Донецька 22 червня можна було бачити не лише державні, а й червоні прапори, які учасники війни називають бойовими.

17 червня Конституційний суд України оприлюднив рішення, згідно з яким використання прапора Перемоги під час офіційних заходів разом з Державним прапором суперечить Конституції.


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Середа, 22.06.2011, 16:28
 
гілкаДата: Середа, 29.06.2011, 09:32 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Модераторы
Повідомлень: 333
Репутація: 51
Статус: Offline
А Президент , перебуваючи в Європі, заявив, що незважаючи на рішення Конституційного Суду громадяни чи громадські організації мають право вивішувати цей же червоний прапор. То можливо люди мають право вивісити прапор фашистів (напевне є їх прихильники). Що тоді Янукович скаже? Швиденько прокуратура прибіжить.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Схід і Захід разом (22 червня)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: