Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 15:51
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » ЗДОРОВЯ » Корисні поради » Кава
Кава
MKCДата: П`ятниця, 18.05.2012, 07:48 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Вживання кави знижує ризик смерті
Вживання кави знижує ризик смерті від низки захворювань у немолодих людей.

Такий основний результат нового масштабного дослідження, проведеного у США Національним інститутом з вивчення ракових захворювань (НІР) та Американською асоціацією пенсіонерів. Організатори, щоправда, не беруться з упевненістю стверджувати, що вживання кави подовжує життя.

За повідомленням прес-служби НІР, у 1995-96 рр. близько 400 тис. жителів США у віці від 50 до 71 року заповнили докладний опитувальник про своє харчування, включаючи вживання кави. Потім до кінця 2008 року за ними велося спостереження. Звичайно, частина респондентів за цей час померла.

Обробивши зібрану інформацію, фахівці прийшли до висновку, що вживання кави, в тому числі і без кофеїну, супроводжувалося зниженням смертності від серцево-судинних і респіраторних захворювань, інсультів, травм та нещасних випадків, діабету та інфекцій. Для раку такої залежності виявлено не було.

З’ясувалося також, що має значення кількість кави. У тих, хто випивав три і більше чашок за день ризик смерті у порівнянні з тими, хто взагалі не вживає кави, був нижчим приблизно на 10%.

«Кава – один з найпоширеніших напоїв в Америці, але зв’язок між її споживанням і ризиком смерті був невизначеним, – заявив, коментуючи отримані результати, науковий співробітник НДР Ніл Фрідман. – Ми виявили, що вживання кави асоціюється з більш низьким ризиком смерті в цілому, а також смерті від низки різних причин. Хоча ми не можемо зробити висновок про причинно-наслідковий зв’язок між вживанням кави і зниженням ризику смерті, ми вважаємо, що ці результати реально доводять, що вживання кави не чинить негативного впливу на здоров’я»
 
квіткаДата: П`ятниця, 18.05.2012, 14:09 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 203
Репутація: 18
Статус: Offline
Як нема кави -
нема забави !
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » ЗДОРОВЯ » Корисні поради » Кава
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: