Вітаю Вас Гість!
П`ятниця, 29.03.2024, 09:34
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Євро 2012 » У Львові підприємці не хочуть переносити свої кіоски
У Львові підприємці не хочуть переносити свої кіоски
svobodaДата: Середа, 10.08.2011, 11:17 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Друзья
Повідомлень: 24
Репутація: 0
Статус: Offline
Кілька підприємців відмовляються з’їжджати з площі біля залізничного вокзалу
Схоже, особисті амбіції декількох львів»ян та небажання йти на компроміс знову ставлять під сумнів зведення об»єктів до «Євро-2012» у нашому місті.
Кілька місяців тому через незгоду трьох власників ділянок продавати свою землю для будівництва дороги біля стадіону, Львівська ОДА відмовилась від планів побудувати автотранспортну розв’язку за 200 мільйонів гривень. Зараз схожа ситуація складається із масштабною реконструкцією станції «Львів» та облаштуванням території довкола головних залізничних воріт нашого міста. Четверо підприємців, котрі є власниками МАФів поблизу вокзалу вперто не бажають йти на будь-які компроміси та перенести свої кіоски у інше місце.

«Зараз йде повним ходом реконструкція площі поблизу залізничного вокзалу, – зазначив начальник ДТГО «Львівська залізниця», депутат Львівської обласної ради Б.Піх. – Ми вже розібрали всі приміщення, які є на балансі Львівської залізниці – там проблем не було. Однак завершення реконструкції в цілому – під загрозою. Незважаючи на достатньо вигідні умови, кілька власників кіосків уперто не бажають перенести МАФи у інше місце, чим ставлять під загрозу успішне проведення у Львові Євро-2012», – зазначив Б.Піх.

За словами Б.Піха, претензії підприємців до ДТГО «Львівська залізниця», які вони висловлюють – абсолютно необґрунтовані. Адже кіоски розташовані на території, котра є на балансі Львівської міської ради, а не магістралі. Тож, аби реконструкція пройшла вчасно, міська влада повинна докласти максимум зусиль для термінового вирішення цього питання.
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Євро 2012 » У Львові підприємці не хочуть переносити свої кіоски
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: