Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 01:21
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » FIFA
FIFA
MKCДата: Субота, 28.05.2011, 20:24 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 113
Репутація: 6
Статус: Offline
Віце-президент FIFA: У найближчі дні футбольний світ накриє цунамі, масштаби якого шокують усіх

Віце-президент FIFA Джек Уорнер заявив, що результати антикорупційного розслідування Комітету з етики перевернуть підвалини організації і принесуть не одну сенсацію.

Завтра багаторічний віце-президент FIFA Джек Уорнер постане перед Комітетом з етики організації за звинуваченнями в корупції.

Уорнер, який також є міністром зайнятості та транспорту і президентом Об'єднаного національного конгресу в Тринідаді і Тобаго, вже готує громадськість до гучних викриттів: "Можу запевнити, що в найближчі дні FIFAі футбольний світ накриє цунамі, масштаби якого шокують усіх. Набридло прикидатися, і до понеділка багато речей будуть названі своїми іменами", - заявив він виданню Trinidad Express.

За словами президента КОНКАКАФ, який входить до виконкому ФІФА з 1983 року, його абсолютно не хвилює, якщо його раптом визнають винним: "Я пропрацював на своєму місці 29 років, і якщо станеться найгірше, так тому і бути. Можу відповідально заявити: у будь-якому разі моя голова залишиться високо піднятою, оскільки я анітрохи не винен", - підкреслив віце-президент.

На його думку, основна причина звинувачень на його адресу - ревнощі до його величезної влади у футбольному світі: "Я представляю найменшу країну серед членів виконкому, є першим темношкірим представником виконкому. У деяких питаннях мої можливості перевершують можливості президента, і, природно, мені заздрять. Моя країна з точки зору футбольної історії нічого не домоглася, тому постійно виникають питання з приводу того місця, яке я займаю, і я постійно отримую звинувачення. Але мене це абсолютно не злить: розумію, що подібні дії - частина людської природи".

Зазначимо, що екс-глава англійської Футбольної асоціації Девід Трісман, виступаючи перед парламентською комісією, що вивчає причини поразки заявки Англії на виборах господаря ЧС-2018, звинуватив чотирьох членів виконкому FIFA в готовності продати свої голоси.

Зокрема, британець заявив, що Уорнер попросив 2,5 мільйона фунтів стерлінгів на будівництво футбольної школи, але наполягав, щоб кошти йшли по його каналах.

Пізніше Джек Уорнер публічно відповів на звинувачення Девіда Трісмана.

За матеріалами: Sport-express.ru
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » FIFA
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: