Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 23:29
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » УКРАЇНСЬКІ ЦІКАВИНКИ » Все інше » Безкоштовний інтернет
Безкоштовний інтернет
nataДата: Понеділок, 16.05.2011, 15:57 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Друзья
Повідомлень: 136
Репутація: 12
Статус: Offline
30 тисяч юбісерферов з Безкоштовна Інтернетом Будуть підключені до Utel
«ProIT» / / 16.05.2011

У цьому місяці компанія NetSurfer планує почат продажі прістроїв Ubiserfer в Україну. Про Це повідомів в «C & C Подкаст» Керівник цієї компанії Олександр Болбірер.

Ubiserfer - Це нетбук на базі Windows 6, Який надає безкоштовній доступ до інтернет-сайтів за технологією стиснене контенту канадської компанії Datawind в Обмін на Перегляд користувачами реклами. Його передбачувана ВАРТІСТЬ - 2-2,5 тис.. грн.

Сервера Datawind розташовуються в Канаді та Англії. У Україні також їх установка теж планується.

За словами Болбірера, до кінця року в Україні планується поставіті більше 30 тис.. таких прістроїв. «Мі підпісалі договір з« Укртелекомом »І у ВСІХ прибудують сплату користування мобільнім Інтернетом Utel до кінця року. У ВСІ нетбуки вбудовані сім-карти, які підтрімують 2G І 3G. А так Як на Utel є контракт з роумінгу з «Кіївстаром», вихід, Що наш безкоштовній інтернет МАЄ покриття 98% Країни, Як мінімум у стандарті GPRS, де Немає 3G », - розповів Олександр Болбірер.

Ubiserfer НЕ дозволяє закачування І Перегляд з інтернету аудіо І відео. Альо Болбірер говорити, Що Це скоро стані можливим. Абоненту просто потрібно буде передплачуваті ці послуги в разі потреби.

Болбірер говорити, Що зараз смороду займаються організацією ділерської Мережі, ведуть переговори з «Алло», Comfy, «Розетка» про продажі.

За словами Болбірера, великий акцент в Україні буде робітіся на інтернетізацію шкіл. «Мі почнемо надаваті Ubiserfer в школі Кіївського регіону. До того ж, у нас є намірі, запропонувати учням Ще один прістрій для роботи з інтерактівнімі дошк. Воно являє собою, грубо кажучі, клавіатуру, Яка працює на ОС Android І підключена до інтернету. А зображення можна віводіті на будь-який монітор », - розповідає Болбірер. За Його словами, такий прістрій буде коштуваті на порядок ДЕШЕВШЕ Ubiserfer.

Реклама на Ubiserfer з'явиться Тільки з Наступний року. Одночасно почнет Набір абонентів. За очікуваннямі керівніцтва фірмі, 30 тис.. прістроїв принесуть пріблізно 30 млн. показів інтернет-сторінок на Місяць.

 
Київський форум УКРАЇНЦІ » УКРАЇНСЬКІ ЦІКАВИНКИ » Все інше » Безкоштовний інтернет
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: