Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 13:42
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » Алієв
Алієв
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 03.03.2011, 08:45 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
03.03.2011
Олександр Алієв повернувся в "Динамо"

Епопея з поверненням Олександра Алієва в київське "Динамо" завершена. У результаті тривалих переговорів між ФК "Динамо" (Київ) і ФК "Локомотив" сторони прийшли до компромісного рішення.

2-го березня півзахисник підписав з "Динамо" трирічний контракт. У цей же день Алієв під № 8 був заявлений за киян для участі у весняній частині чемпіонату і Кубка України. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

"Юрій Сьомін дуже просив придбати Алієва саме в зимове вікно, тому ми знайшли аргументи для відновлення переговорів", - пояснив президент киян Ігор Суркіс.

"Безумовно, дуже радий. Вдячний в першу чергу компанії ProSportManagment, її президенту Герману Ткаченку та його помічникам. Без них угода могла і не відбутися. Я завжди вірив у позитивний результат. Буду робити все можливе, щоб якомога швидше вийти на поле. Не можу сказати, що на готовий на 100 відсотків, але форму-то підтримую. Безумовно, буде важкувато, але нічого, кондиції я наберу. Про фінансову складову говорити не хочу", - цитує гравця "Спорт-Экспресс".

Нагадаємо, що минулого тижня "Локомотив" перевів на рахунок "Динамо" черговий транш за Алієва.

 
svetДата: Четвер, 10.03.2011, 16:15 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Друзья
Повідомлень: 171
Репутація: 12
Статус: Offline
Добре, що Алієв все таки повернувся. І багато радості сталося. Ура!
 
GadukinДата: Понеділок, 28.03.2011, 23:33 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 38
Репутація: 7
Статус: Offline
Алієв це піжон, симулянт ще й грати током не вміє.
як таку людину можна брати в збірну країни якщо він жодного слова в житті по українські не те що не сказав чи не хоче вчитись говорити, а й публічно заявляє, що йому не потрібно вчити мову, і що він не розуміє української, виключно якою розмовляв Мирон Богданович, львівянин і патріот, коли був тренером збірної.
пропоную на позицію в центрі поля збірної Худобяка - український хлопака, чудова самовіддача, гарний пас, хороший удар, відпрацьовує у відборі.
а за Динамо, то нехай повальцює, якщо десь якийсь штрафний, то можна випускати на заміну щоб забив, і назад на банку, щоб гри не портив.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Футбол » Алієв
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: