Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 15:30
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Тимошенко
Тимошенко
квіткаДата: Вівторок, 10.05.2011, 18:02 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
9 травня влада розпочала втілювати проект розколу України
18:05, 10.05.2011

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко вважає, що безладдя у Львові на День перемоги 9 травня були спланованою акцією влади з метою розколоти Україну.

Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі ЛОО ВО «Батьківщина».

"Виходячи з тих подій, що відбулися у Львові, у Києві, інших областях країни... ті події, що відбувалися навколо червоного прапора, навколо бійок, що, на мою думку, були сплановані, інспіровані і проведені чинною владою... усе це є початком проекту розколу території України", - сказала Тимошенко.

На її думку, влада намагається за допомогою спеціальних технологій розколоти країну, зруйнувати цілісність її території і ввести в стан війни громадян України між собою. Вона закликала українців не піддаватися на такі технології.

Як інформував ZAXID.NET, 9 травня у Львові відбулася низка сутичок. Найбільшою була сутичка правоохоронців та націоналістів на Пагорбі слави після приїзду туди автобусів з представниками політичних партій «Родіна», «Дозор» і «Русское единство».

 
GidraДата: Вівторок, 16.08.2011, 06:08 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Никакого доверия к аморальному Ющенко нет. Он слишком низко пал...

Перед тем, как идти в Печерский суд и свидетельствовать против Юлии Тимошенко, экс-президент Виктор Ющенко должен появиться в ГПУ и, наконец, сдать кровь на наличие диоксина в его организме.

Об этом заявил народный депутат от НУ-НС Геннадий Москаль, сообщили Цензор.НЕТ в пресс-служба "Народной самообороны".

"В украинском политикуме, и не только, давно существуют обоснованные подозрения, что никакого диоксина в крови Ющенко нет и никогда не было. Экс-президенту следует набраться мужества и признать, что в течение шести лет он вводил в заблуждение не только следствие, но и весь украинский народ", - подчеркнул политик.



Г.Москаль также уверен, что Ющенко вместе с женой необходимо вернуть деньги, которые по его указанию перечислялись на счет Международного благотворительного фонда "Украина 3000".

"За собранные деньги должна была построиться детская "Больница будущего" для пациентов, в том числе с онкологическими заболеваниями. Сегодня понятно, что семья экс-президента бесстыдно украла эти деньги - никакой "Больницы будущего" нет и уже не будет", - констатировал нардеп.

"Поэтому придет ли Виктор Ющенко в суд или не придет - никакого значения не имеет, поскольку никакого доверия к показаниям человека, так низко морально павшего, быть не может", - резюмировал Москаль.
 
MKCДата: Вівторок, 16.08.2011, 15:21 | Повідомлення # 3
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Тимошенко кличуть з СІЗО до Польщі
Вівторок, 16 серпня 2011, 16:06

Лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко запросили на щорічний Економічний Форум до Польщі.

Відповідне запрошення надіслав голова програмної Ради Економічного Форуму Зигмунт Бердиховський, повідомляє пресс-служба "Батьківщини".

"Форум протягом багатьох років є важливою платформою для обміну ідеями, досвідом, а також місцем зустрічі політичної, культурної, наукової і бізнес еліти", - йдеться у листі.

Тимошенко запрошують взяти участь у пленарній сесії Форуму разом з президентом Європарламенту Єжи Бузеком.

Тема цьогорічного XXI економічного форуму, який організовує Інститут Східноєвропейських досліджень, "Європейські дилеми: партнерство чи суперництво?".

Організатори очікують близько 2000 учасників з Європи, Азії, США і країн Близького Сходу.

Форум відбудеться 7-9 вересня 2011 року.

Українська правда
 
justvisДата: Середа, 17.08.2011, 09:30 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
На засіданні у справі Тимошенко розпочали допит Ющенка
17.08.2011

Третій президент України Віктор Ющенко почав давати свідчення у Печерському районному суді у справі про перевищення колишнім прем’єром Юлією Тимошенко посадових повноважень під час підписання газових контрактів із Росією у 2009 році.

Також сьогодні до Печерського районного суду Києва прибув колишній представник Президента з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдан Соколовський.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ПОЛІТИКА » Персони » Тимошенко
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: