Вітаю Вас Гість!
Четвер, 28.03.2024, 16:40
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Skype (Чи заборонять в РФ Skype ?)
Skype
УКРАЇНЕЦЬДата: Неділя, 10.04.2011, 11:23 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline
Між Путіним та Медведєвим знову розбіжності - через Skype і Gmail

Між Путіним та Медведєвим знову розбіжності - через Skype і Gmail. Представник ФСБ висловив у п'ятницю на засіданні урядової комісії щодо інтернет-сервісів Gmail і Skype не особисту думку, а позицію відомства. Таку оцінку дав прес-секретар прем'єр-міністра Росії Дмитро Пєсков. За його словами, "представники ФСБ не висловлюють особистих точок зору".

Раніше у п'ятницю начальник центру захисту інформації і спецзв'язку ФСБ Олександр Андрєєчкін заявив, що ФСБ бачить в сервісах Skype і Gmail загрозу для національної безпеки. Неназваний представник Кремля у зв'язку з цим критично озвався про вислови чиновника з ФСБ, назвавши їх "особистою думкою".

Зарубіжні спостерігачі оцінили полеміку, що виникла в російських владних структурах, як черговий приклад розбіжностей між прем'єром Володимиром Путіном і президентом Дмитром Медведєвим, зазначає Радіо Свобода.

Як повідомлялось, в Інтернеті з'явився сатиричний відеоролик про президентські вибори в Росії 2012 року, знятий за мотивами голлівудського фільму-катастрофи "2012" і телесюжетів з першими особами російської держави.

Нагадаємо, російські спецслужби визнали, що не можуть контролювати спілкування на ресурсах Skype, gmail і hotmail, тому назвали їх "загрозою національній безпеці" та запропонували заборонити.

Повідомлення відредагував УКРАЇНЕЦЬ - Неділя, 10.04.2011, 11:24
 
ШАЙДАДата: Неділя, 10.04.2011, 13:57 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
я думаю що спецслужби можуть повідомлення легко розшифрувати і щоб люди більше користувались скайпом та джімейлом, пішли на такий хід
 
justvisДата: Неділя, 10.04.2011, 13:59 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Абсолютно достовірна інформація: через Скайп можна передавати і говорити все, що заманеться. Ніхто не перехопить

http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Неділя, 10.04.2011, 14:00 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
трошки не в тему, але я обожнюю скайп - миттєвий контакт з будь-якою країною світу це клас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
justvisДата: Неділя, 10.04.2011, 14:04 | Повідомлення # 5
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Щодо миттєвості, то це не ексклюзив. А те, що ніхто не перехопить - це супер

http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Неділя, 10.04.2011, 14:07 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
як не екслюзив - Ви ж можете бачити і чути людину, до того ж абсолютно безкоштовно, можна навіть проводити конференції, находячись у різних кутках світу і бачити та чути кожного, правда. конференції платні
 
justvisДата: Неділя, 10.04.2011, 14:11 | Повідомлення # 7
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Оскільки інформацію зі Скайпу ніхто не може перехопити, то я згоден з Вами в тому, що Скайп - це супер.
Може Скайп заплатить нам обом за рекламу ? biggrin


http://justvis.at.ua
 
ШАЙДАДата: Неділя, 10.04.2011, 14:13 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Друзья
Повідомлень: 346
Репутація: 27
Статус: Offline
я можу і за безкоштовно, оскільки зацікавленна у поширенні скайпу та сідіміею, просто для мене це дуже зручно і вигідно
 
KingДата: Вівторок, 17.05.2011, 02:18 | Повідомлення # 9
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
Про почту нет такой большой уверенности, что она полностью личной является. Все же тот же https там не везде используется. А данные посредством http можно перехватить.
 
grozaДата: Вівторок, 17.05.2011, 08:56 | Повідомлення # 10
Генерал-лейтенант
Група: Администраторы
Повідомлень: 704
Репутація: 24
Статус: Offline
А після того як Скайп продали, особисту інформацію ніхто не буде перехоплювати ?
 
KingДата: Вівторок, 17.05.2011, 21:15 | Повідомлення # 11
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
Взломать и перехватить можно все. Просто если обычный гражданин не представляет интереса большого, то и на его прослушку и взлом денег никто не станет тратить.
 
justvisДата: Вівторок, 17.05.2011, 21:28 | Повідомлення # 12
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
І Скайп можна прослухати ?

http://justvis.at.ua
 
KingДата: Четвер, 19.05.2011, 00:54 | Повідомлення # 13
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 29
Репутація: 15
Статус: Offline
Quote (justvis)
І Скайп можна прослухати ?

Все, что создано людьми может быть ими же и изменено (взломано, прослушано и т.д.). По идее пока нет, официальных методов не известно, но никто не знает, какими ресурсами владеют различные организации для слежки. Скорее всего такой ресурс имеется. Просто мы с вами не Барак Обама, к примеру, и нас нет нужды прослушивать, взламывать, тратить на нас время, усилия, деньги. Поэтому можно сказать, что Skype неприступная крепость. Исключения составляют сообщения, отправленные через Skype - т.к. они хранятся на локальном компьютере, то взломав пользователя, можно получить доступ к переписке.
 
justvisДата: Четвер, 19.05.2011, 08:02 | Повідомлення # 14
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Можна зробити припущення, що якби буда інформація про те, що чиюсь важливу розмову через Skype підслухали і записали, то популярність Skype зменшилася б

http://justvis.at.ua
 
justvisДата: Четвер, 19.05.2011, 14:56 | Повідомлення # 15
Генерал-полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 903
Репутація: 29
Статус: Offline
Як Microsoft може знищити Skype?

Дата публікації 19.05.2011 | Автор Bohdan Shved

19 травня. Microsoft зробила найбільшу пропозицію про покупку за всю свою історію - $8,5 млрд доларів за Skype. У компанії немає проблем з вільними коштами, тож ймовірно, що ця угода стане першою у низці великих покупок в
Microsoft треба добре подумати, що робити зі Skype в конкурентному середовищі

Десять років тому Microsoft безроздільно панувала в галузі. Сьогодні ж вона грає в догонялки з Apple і Google, які знаходяться на гребені хвилі мобільного зв'язку. Розробка нових продуктів "з нуля" займає зазвичай багато часу, і цей час не на стороні Microsoft, пише Information Week.

Враховуючи, що eBay продав Skype інвестиційній компанії ще в 2009 році менше ніж за $2 млрд, пропозиція Microsoft дає можливість повернути вкладення для інвесторів і отримати довгоочікуваний прибуток. Інвестори скажуть спасибі за цей подарунок у кілька мільярдів доларів.

Але, незважаючи на високу ціну, немає ніякої гарантії, що ця угода буде вигідна Microsoft. У діловому світі історія повторюється знову і знову: коли велика риба ковтає маленьких, рано чи пізно у неї настає печія. Пропозиція Microsoft для лідера в сегменті VoIP, Skype, цікавить індустрію насамперед в одному аспекті: що компанія планує зробити зі свіжим уловом.

Очевидно, Microsoft повинна мати грандіозні плани для Skype, які виправдовують таку захмарну ціну. Подивимося правді в очі: ходить дуже багато чуток про те, що ця покупка буде смертю для Skype. Хто знає, може бути, це й правда, але якщо припустити, що так, то що саме піде не так?

Є кілька речей, які Microsoft може зробити, і які майже гарантовано приведуть до краху сервісу:

Стратегія 1 - заборона інших мобільних Skype-клієнтів

Без сумніву, Microsoft захоче отримати відмінний Skype-клієнт для Windows Phone 7. Це не змінює того факту, що на сьогоднішній день iPhone, Android і BlackBerry домінують в мобільному світі. Так що якщо Microsoft хоче залишитися актуальною компанією на сучасному мобільному ринку, вона повинна зробити клієнта Skype конкурентоспроможним і для цих платформ.

У Skype зараз не спостерігається достатку клієнтів для мобільних пристроїв - принаймні на Android. Коли я встановив клієнт Skype на моєму телефоні з Android, то був здивований дивною поведінкою програми і, як мені здається, прискореної розрядкою акумулятора, пише у своїй статті Дейв Метвін.

Другим фактором можна назвати те, що Skype був "найважчим" додатком на моєму смартфоні. Очевидно, Skype (або Microsoft) чекає багато роботи, щоб поліпшити своє ПЗ.

Стратегія 2 - зробити так, щоб Skype працював тільки у світі Microsoft

Це можна назвати розширеним варіантом попередньої стратегії. Ґрунтується вона на заяві самої компанії: "Skype буде підтримувати пристрою від Microsoft, такі як Xbox і Kinect, Windows Phone, широкий спектр пристроїв на Windows, і Microsoft зв'яже за допомогою Skype користувачів Lync, Outlook, Xbox Live й інших. Але ми, тим не менш, продовжимо вкладати кошти в підтримку Skype-клієнтів на платформах інших розробників".

Це все має сенс з точки зору інтеграції Skype в продукти Microsoft, і не більше. Але якщо програми-клієнти Skype будуть знищені, і компанія змусить усіх використовувати Windows Phone, Messenger і Xbox для передачі голосу, тоді Skype прийде кінець. Одна справа - зробити хороше ПЗ для Windows-платформ, і зовсім інша - повністю відкинути підтримку всіх інших. З іншого боку, можна пригадати, як Microsoft Office підтримала на платформі Apple, і це дає привід для оптимізму.

Стратегія 3 - підкоритися волі телеком-провайдерів

Завдяки обміну голосовими та текстовими даними Skype являє собою загрозу для провайдерів традиційного зв'язку. Microsoft, якому належить Skype, знає про це.

Microsoft грає проти Apple і Google на цьому ринку. Провайдери можуть "попросити" Microsoft змінити або пошкодити продукт з метою збереження своїх прибутків від голосового трафіку, обміну повідомленнями або даними. А Microsoft, може бути, схильна підкоритися, якщо провайдери запропонують компанії більш "смачні" продукти для Windows Phone. Нічого з цього не грає на руку споживачам і має катастрофічні наслідки для майбутнього Skype.

Одним словом, якщо Microsoft зробить невірний крок, то ми можемо втратити Skype. Хоча деякі аналітики і говорять, що Microsoft купує Skype, щоб тримати його подалі від Google, але я схильний погодитися з їх опонентами: насправді, для Google немає причин хотіти купити Skype. Особливо за такою ціною.

У Google вже є свій власний сервіс Google Voice, отриманий від придбання пару років тому компанії GrandCentral. На додаток до VoIP-служби на ПК, він інтегрується і з мобільними телефонами, і наземними лініями зв'язку, і навіть пропонує функції на зразок транскрипції голосу по SMS або електронною поштою. Google Voice вже пропонує більше послуг, ніж Skype, і це дійсно хороший сервіс - але у нього немає такої великої бази користувачів, як у Skype.

І якщо Microsoft візьме на озброєння одну з перерахованих вище стратегій, то для Google ця проблема буде вирішена.

За матеріалами Information Week


http://justvis.at.ua
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » НЕТРІ » Різне » Skype (Чи заборонять в РФ Skype ?)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук: