Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 18:37
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » КУЛЬТУРА » Телебачення » Євробачення 2011
Євробачення 2011
grozaДата: Понеділок, 28.02.2011, 08:40 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
Співачка Міка Ньютон з піснею "Ангел" представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2011" у Дюссельдорфі у травні.

Це стало відомо пізно вночі 26-го лютого після оголошення результатів голосування у прямому ефірі на "Першому Національному".

Цього року представника від України на європейський пісенний конкурс обирали з урахуванням думки журі конкурсу (45%), SMS-голосування (45%) та голосування на офіційному сайті "Євробачення" (10%).

Цікаво, що і журі, і глядачі, і інтернет-користувачі віддали перемогу Міці Ньютон.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

До журі цьогорічного фіналу Нацвідбору увійшли: гендиректор НТКУ Єгор Бенкедорф та його заступник Валід Арфуш, заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, співачки Ані Лорак та Руслана, акордеоніст-регіонал Ян Табачник, продюсер Едуард Клім, поет Юрій Рибчинський та минулорічна представниця від України на "Євробаченні" співачка Alyosha.

Всього у Нацвідборі для "Євробачення-2011" взяли участь 19 виконавців. Нижче наведено перелік артистів та назви конкурсних пісень:

1. Злата Огнєвіч - "The Kukushka"

2. Дар'я Медова - "Infinity"

3. Гурт "Жемчуг" - "Hero"

4. Гурт "Bahroma" - "Её семья"

5. Олексій Матіас - "Myself"

6. Джамала - "Smile"

7. Міла Нітіч - "Goodbuy"

8. Олена Корнєєва - "Why didn't say goodbuy"

9. Денис Повалій - "Aces High"

10. EL Кравчук - "My Hope"

11. Шаніс - "Каменные цветы"

12. Віталій Галай -"My exression"

13. Міка Ньютон - "Ангел"

14. Едуард Романюта - "Берега"

15. Тетяна Воржева - "Все решено"

16. Іван Березовський - "Ave Maria"

17. Тріо "Zакльопки" - "Superhero"

18. Владислав Левицький - "Love"

19. Анастасія Приходько - "Action".

 
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 28.02.2011, 22:12 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Вибір представника на Євробачення буде переголосований

3 березня на Першому національному телеканалі відбудеться переголосування за фіналістів національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2011».

Як повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України, 1 березня 2011 року, об 11.00 відбудеться брифінг генерального директора Національної телекомпанії України Єгора БЕНКЕНДОРФА на тему національного відбору на «Євробачення».

У телекомпанії заявляють, що телеканал провів фінал національного відбору на конкурс «Євробачення» чесно і прозоро, відповідно до міжнародних правил і вимог.

«Після проведення фіналу національного відбору громадськість неоднозначно сприйняла підсумкові результати. Надходить безліч звернень глядачів, в яких ставляться під сумнів результати фіналу національного відбору», - наголошується в повідомленні.

«Перший Національний проти будь-яких спекуляцій щодо «Євробачення», - наголошують на УТ-1.

У національному відборі вже визначилися три явні лідери, які мають підтримку і любов глядачів: Міка НЬЮТОН, Злата ОГНЄВІЧ і ДЖАМАЛА.

«Щоб зняти непотрібний ажіотаж, Національна телекомпанія України виступає з ініціативою до цих трьох учасників з пропозицією виступити у четвер, 3 березня 2011 року, з 21.30 до 23.00 в прямому ефірі Першого Національного. Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування. Причому, враховуватиметься лише один голос з одного телефонного номера. Номер телефону, на який прийматимуться SMS на підтримку виконавців, буде оприлюднений з моменту початку трансляції», - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 27 лютого відбувся фінал конкурсу з відбору учасника від України на пісенний конкурс «Євробачення». Переможця серед 19 учасників фіналу визначали шляхом SMS-голосування (45% голосів), інтернет-голосування (10%) і голосами журі (45%). У сумі найбільшу кількість балів одержала Міка НЬЮТОН. На другому місці виявилася Злата ОГНЄВІЧ, на третьому - ДЖАМАЛА.

 
grozaДата: Вівторок, 01.03.2011, 14:32 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
"Євробачення-2011" і без скандалу ? Та не може такого бути !!!
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 01.03.2011, 18:54 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Джамала відмовилася брати участь в повторному голосуванні на «Євробачення»

Українська співачка Джамала відмовилася брати участь у повторному голосуванні національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення».

Після публічного обурення підсумками голосування, що відбулося 26 лютого в прямому ефірі (співачка Міка Ньютон несподівано випередила співачок Злату Огневич і Джамалу, які зайняли відповідно 2 і 3 місця), Національний телеканал України вирішив провести повторне голосування.

«Щоб зняти непотрібний ажіотаж, Національна телекомпанія України виступає з пропозицією до цих трьох учасників виступити в четвер, 3 березня 2011 р., з 21:30 до 23:00 у прямому ефірі Першого національного. Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування», – повідомили в прес-службі Першого національного.

Як повідомляє видання «Обком», сьогодні у своєму відкритому листі Джамала подякувала всім своїм прихильникам, що проголосували за неї під час відбору. «Я щаслива, що за мене проголосувало в три рази більше людей, ніж за артиста, якому присудили перше місце, – написала співачка. – Для мене ваша довіра – це найголовніше. Я не хочу мати нічого спільного з маніпуляціями, корупцією і амбіціями окремих особистостей, чиїми інтересами вони б не прикривалися».

Джамала зазначила, що сумнівається в щирості тих, хто оголосив про проведення повторного голосування. «Я більш ніж упевнена, що люди, які намагаються провернути це, зроблять все, щоб довести свою правоту і в черговий раз принизити мене і інших артистів. Я розумію, що у них немає іншого виходу. Навіть якщо їм доведеться визнати, що люди проголосували за мене, вони зроблять все, щоб вилити на мене потоки бруду і переконати всіх, що переголосування робилося спеціально «під Джамалу», – зазначила співачка.

За словами Джамали, вона прийняла «непросте для себе рішення – не брати участь ні в яких показових «розборках», єдина мета яких – заробити ще трохи грошей на ажіотажі навколо «Євробачення». «Я приношу щирі вибачення всім своїм шанувальникам, які розраховували побачити мене в так званому «суперфіналі», але піти на це означало б перестати бути самою собою. Я роблю тільки те, в що вірю сама. Довіри до людей, які будуть організовувати і контролювати це голосування, у мене немає», – додала співачка.

 
GidraДата: Вівторок, 01.03.2011, 23:07 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 283
Репутація: 24
Статус: Offline
Да.....какое же Евровидение без скандала..... biggrin biggrin biggrin

Вообще...все это напоминает войну бульдогов под ковром......

 
galaДата: Субота, 07.05.2011, 20:02 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Музичний конкурс "Євробачення-2011" відкривається сьогодні.
Червоною доріжкою пройдуть учасники делегацій 43-х країн. Міка Ньютон, яка представлятиме Україну на конкурсі з піснею «Ангел", виступить під номером 6 у другому півфіналі конкурсу. Виступ Міки буде супроводжуватися пісочною анімацією.
Переможець конкурсу "Євробачення-2011" стане відомий 14 травня.
 
rosaДата: Вівторок, 10.05.2011, 06:20 | Повідомлення # 7
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Майстерно працюватиме з піском, супроводжуючи виступ Міки, переможниця телешоу «Україна має талант» Ксенія Симонова. За останній рік вона набула широкої популярності далеко за межами України, шоу Ксенії проходять на найпрестижніших сценах світу.
"Коли я вперше послухала пісню «Ангел», я відчула щодо неї емоційну прив’язку. Мені дуже близький її сенс. Ангели серед нас, вони допомагають нам, коли це потрібно нам найбільше. Вони можуть бути нашими друзями або членами сім’ї, а можуть бути і зовсім незнайомцями. Ми всі здатні творити дива. Не треба бути чарівником, щоб змінювати світ. Він повернеться до вас абсолютно іншою стороною, якщо ви відкриєте своє серце іншим людям», – зазначила Ксенія Симонова.
 
galaДата: Четвер, 12.05.2011, 23:36 | Повідомлення # 8
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
Міка Ньютон вийшла до фіналу Євробачення.
У другому півфіналі Євробачення-2011, що завершився в Дюсельдорфі (Німеччина), брали участь 19 представників країн-учасниць конкурсу, з яких після глядацького голосування і вердикту членів професійного жюрі до фіналу пройшли десять.
Вони представлять у фіналі Естонію, Румунію, Молдову, Ірландію, Боснію і Герцеговину, Данію, Австрію, УКРАЇНУ, Словенію і Швецію.
 
rosaДата: Неділя, 15.05.2011, 04:26 | Повідомлення # 9
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Переможець Євробачення-2011 - дует Елл & Ніккі з Азербайджану з піснею Руннінг Сцаред-221 бал.
Міка Ньютон, яка представляла Україну, посіла четверте місце - 159.
На другому і третьому Рафаель Гуалацці (Італія, 189) і Ерік Сааде (Швеція, 185), за яких відчайдушно боролися прихильники до останньої секунди.
 
ШАЙДАДата: Неділя, 15.05.2011, 08:10 | Повідомлення # 10
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
дуже рада за Міку. особливо на фоні численних нападок на неї.
 
justvisДата: Неділя, 15.05.2011, 09:37 | Повідомлення # 11
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Українці - молодці !!!

А яка доля в цьому творчості з піском ?


http://justvis.at.ua
 
rosaДата: Вівторок, 17.05.2011, 03:25 | Повідомлення # 12
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 164
Репутація: 30
Статус: Offline
Можливо, пісочна анімація й була основною фішкою номеру , та розчулили мене обидві.
Я можу собі уявити, як ця тендітна дівчинка, Міка (Оксана Грицай) , хвилювалась...Але виступила дуже достойно.
Молодці, дівчата!
 
galaДата: Четвер, 26.01.2012, 19:12 | Повідомлення # 13
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 110
Репутація: 24
Статус: Offline
О час летить!
Вчора пізно ввечері в нас ( Україні) вже визначилися фіналісти конкурсу "Євробачення 2012". ...(oдин із них поїде на «Євробачення» у травні цього року)...
 
lizer89ilonaДата: Вівторок, 12.03.2024, 14:12 | Повідомлення # 14
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
привет
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » КУЛЬТУРА » Телебачення » Євробачення 2011
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: