Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 18:54
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » Україна - Італія
Україна - Італія
grozaДата: Вівторок, 29.03.2011, 21:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
На 27 хв 0-1
 
grozaДата: Середа, 30.03.2011, 09:00 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
0 - 2

Юрій Калитвинцев, напевно, не зуміє зберегти за собою місце на чолі збірної України. Екзамен у вигляді товариського матчу з командою Італії Калитвинцев не пройшов і команда програла з рахунком 0:2. Причому, другий гол українці пропустили вже граючи в більшості.

Згдіно з натяків президента ФФУ Григорія Суркіса, після позитивного результату матчу з італійцями, на Виконкомі ФФУ з Калитвинцева мали у помпезній обстановці зняти приставку "в.о", але не вийшло. Схоже, що Григорію Михйаловичу доведеться режисерувати нову постановку дійства по збереженню за Калитвинцевим місця на чолі збірної України.

Тепер щодо самої гри. Можливо, для когось це і буде дивним, але трохи більше ніж за рік до початку Євро-2012, збірна України практично немає конкуретної команди, немає гри, і не помітно гравців, які будуть виконувати завдання виграти домашній чемпіонат Європи. Варто визнати, що новому тренеру збірної України, якщо він звичайно буде, доведеться "ліпити" нову збірну. Так, саме нову. Деякі гравці просто не відповідають рівню національної команди.

Ракицький, Гусєв, Тимощук, Шовковський та Алієв - це гравці на яких можна спиратися в майбутньому. Це з тих футболстів, які грали з Італією. Якщо Калитвинцев вважає, що у матчі з Італією він награвав "кістяк" збірної, то така команда не вийде на Євро-2012 навіть з групи.

Немотивована та не в найкращомі стані Італія, яка грала майже резервним складом, і та зуміла нам привезти два голи. Гравці "Скуадра Адзурри" особливо не напружувалися, грали у футбол у своє задоволення, створили мінімум моментів біля воріт Шовковського і забили два м`ячі. Гравці збірної України старалися, мали якусь перевагу, але це більш нагадувало спробу маленької вівці вибратися з пащі вовка.

Після матчу ж з Італією є кілька версій для пояснень такої гри української команди:

а) це наш рівень і на Євро варто лише не зганьбится і забути про великі досягнення
б) гравці не відповідають рівню збірної і варто шукати інших, вони є
в) тренер не відповідає рівню гравців збірної і амбіціям ФФУ
г) рівню футболу не відповідають ні гравці, ні тренер, ні керівники ФФУ і варто вболівати лише за Кличків

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » Україна - Італія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: