Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 19.04.2024, 23:07
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Світовий конгрес українців (21-23 серпня, Київ)
Світовий конгрес українців
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 18.08.2011, 11:33 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
У Києві відбудуться збори Світового конгресу українців

21-23 серпня у Києві відбудуться Річні загальні збори Світового конгресу українців (СКУ).
Як повідомили УНІАН у конгресі, місцем проведення зборів СКУ обрав Національний університет “Києво-Могилянська академія”, щоб засвідчити свою солідарність з цим вишем у боротьбі із згортанням демократичних основ в освіті та запобігти «совєтизації цієї вищої школи в Україні».
Передбачається, що у цьогорічному зібранні візьмуть участь близько 130 делегатів і гостей з 26 країн світу.
Під час триденної зустрічі представники світового українства прозвітують про виконану протягом минулого року працю та окреслять план роботи на наступний рік.
У ході зборів буде порушено ряд статутних питань ы представлено звіти членів Екзекутивного комітету, голів рад і комісій СКУ, представників українських крайових центральних репрезентацій та крайових організацій СКУ.
СКУ також виокремив кілька важливих для української спільноти тем, які будуть обговорені під час трьох круглих столів: 22 серпня - “Проблеми дотримання і захист людських прав і свобод українців” та “Шляхи посилення співпраці та координація діяльності складових організацій СКУ”, 23 серпня - “Державна програма співпраці із закордонними українцями на період до 2015 року та можливості отримання фінансової допомоги від неурядових організацій”.
У рамках зборів 20 серпня відбудеться конференція Комісії людських і громадянських прав СКУ, а 21 серпня - Української світової кооперативної ради СКУ.
З 22 до 30 серпня у Київському міському будинку вчителя пройде Форум української молоді діаспори “Київ - 2011”, співорганізатором якого є молодіжна комісія СКУ – Конференція українських молодіжних організацій.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Права людини і нації » Світовий конгрес українців (21-23 серпня, Київ)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: