Вітаю Вас Гість!
Вівторок, 23.04.2024, 23:53
Головна | Реєстрація | Вхід | RSS
Сайт    ПОВІДОМИТИ ДРУЗЯМ про  Київський форум УКРАЇНЦІ  [ НОВІ ПОВІДОМЛЕННЯ · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Євро 2012 » Тимур Шаманов
Тимур Шаманов
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 13.06.2012, 14:54 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Друзья
Повідомлень: 625
Репутація: 31
Статус: Offline


Хлопчик Тимур, який став справжньою зіркою після матчу Україна – Швеція, виявився сином народного депутата Валерія Шаманова, який належить до політичного племені «тушок» і нещодавно голосував за скандальний законопроект Ківалова - Колєсніченка про знищення української мови.

Прізвище батька хлопчика назвала в ефірі програми «Сніданок з 1+1» мама Анжела.

Тимур зізнається, що вже трохи втомився від своєї популярності. «Я дуже втомився. Ми вчора приїхали в 12 ночі», - побідкався хлопчик.

Проте, за словами Тимура, йому приємна його популярність, зокрема, хлопчику сподобалось, коли його знайома дівчинка Ніколь при зустрічі сказала, що бачила його по телевізору Сьогодні Тимур відвідає тренування української збірної з футболу. Він зізнається, що найбільше хоче познайомитись з Андрієм Шевченком і хотів би йому побажати, щоб той постійно перемагав.

За словами мами хлопчика, вони поки не вирішили, чи поїдуть вболівати за збірну під час матчу у Донецьку на матч проти збірної Франції. «Потрібно віддати належне оператору, який у потрібний момент навів камеру на Тимура. А взагалі моменти слави приходять і йдуть геть, це хвилини. Головне, щоб такі моменти дали щось позитивне нашій країні, для підняття духу патріотизму», - сказала Анжела.

Валерій Шаманов був обраний до Ради за списком "Блоку Юлії Тимошенко". Проте ще наприкінці 2010 року був виключений зі складу фракції через те, що він проголосував за запропонований урядом проект держбюджету на 2011 рік. Наразі Шаманов є позафракційним депутатом. До речі, під час нещодавнього скандального голосування за "мовний" законопроект Шаманов віддав свій голос "за".
Прикріплення: 6172964.jpg (18.6 Kb)
 
Київський форум УКРАЇНЦІ » СПОРТ » Євро 2012 » Тимур Шаманов
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: