Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 17:04
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Олігархи » ЗАЛІЗНИЧНИЙ ГЕНОЦИД
ЗАЛІЗНИЧНИЙ ГЕНОЦИД
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 23.05.2012, 08:57 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
ЗАЛІЗНИЧНИЙ ГЕНОЦИД

Термін «ЗАЛІЗНИЧНИЙ ГЕНОЦИД» найбільш влучно відображає суть афери бандитської влади проти українців, яка передбачає скасування третини найбільш зручних, вигідних і звичних потягів. При чому, скасовують в розпал «сезону». При чому, скасовують напередодні Євро 2012.
Банда вважає українців козлами і лохами, з яких можна знущатися як завгодно. Скасування третини потягів порушує законні права та інтереси українців, порушує вимоги Конституції України і Законів України, абсолютно ігнорує наявність здорового глузду. Але якщо влада бандитська, то що з неї візьмеш ? Наперстки – максимум їхніх здібностей. Вони маскують скасування третини потягів під зміну розкладу, пов’язану з переходом на літній графік руху. І що найцікавіше, вони на повному серйозі вважають, що дуже влучно замаскували злочин проти українців.
Вся відповідальність за цю аферу і за наслідки лежить на Януковичу, який узурпував всю владу в Україні. Паровозом підуть Азаров та Колєсніков. Але чому ніхто нічого не робить ? Симоненко розкритикував антинародний режим, який сам він і всадовив на шию українцям в антиконституційний спосіб (коаліція +тушки). А де Батьківщина, де Свобода? Свобода зобов’язана заблокувати львівські міську і обласну ради і заявити, що якщо бандитська влада скасує звичні нічні потяги, Євро 2012 у Львові не пройде.
ЗАЛІЗНИЧНТЙ ГЕНОЦИД дуже корисний для виборів до ВР.

Голосуйте за Партію Регіонів !!!

Нотатка в ФБ

Фото в ФБ


Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Середа, 23.05.2012, 09:23
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Олігархи » ЗАЛІЗНИЧНИЙ ГЕНОЦИД
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: