Вітаю Вас Гість!
Субота, 20.04.2024, 05:38
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » МММ
МММ
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 19.09.2011, 11:45 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Державна комісія з регулювання ринку фінансових послуг (Держфінпослуг) у зв’язку з поширенням останнім часом рекламних матеріалів про діяльність «МММ — 2011» повідомляє наступне.

"Інформація про юридичну особу, найменування якої «МММ-2011», до Державного реєстру фінансових установ, який ведеться Держфінпослуг, не вносилася, статусу фінансової установи така особа не одержувала, відповідних ліцензій не отримувала", — йдеться у повідомленні на сайті регулятора.

При цьому у Держфінпослуг підкреслюють, що діяльність із надання будь-яких фінансових послуг, що передбачають пряме або опосередковане залучення фінансових активів від фізичних осіб, а також страхова діяльність може здійснюватися тільки після отримання ліцензії.
 
justvisДата: Неділя, 17.06.2012, 16:46 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Роззлючені МММщики почали палити майно своїх “старших”

Вкладники МММ-2011, зрозумівши, що грошей отримати їм вже не вдасться, від безсилої злоби стали знищувати майно своїх «начальників»

Так, в П’ятигорську (Росія) невідомі спалили автомобіль Nissan Qashqai-2, пише “Рідус“.

Належала машина Лідії Айказовой, яка представляла в зазначеному місті місцевий осередок фінансової піраміди.

Хто скоїв підпал, поки не ясно. Однак у Лідії з цього приводу є своє судження: за її словами, підпал автомобіля – це пряма загроза їй життю. В інтернет вже потрапив лист менеджера. У ньому дама скаржиться на свавілля учасників піраміди і відсутність будь-якої реакції на подібні події з боку «вищого» керівництва МММ-2011, включаючи самого засновника піраміди Сергія Мавроді.

«Здрастуйте, всі учасники Конгресу МММ-2011! Я теж повинна була вилетіти в Пхукет! Але сталося те, що трапилося. Я не вилітала, бо мені вчора на світанку підпалили мою машину. Залишили записку: “Ми можемо багато! Поверніть гроші!” Це за величезні борги в структурі, які скопилися через те, що наш керівник мільйонник не реагував на проблеми і запити про допомогу на виплати з 12 березня», – пише Лідія.

Разом з тим в соцмережі «ВКонтакте» вже об’єднуються в групи та спільноти – спільнота «Стоп-МММ” – “МММ-2011-2012 – Уявне щастя», учасниками якої вже стали більше 4 тисяч чоловік.

Як відомо, Мавроді заявив, що продовження МММ-2011 неможливе. Грошей на всіх не вистачить.


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » БІЗНЕС » Все інше » МММ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: