Вітаю Вас Гість!
Четвер, 25.04.2024, 00:03
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » Microsoft підписав угоду про покупку Skype
Microsoft підписав угоду про покупку Skype
justvisДата: Понеділок, 16.05.2011, 13:36 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Microsoft підписав угоду про покупку Skype за $ 8,5 млрд.
«ProIT» / / 10.05.2011

Корпорація Microsoft і Skype Global S.à rl оголосили, що вони уклали фінальну угоду, згідно з яким Microsoft придбає Skype за $ 8,5 млрд. готівкою в групи інвесторів, керованих Silver Lake. Угода була схвалена радами директорів обох компаній. Про це кореспонденту «proIT» повідомили в Microsoft Ukraine.

Microsoft давно цікавить інвестування в сферу комунікацій в реальному часі на основі різних платформ, включаючи Lync, Outlook, Messenger, Hotmail і Xbox LIVE.

Skype буде підтримувати пристрою Microsoft, такі як Xbox і Kinect, Windows Phone і широкий спектр пристроїв Windows, а Microsoft в свою чергу дозволить підключатися користувачам Skype до Lync, Outlook, Xbox Live і іншим спільнотам. Microsoft буде продовжувати вкладати кошти і підтримувати Skype-клієнтів, не пов'язаних з платформами Microsoft.

Skype стане новим бізнес-підрозділом в Microsoft, а гендиректор Skype Тоні Бейтс буде працювати на посаді президента підрозділу Microsoft Skype, і буде підпорядковуватися безпосередньо Стіву Баллмеру, гендиректору Microsoft.

Угода підлягає затвердженню регулюючими органами. Сторони сподіваються отримати всі необхідні узгодження регулюючих органів протягом цього календарного року.

Заснована в 2003 році і базується в Люксембурзі компанія Skype була куплена компанією eBay у вересні 2005 року, а потім продана інвестиційній групі на чолі з Silver Lake в листопаді 2009 року. Skype домігся вражаючих успіхів за останні 18 місяців під керівництвом Silver Lake, збільшуючи на 150% кількість хвилин дзвінків щомісяця.

Skype в 2010 році зробив 170 мільйонів підключених користувачів і організував понад 207 млрд хвилин голосових та відео розмов.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » Microsoft підписав угоду про покупку Skype
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: